FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bitno je samo da hoce doci do pocetka priprema u Antaliji, da prodje full pripreme sa ekipom 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo na stranu sve te svađe na relaciji Husref - uprava, ali meni je smijesno da ljudi misle kako je Musemic bolji trener

Marinovic mlad, moderan, covjek gdje god da je bio, imao je rezultate(s Zrinjskim titulu uzeo, otisao na polusezoni s itekakom dobro prednoscu..S Borcem zavrsio na 2 mjesto, i igrao finale kupa, a sjecam se da nas je izbacio u polufinalu..)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Malo mi je fuj kad vidim "navijace" Sarajeva kako na ovoj anketi glasaju za Husrefa a covjek trener Tuzle i negiraju strucnost Vinka po komentarima 
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 jan 2021, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma sto prije ljudi skontaju da je nas maximum Irfan Hadzic i sličan level lakše će prihvatit to, e sad može se desiti da sleti i neko ko Ante Al treba puno stvari tu da se poklopi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- napoleon72
- Kontakt:
Jos Vinko mora pure jest da stekne Husrefov status medju rajom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Plus ovaj Vinkov rekord sa nama, a na putu je ka drugoj tituli sa namaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:14Evo na stranu sve te svađe na relaciji Husref - uprava, ali meni je smijesno da ljudi misle kako je Musemic bolji trener
Marinovic mlad, moderan, covjek gdje god da je bio, imao je rezultate(s Zrinjskim titulu uzeo, otisao na polusezoni s itekakom dobro prednoscu..S Borcem zavrsio na 2 mjesto, i igrao finale kupa, a sjecam se da nas je izbacio u polufinalu..)
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tacno tako..Mislim, da se ko ne uvrijedi, ja postujem Musemica, ipak nam je donio puno sreće..Zundo je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:23Plus ovaj Vinkov rekord sa nama, a na putu je ka drugoj tituli sa namaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:14Evo na stranu sve te svađe na relaciji Husref - uprava, ali meni je smijesno da ljudi misle kako je Musemic bolji trener
-
- Kontakt:
jel neko uspio raskinuti sa telemahom?
Meni je Vinko uvijek bio najdraži trener u PL. Znači ne mogu vam opisati sreću kad sam saznao da je on postao novi šef stručnog štaba. Stigla mi vijest dok sam bio u teretani, polomio sam sprave

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nisu to nikakve navijače druže..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A sto brate ? Ja znam i vjerujem da nije jednostavno privuci npr Vukusica, ali nije ni nemoguce..Ako je jedan Susic mogao doci, sto ne bi isto tako i neki "kapitalni" spic...Strpljenja treba, jer se za takve igrace zna cekati skoro pa pocetak sezone, ali se isplati cekati
Bas tako, upravo sam ja prije neki dan ovdje isto stavio kad je bilo cini mi se Marinovic-Osim

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da, moj buraz. Ja imam moja tv, on će takođe u ponedjeljak preći. Nudili mu još neke kanale, on rekao šta je sa arenama i rekao da neće više telemah.
+1GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:14Evo na stranu sve te svađe na relaciji Husref - uprava, ali meni je smijesno da ljudi misle kako je Musemic bolji trener
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Status plackonje?napoleon72 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:21Jos Vinko mora pure jest da stekne Husrefov status medju rajom.
Ako ode Tatar, Zakaric bi mogao uskociti 

-
- Kontakt:
Husref je naša legenda i s te strane mi je drazi. Sto se tice koje bolji trener eh tu 
Vinko me oduševio ovu godinu dana sto je na našoj klupi pokazao se kao pun pogodak.

Vinko me oduševio ovu godinu dana sto je na našoj klupi pokazao se kao pun pogodak.
Kako se stice status legende, pitam za Comora ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, iliyaa8, Lavcina i 68 gostiju.