FK Sarajevo - Bordo chat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo - Bordo chat

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 00:43

Vanja8 je napisao/la:
11 jan 2021, 00:28
fera je napisao/la:
11 jan 2021, 00:24
Lako se zaliti na mortema moderator je uvijek prvi na udaru. Treba svako malo vise gledati sebe i svoj obraz pa bi i moderatorima posao bio laksi.
Pisao sam mu ranije vise puta da treba biti stroziji ali razumijem da svako ima svoj nacin rada.
Evo i da neko dobije trajni ban za par dana ce napraviti novi account i nastaviti po starom.
Mozda su ovi kraci banovi bolje rjesenje jer vecina ih saceka da istekne odmore malo od foruma.
Treba malo i po zaslugama razumijem da se nekom progleda kroz prste ko je normala pa mu se nesto omakne a ove sto su skloni tome treba kad se vrate nakon banovanja na svaku psovku i uvredu na novi odmor.
Ma znam napisati post,pa to ti je...
Eto sad je admin ovo sigurno vidio.
Pozdravi se s rajom
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2021, 00:47

fera je napisao/la:
11 jan 2021, 00:43
Vanja8 je napisao/la:
fera je napisao/la:
11 jan 2021, 00:24
Lako se zaliti na mortema moderator je uvijek prvi na udaru. Treba svako malo vise gledati sebe i svoj obraz pa bi i moderatorima posao bio laksi.
Pisao sam mu ranije vise puta da treba biti stroziji ali razumijem da svako ima svoj nacin rada.
Evo i da neko dobije trajni ban za par dana ce napraviti novi account i nastaviti po starom.
Mozda su ovi kraci banovi bolje rjesenje jer vecina ih saceka da istekne odmore malo od foruma.
Treba malo i po zaslugama razumijem da se nekom progleda kroz prste ko je normala pa mu se nesto omakne a ove sto su skloni tome treba kad se vrate nakon banovanja na svaku psovku i uvredu na novi odmor.
Pozdravi se s rajom
Fera, banujemo ti Zipa ili Vanju danas?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 00:48

MortemHz je napisao/la:
11 jan 2021, 00:47
fera je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Pozdravi se s rajom
zipa :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2021, 00:51

fera je napisao/la:
11 jan 2021, 00:48
MortemHz je napisao/la:
fera je napisao/la:

Pozdravi se s rajom
Zip je dobar momak ali koliko je brat opterećen Husrefom to su priče, kosu sebi čupam.. ka'e brat: gledam jučer argentinsku ligu i kontam jes' onaj Husref levat :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2021, 00:54

Zoran28 je napisao/la:
11 jan 2021, 00:04
Pokaza doktor pravo lice. Neka, bar znamo koga je Moderator zdusno branio i molio da se banuje normalna raja 👏👏👏
Da, nemoj zaboraviti da živimo u istoj zgradi u centru ili starom gradu, da se ja njega bojim i da mi je drug a da tebe mrzimo jer si papak. Na stranu to što ga svim srcem branim. Nastavit ćemo sutra o kosovskim bajkama i mitovima samo ne znam kako ti više ne dosadi. :urnebes:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 00:57

MortemHz je napisao/la:
11 jan 2021, 00:51
fera je napisao/la:
Zip je dobar momak ali koliko je brat opterećen Husrefom to su priče, kosu sebi čupam :urnebes:
Da nije husref cesta tema super bi bio :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2021, 02:05

Pantelija je napisao/la:
11 jan 2021, 01:22
Za sta hvaala ba? Sto postovi ove ljudske ljige stoje danima?
Sto nazivanje trenera vojvodom stoji danima?
Sto je onaj bolesnik sto iz kompleksa laze da je doktor i sta sve ne psovao, pljuvao, vrijedjao i ni jedan post nije izbrisan ni jedna uvreda sankcionisana iako je prijavljen i sada kada je presao sve granice povukao i neke momke sa teme u banovice?
To je nejednak tretman prema svima. Neko moze neko ne. I neka tako bude, pa cemo se saliti kasnije a sto je ovo danas samo.posljedica onog od neki dan kada smo svi prijavljivali doticnog mazluma a niko nije reagovao to nema veze?
A zna se ovdje haraciti kada se spomene dzeko, kada se spomenu neke gluposti, tu je reakcija munjevita pa se i kod konstruktivne rasprave brisu postovi.

Nula!

