Ama ko ce citati ove duge postove, ni alfredov nisam zavrsio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 10.01.2021 je 2134.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:34Da hoce Hare zakasniti danas malo da ga ne bude na slikama, nekako ce mi lakse bit

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Prodajem polovan IP, povoljno, lokacija Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
test test 123, nisam banovan dobro je
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
osjecam se ko da sam navijac Beitar Jerusalima a ne Sarajeva
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Lijepi ponedjeljak osvanuo nad šeherom silnim. Idemo FKS po novu titulu neka nam je sretno.
Jedna molba za Moderatora...
Moze li mi otvoriti temu Sheriff Tiraspol,kod mojih je zakuhalo, ovo u BiH dosadno?
Hvala unaprijed
Moze li mi otvoriti temu Sheriff Tiraspol,kod mojih je zakuhalo, ovo u BiH dosadno?
Hvala unaprijed

Znaci Moderator pored rasne vrsi i IP segregaciju,e ovo je dosad novitet u svijetu... 

Šta se ovo dešava? Može ukratko fabula?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I jos jedna molba,pored molbe da mi se otvori tema za Sheriff Tiraspol...
Moderator,ako moze za pojedince da ogranici duzinu tekstova,cisto zbog psihičkog zdravlja ostalih ljudi na ovoj temi...
Ja jos citam...
Moderator,ako moze za pojedince da ogranici duzinu tekstova,cisto zbog psihičkog zdravlja ostalih ljudi na ovoj temi...
Ja jos citam...
-
- Kontakt:
U koliko sati je prozivka?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U kolko igramo danas?
-
- Kontakt:
Nema prozivke dok se banovani ne vrate.
Mustedanagić???

Sta je sa Zinedinom ? 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, N3R3D, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 30 gostiju.