FK Sarajevo - Bordo chat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo - Bordo chat

Post Postao/la MortemHz » 31 dec 2020, 12:44

fera je napisao/la:
31 dec 2020, 12:36
MortemHz je napisao/la:
31 dec 2020, 12:24
fera je napisao/la:
31 dec 2020, 12:09

Sta ti pricas o propasti teme kad si među najzasluznijim za to....kakav god debilizam se pojavio na temi do džeke do price o provinciji i pljuvanja glavnog grada ti si jedan od glavnih ucesnika.
Pometi prvo ispred svojih vrata pa nesto komentarisi.
@provincija
Djeco neki dan pisete da ste vi odbranili grad a da smo mi imali samo klosare svi pravi heroji iz provincije...eto nek je moj otac koji je dao zivot za odbranu ovog grada bio klosar i pickica da bi ga jedan balo kojeg roditelji nisu odgojili i koji je pogresno naucen jer sam rata nije vidio ocima sigurno sad pljuvao ovdje da uzdigne svoj malograđanski ego.
Napusite se u ime mene, mojih koji su stradali i stotine dobrih momaka koje znam sto su dali svoje zivote i zdravlje za ovaj grad.
Eto izgubili smo klub i grad pa eto vam i tema uzivajte.
Morteme molim te trajno me banuj ne mogu vise ove debilizme da citam.
Ko bi rekao da ćemo od pojedinih forumaša čitati brutalne mitove i doživljavati ovakve ispade iz dana u dan? Baš tužno. Uvijek su najglasniji oni koji su najgori. Obrisano je sve po posljednji put a sljedeći put idu banovi, dosta je bilo i mog strpljenja. Izvini u moje ime @fera. Temu nikada nećemo izgubiti i uvijek će ostati naša, za navijače Sarajeva.
Hvala ti brate od srca i ja se izvinjavam za svoje ispade. Neku noc sam popio lexilium zbog yebenog foruma danas sam morao ovo reci.
A ja zelim i tim momcima sve najbolje nije ovo nikakva mrznja ni kompleks, sutra tom škori nešto da treba ja bi mu prvi pomogao.
Naravno, uvijek je tako bilo i ostat će.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kizo28
Kontakt:

Post Postao/la Kizo28 » 31 dec 2020, 12:47

@fera, cuvaj zdravlje, forum je u qrcu odavno svakako. Razlog je lose vodjenje, tj. moderiranje teme. Kritike nas Moderator shvata licno, kao neki vid mrznje prema njemu, sto naravno, nema veze sa istinom...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03

Handzicu majstore sa Borcem do titule !!

Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58

Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 dec 2020, 13:09

Razlog je što pojedinci pišu o SDA, Husrefu, Džeki, sve se na kraju svede na lična prepucavanja te ismijavaju Sarajevo i Sarajlije. Ne shvatam to lično ali to nije tema već FK Sarajevo. Ne bi da pričam o istini ili neistini kada svaki dan izmisliš nešto novo za mene a nisi jedini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 dec 2020, 13:19

MortemHz je napisao/la:
31 dec 2020, 12:44
fera je napisao/la:
31 dec 2020, 12:36
MortemHz je napisao/la:
31 dec 2020, 12:24

Ko bi rekao da ćemo od pojedinih forumaša čitati brutalne mitove i doživljavati ovakve ispade iz dana u dan? Baš tužno. Uvijek su najglasniji oni koji su najgori. Obrisano je sve po posljednji put a sljedeći put idu banovi, dosta je bilo i mog strpljenja. Izvini u moje ime @fera. Temu nikada nećemo izgubiti i uvijek će ostati naša, za navijače Sarajeva.
Hvala ti brate od srca i ja se izvinjavam za svoje ispade. Neku noc sam popio lexilium zbog yebenog foruma danas sam morao ovo reci.
A ja zelim i tim momcima sve najbolje nije ovo nikakva mrznja ni kompleks, sutra tom škori nešto da treba ja bi mu prvi pomogao.
Naravno, uvijek je tako bilo i ostat će.
Fera brate ne ostavljaj me ako za Boga znas, sam ne mogu izdurati sa Alfredom :pray:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 dec 2020, 13:22

Vanja8 je napisao/la:
31 dec 2020, 13:19
Fera brate ne ostavljaj me ako za Boga znas, sam ne mogu izdurati sa Alfredom :pray:
Vidis da sam nervozan od kad me bizzi ujeo. Bjezi i ti, sve reci im fera ovo reci im ono a sad se ušutio :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 dec 2020, 13:47

fera je napisao/la:
31 dec 2020, 13:22
Vanja8 je napisao/la:
Vidis da sam nervozan od kad me bizzi ujeo. Bjezi i ti, sve reci im fera ovo reci im ono a sad se ušutio :mrgreen:
Nije brate fera tako,X puta sam urgirao da te nebuloze prestanu,eto i tom Morti sam govorio da zaista mora reagovati za neke stvari...
Pisao postove da se ne svadjamo medjusobno i onda dodje pojedinac bocne ih i odmah 15 njih se nakaci na to...
Grijesis buraz ...Meni to fera smeta mozda i najvise i onda potegnem post da se razbiju te gluposti i pokusavam stvoriti atmosferu zayebancije...Ali izgleda pojedinci su tu iskljucivo zbog svadja...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 dec 2020, 14:33

