FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li ko informaciju da se uopće pokušava pregovarati sa Vukušićem ili je njegovo spominjanje samo plod želja
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
U Borcu bi sigurno, Lukic svakako ide, pogotovo kod ovog trenera bi siguran bio u prvih 11, a i kod Vladefeniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 17:27U Velezu ne bi, ni u Borcu ne bi..dalje da se ne ide. Zeljo vjerovatno U Zrinjskom isto ne bi itd. Nemoj spinovati i lagati. Brani ga do neke granice ok, al poceti lagati da okrenes vodu na svoj mlin nemoj praviti svoje ''jarane'' navijace budalama bgtiDenchi je napisao/la: ↑09 jan 2021, 17:24Nije zanimljivo uopste. Mi razmisljamo navijacki, razmazeno, ali realnost je da bi u svakom klubu ispod nas bio prvi spic, a nama eto nevalja kao rezerva.....ovakav, onakav ali uigran s ekipom, razumiju se na terenu...taj novi za po godine se nece snaci a prvenstvo se rjesava u prvih 6 sedmica nastavka.....
U Zrinjskom je prvi spic dao 2 gola, dakle bi sigurno opet, uostalom tako smo ga i doveli kao prvog spica Zrinjskog
Zeljo i Listica bez premca....
jedino Velez eto da bude gusto ili u rotaciji sa grmaljom...pa i Sisiju donekle...
Srecom to je vama tema, a Emir i Vinko su odlucili da im treba i dobit ce novi ugovor pored toga sto je imao dvije ponude iz grcke i turske, svi zadovoljni....
Jos jedna stvar reci svoje misljenje nije laganje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Kad ti ekipa ostane na jednom jedinom napadacu i kad ga pljuju navijaci, treneru i osoblju kluba ne ostane nista drugo nego da ga javno brane i daju mu podrsku. Eto Vinku drago sto on igra ko da on ne bi boljeg. Luda prica koju furas majke mi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta su to asistencije?
Jbg jarane ja i par dusa smo ovdje vidjeli i da je Kesoljub los, da je Benjo dobar, itd. Jhebes mase ba to su ovcice...klimaci glavom, priklone se i prate najglasnijeg seljaka, ne misle glavom, idu na proteste pred klub, deru se uprava napolje itd.
Uvijek je ljepse svojom glavom razmisljati...normalno treba imat mozak...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krste je napadac, sva krila mogu igrat napadaca, Rahmanovic moze igrat spica....feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:12Kad ti ekipa ostane na jednom jedinom napadacu i kad ga pljuju navijaci, treneru i osoblju kluba ne ostane nista drugo nego da ga javno brane i daju mu podrsku. Eto Vinku drago sto on igra ko da on ne bi boljeg. Luda prica koju furas majke mi
Mozda ih tuce sviju Hare? More bit svasta

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ako je stvarno imao ponude iz Grcke i Turske, na rukama ga treba odnjjet, i uzet mu pasos da vise nikad u drzavu ne moze uci. 2 godine zivota me kostao ove polusezone.
PSPHM
Dobro Panto tebi isto ko i dzokeru idemo kupit 11 spiceva i svi nek zabiju po jedan i nece nam trebat golman i odbrana da rade svoj posao jer fudbal je igra spiceva....
-
- Kontakt:
Jest Hare imao fula al nije njegova statistika loša, ne mozes reci da se nije trudio, spor jest nije ga išao gol al nismo imali drugog. Nije igrao u Tuzli protiv citya i to je najlošije nase izdanje prema naprijed u polusezoni, nismo zapucali na gol s igracem vise. Naravno treba nam napadač a Hare da ulazi 20 min kad zatreba do kraja sezone tako a dalje ce se vidjeti.
- feniksptica
- Kontakt:
Lakse su navijaci Zelje prihvatili da su u totalnom ku.rcu nego Denci da Hare nije trenutno za Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:19Ako je stvarno imao ponude iz Grcke i Turske, na rukama ga treba odnjjet, i uzet mu pasos da vise nikad u drzavu ne moze uci. 2 godine zivota me kostao ove polusezone.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nije za prvih 11feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:26Lakse su navijaci Zelje prihvatili da su u totalnom ku.rcu nego Denci da Hare nije trenutno za Sarajevo
Za rezervnog nema boljeg u ligi
Ne tvrdim ja nista ludo, samo ovde fuli par sansi i odjednom on kriv za sve lose igre bekova odbrane i kiks golmana
Protiv Veleza, ja mislim da mi je pritisak bio 200 sa 200JohnKeynes97 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:19Ako je stvarno imao ponude iz Grcke i Turske, na rukama ga treba odnjjet, i uzet mu pasos da vise nikad u drzavu ne moze uci. 2 godine zivota me kostao ove polusezone.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Slazem se, za opciju sa klupe je sasvim ok sto je i pokazivao sve do mersudinove povrede. On kad uđe protiv umorne odbrane moze napraviti razliku.Denchi je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:35Nije za prvih 11feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:26Lakse su navijaci Zelje prihvatili da su u totalnom ku.rcu nego Denci da Hare nije trenutno za Sarajevo
Ne tvrdim ja nista ludo, samo ovde fuli par sansi i odjednom on kriv za sve lose igre bekova odbrane i kiks golmana
Njemu je ta uloga sasvim ok nije se nikad zalio ni pravio probleme.
You are someone else I am still right here
- feniksptica
- Kontakt:
Opet te pitam ako odbrana odradi sve kako treba i ne prime gol a napadac masi najmanje 2 100% sanse kako imas obraza odbranu spominjati i kriviti ?Denchi je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:35Nije za prvih 11feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:26Lakse su navijaci Zelje prihvatili da su u totalnom ku.rcu nego Denci da Hare nije trenutno za Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
on kad udje protiv umorne odbrane to taman bude na istomnivou ko i oni 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vukušić slobodan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Koja tekma?feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:40
Opet te pitam ako odbrana odradi sve kako treba i ne prime gol a napadac masi najmanje 2 100% sanse kako imas obraza odbranu spominjati i kriviti ?
Pusti ako i sbbkbb scenarija
Evo jos jedan brat Haretovfera je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:39Slazem se, za opciju sa klupe je sasvim ok sto je i pokazivao sve do mersudinove povrede. On kad uđe protiv umorne odbrane moze napraviti razliku.Denchi je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:35Nije za prvih 11feniksptica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 18:26Lakse su navijaci Zelje prihvatili da su u totalnom ku.rcu nego Denci da Hare nije trenutno za Sarajevo
Njemu je ta uloga sasvim ok nije se nikad zalio ni pravio probleme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.