FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma bice on strasno pojacanje polako samo,ima ugovor na tri godine..
Jel u Ibisu prebrojavanje ? Ne treba ici u Butmir hla'no je danas
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovako ispred ogledala i Fanimo

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Kokosija prsa kod brata 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije dobro sto su im ovo priključili na tjelo ja sam cuo, da ovo cipira igrace i nadzoruje koliko mogu igrati koju utakmicu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pitanje za moderaciju...
Zasto ne mogu nista sa acc Zip da objavim...
Zasto ne mogu nista sa acc Zip da objavim...

-
- Kontakt:
Pošteno čekat ćemo

Je li to busem ilegalno bjezis iz banovica s migrantima?TinoSexSusic je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:34Zasto ovaj Holyman i dalje nije sankcionisan za svoj avatar??? Jel treba da gledamo nakon svakog njegovog posta ovog sokca sto je pljuvao na nasu upravu??? A Dzeko uredno smeta i uredno je sklonjen![]()
NEMA NAZAD
Ja sam takodje cuo za ovo samo izgleda da je i Bil Gejc ukljucen u pricu, ne znam nece na dobroElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:38Nije dobro sto su im ovo priključili na tjelo ja sam cuo, da ovo cipira igrace i nadzoruje koliko mogu igrati koju utakmicu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pojma vi nemateDenchi je napisao/la: ↑11 jan 2021, 12:09Ja sam takodje cuo za ovo samo izgleda da je i Bil Gejc ukljucen u pricu, ne znam nece na dobroElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:38Nije dobro sto su im ovo priključili na tjelo ja sam cuo, da ovo cipira igrace i nadzoruje koliko mogu igrati koju utakmicu.![]()
![]()
1946~
Tomic u Sarajevo za 1, 2, 3... 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Bilo je on ili ti... Nisam previse razmisljao, kontam lagan izbor ali evo zale mi se iz moderacije da ih peglas da sam trebao tebe izabrati.
You are someone else I am still right here
- ElCartel11
- Kontakt:
Stize napadac do priprema, stize do polaska u Tursku, stize u Tursku, stize posle povratka iz Turske, stize pred početak prvenstva, ma sta ce nam napadac možemo mi izgurati bez njega ovih 14 kola i tako imamo +9.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja se iskreno nadam da i neće nikad.napoleon72 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:21Jos Vinko mora pure jest da stekne Husrefov status medju rajom.
-
- Kontakt:
Ma sta ce nam tako brzo,ima vremena i onako prve tri tekme su lagani protivnici..ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 12:46Stize napadac do priprema, stize do polaska u Tursku, stize u Tursku, stize posle povratka iz Turske, stize pred početak prvenstva, ma sta ce nam napadac možemo mi izgurati bez njega ovih 14 kola i tako imamo +9.