Vanja8 je napisao/la:
31 dec 2020, 13:47
fera je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Nije brate fera tako,X puta sam urgirao da te nebuloze prestanu,eto i tom Morti sam govorio da zaista mora reagovati za neke stvari...
Pisao postove da se ne svadjamo medjusobno i onda dodje pojedinac bocne ih i odmah 15 njih se nakaci na to...
Grijesis buraz ...Meni to fera smeta mozda i najvise i onda potegnem post da se razbiju te gluposti i pokusavam stvoriti atmosferu zayebancije...Ali izgleda pojedinci su tu iskljucivo zbog svadja...
ja se šalio s tobom vanja moj :-)
i ja nisam trebao mozda reci sto sma rekao al pukao i jbg
Da nema tebe i par dobrih momaka i naseg nobela ja bi davno prestao pisati.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 dec 2020, 17:39

fera je napisao/la:
31 dec 2020, 14:33
Vanja8 je napisao/la:
31 dec 2020, 13:47
fera je napisao/la:

ja se šalio s tobom vanja moj :-)
i ja nisam trebao mozda reci sto sma rekao al pukao i jbg
Da nema tebe i par dobrih momaka i naseg nobela ja bi davno prestao pisati.
Ti si brat moj :salut:

Kizo28
Kontakt:

Post Postao/la Kizo28 » 31 dec 2020, 19:42

MortemHz je napisao/la:
31 dec 2020, 13:09
Razlog je što pojedinci pišu o SDA, Husrefu, Džeki, sve se na kraju svede na lična prepucavanja te ismijavaju Sarajevo i Sarajlije. Ne shvatam to lično ali to nije tema već FK Sarajevo. Ne bi da pričam o istini ili neistini kada svaki dan izmisliš nešto novo za mene a nisi jedini.
Vidis spinovanke i laz od strane tebe. Ko je ikad u zivotu ismijavao Sarajevo i Sarajlije ??? Nego su vrijedjani Skoro i ekipa, sve do posljednje scene 'vrati koridu u Brezu gdje i pripada'... Skoro naravno odgovorio o koridi na Kosevu (sto je cinjenica) i to je ismijavanje Sarajeva i Sarajlija.... Pusti suplju, ti nisi ista osoba prije i poslije "funkcije". Ja pamtim onog Mortema od prije 3-4 godine i kao takav ima(s) respekt od mene. Ovo sada je druga osoba...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03

Handzicu majstore sa Borcem do titule !!

Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58

Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 jan 2021, 23:10

Zakljuca se tema a ucestva ne uzeh, tuzni li ce snovi veceras biti
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jan 2021, 23:29

Uprava je kriva...

Da su do sad doveli neko pojacanje, i vratili nam nedodirljivog do ovoga nebi ni doslo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 jan 2021, 23:58

Opaaa sad ovdje pišemo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 00:04

Pokaza doktor pravo lice. Neka, bar znamo koga je Moderator zdusno branio i molio da se banuje normalna raja 👏👏👏
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 jan 2021, 00:09

Ma nek banuju sve, ovo vise nema smisla svakako. Da sretnem kad tog nazovi doktora, diplomu bih mu u usta ugurao, onako u koricama. Sramota do cega je doslo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 00:12

napoleon72 je napisao/la:
11 jan 2021, 00:09
Ma nek banuju sve, ovo vise nema smisla svakako. Da sretnem kad tog nazovi doktora, diplomu bih mu u usta ugurao, onako u koricama. Sramota do cega je doslo.
Zna pichka sta se momku desilo, zato i cilja tako. Nije prvi pit da se pominju mrtvi a Moderator se oglusi... Valjda smijesno kad druge vrijedjaju, sta li ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 00:24

Lako se zaliti na mortema moderator je uvijek prvi na udaru. Treba svako malo vise gledati sebe i svoj obraz pa bi i moderatorima posao bio laksi.
Pisao sam mu ranije vise puta da treba biti stroziji ali razumijem da svako ima svoj nacin rada.
Evo i da neko dobije trajni ban za par dana ce napraviti novi account i nastaviti po starom.
Mozda su ovi kraci banovi bolje rjesenje jer vecina ih saceka da istekne odmore malo od foruma.
Treba malo i po zaslugama razumijem da se nekom progleda kroz prste ko je normala pa mu se nesto omakne a ove sto su skloni tome treba kad se vrate nakon banovanja na svaku psovku i uvredu na novi odmor.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 jan 2021, 00:28

fera je napisao/la:
11 jan 2021, 00:24
Lako se zaliti na mortema moderator je uvijek prvi na udaru. Treba svako malo vise gledati sebe i svoj obraz pa bi i moderatorima posao bio laksi.
Pisao sam mu ranije vise puta da treba biti stroziji ali razumijem da svako ima svoj nacin rada.
Evo i da neko dobije trajni ban za par dana ce napraviti novi account i nastaviti po starom.
Mozda su ovi kraci banovi bolje rjesenje jer vecina ih saceka da istekne odmore malo od foruma.
Treba malo i po zaslugama razumijem da se nekom progleda kroz prste ko je normala pa mu se nesto omakne a ove sto su skloni tome treba kad se vrate nakon banovanja na svaku psovku i uvredu na novi odmor.
Ma znam napisati post,pa to ti je...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jan 2021, 00:33

Lijepo sam vam govorio dajte mi samo 24h vlast...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 jan 2021, 00:36

Ko je sta reko za Mortema. Nek prijavi napise sta i kako i gotovo. Nebitno da l on zna nekog od ove dvojice, konkretno vojvoda i ovaj sto psuje, neki red se mora znati. Da je neki navijac drugog kluba usao na temu i napisao ovo pa da covjek nekim dijelom i ima razumjevanja al ovako nema sansone
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 jan 2021, 00:37

Na vezi smo ja i mortem konstantno. Sredjujemo situaciju, a i vas molimo da nam pomognete.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, bhfanatic14, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Proximic, Zeko87 i 63 gosta.