Pantelija je napisao/la: ↑11 jan 2021, 01:22
Za sta hvaala ba? Sto postovi ove ljudske ljige stoje danima?
Sto nazivanje trenera vojvodom stoji danima?
Sto je onaj bolesnik sto iz kompleksa laze da je doktor i sta sve ne psovao, pljuvao, vrijedjao i ni jedan post nije izbrisan ni jedna uvreda sankcionisana iako je prijavljen i sada kada je presao sve granice povukao i neke momke sa teme u banovice?
To je nejednak tretman prema svima. Neko moze neko ne. I neka tako bude, pa cemo se saliti kasnije a sto je ovo danas samo.posljedica onog od neki dan kada smo svi prijavljivali doticnog mazluma a niko nije reagovao to nema veze?
A zna se ovdje haraciti kada se spomene dzeko, kada se spomenu neke gluposti, tu je reakcija munjevita pa se i kod konstruktivne rasprave brisu postovi.
Nula!
Ps. Ja ne znam sta je nekima sad smijesno a danss kukaju kad je doktor urinirao po temi i momku oca pominjao, sad kao nesto smiju se i humor prosipaju. Gdje ste nadrealisti nisam.vas prepoznao. Nema gore ljudske sorte od uvlakaca u su.pak. analni planinari
Ne vidiš kada njega vrijeđaju, na to se oči zatvaraju? Je li to jednak tretman? Lik ni danas nije prvi počeo već ga nazivaju kretenom radi mišljenja i onda je na to odgovorio kako jeste, njegov obraz ali poenta je da njega svaki dan u čoporu napadaju, to bi vidio da gledaš sa neutralne strane. Njegovo i moje mišljenje je totalno drugačije, hoću li ga nazivati kretenom radi toga i jer povjeruje u neku debilnu priču? Daj ba..
Upozorio sam ga Brezu, Olovo i slične stvari koje ne pripadaju ovoj temi kao i za vrijeđanje i bio je banovan više puta.
Drugo, Sarajevo i Sarajlije niko neće vrijeđati na ovoj temi dok sam ja živ pa shvati to kako hoćeš. Dođu pojedinci i vrijeđaju me u "mojoj kući" (na stranu svakodnevni mitovi) jer pate od kompleksa, ne može. Isto tako on ne treba gledati odakle je ko, kao da to nekoga zanima osim ovih par osoba koji konstantno potenciraju to radi kompleksa.
Stajalo je danima jer ima toliko smeća da nisam mogao pohvatati sve a vojvoda je banovan bio odmah samo nije na 7 dana nego na 3 (?) iz nekog razloga a danas mu je obnovljen ban radi toga, nadam se da je sad ok.
"Kada smo svi prijavljivali dotičnog mazluma" - bukvalno nijednom nije prijavljen.
Oko Džeke nikada nije bila konstruktivna rasprava, da se ne lažemo. Jedni namjerno provociraju, drugi mrze to i tako u krug. Ti makar nisi bio nikad dio mitomana, znaš gdje mi se uvijek možeš obratiti ako ti nešto nije jasno.