Ps. Ja ne znam sta je nekima sad smijesno a danss kukaju kad je doktor urinirao po temi i momku oca pominjao, sad kao nesto smiju se i humor prosipaju. Gdje ste nadrealisti nisam.vas prepoznao. Nema gore ljudske sorte od uvlakaca u su.pak. analni planinari
Ne vidiš kada njega vrijeđaju, na to se oči zatvaraju? Je li to jednak tretman? Lik ni danas nije prvi počeo već ga nazivaju kretenom radi mišljenja i onda je na to odgovorio kako jeste, njegov obraz ali poenta je da njega svaki dan u čoporu napadaju, to bi vidio da gledaš sa neutralne strane. Njegovo i moje mišljenje je totalno drugačije, hoću li ga nazivati kretenom radi toga i jer povjeruje u neku debilnu priču? Daj ba..
Upozorio sam ga Brezu, Olovo i slične stvari koje ne pripadaju ovoj temi kao i za vrijeđanje i bio je banovan više puta.
Drugo, Sarajevo i Sarajlije niko neće vrijeđati na ovoj temi dok sam ja živ pa shvati to kako hoćeš. Dođu pojedinci i vrijeđaju me u "mojoj kući" (na stranu svakodnevni mitovi) jer pate od kompleksa, ne može. Isto tako on ne treba gledati odakle je ko, kao da to nekoga zanima osim ovih par osoba koji konstantno potenciraju to radi kompleksa.
Stajalo je danima jer ima toliko smeća da nisam mogao pohvatati sve a vojvoda je banovan bio odmah samo nije na 7 dana nego na 3 (?) iz nekog razloga a danas mu je obnovljen ban radi toga, nadam se da je sad ok.
"Kada smo svi prijavljivali dotičnog mazluma" - bukvalno nijednom nije prijavljen.
Oko Džeke nikada nije bila konstruktivna rasprava, da se ne lažemo. Jedni namjerno provociraju, drugi mrze to i tako u krug. Ti makar nisi bio nikad dio mitomana, znaš gdje mi se uvijek možeš obratiti ako ti nešto nije jasno.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 06:46

Nazvali su ga kretenom jer se upalio na posto "Vukisicu u Zrinjskom" i drzao se ko pijan plota iako je bar 10 ljudi pisalo da je to stara (lazna) vijest ! A to o mitovima, i bajkama...mene iskreno vise nista ne dotice, stao sam u zastitu momka jer je i znam kroz sta je prosao ;) znas i ti, zna i doktor zato je tako nisko i udarao. To je njegov nivo...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2021, 12:36

TinoSexSusic je napisao/la:
11 jan 2021, 11:34
Zasto ovaj Holyman i dalje nije sankcionisan za svoj avatar??? Jel treba da gledamo nakon svakog njegovog posta ovog sokca sto je pljuvao na nasu upravu??? A Dzeko uredno smeta i uredno je sklonjen :clap:
Još jedan mit, avatar Džeke NIKADA nije sklonjen osim dva puta kada je bio u dresu Željezničara. Par forumaša ga i dalje drži na avataru.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 12:55

MortemHz je napisao/la:
11 jan 2021, 02:05
Pantelija je napisao/la:
11 jan 2021, 01:22
Za sta hvaala ba? Sto postovi ove ljudske ljige stoje danima?
Sto nazivanje trenera vojvodom stoji danima?
Sto je onaj bolesnik sto iz kompleksa laze da je doktor i sta sve ne psovao, pljuvao, vrijedjao i ni jedan post nije izbrisan ni jedna uvreda sankcionisana iako je prijavljen i sada kada je presao sve granice povukao i neke momke sa teme u banovice?
To je nejednak tretman prema svima. Neko moze neko ne. I neka tako bude, pa cemo se saliti kasnije a sto je ovo danas samo.posljedica onog od neki dan kada smo svi prijavljivali doticnog mazluma a niko nije reagovao to nema veze?
A zna se ovdje haraciti kada se spomene dzeko, kada se spomenu neke gluposti, tu je reakcija munjevita pa se i kod konstruktivne rasprave brisu postovi.

Nula!

Ps. Ja ne znam sta je nekima sad smijesno a danss kukaju kad je doktor urinirao po temi i momku oca pominjao, sad kao nesto smiju se i humor prosipaju. Gdje ste nadrealisti nisam.vas prepoznao. Nema gore ljudske sorte od uvlakaca u su.pak. analni planinari
Ne vidiš kada njega vrijeđaju, na to se oči zatvaraju? Je li to jednak tretman? Lik ni danas nije prvi počeo već ga nazivaju kretenom radi mišljenja i onda je na to odgovorio kako jeste, njegov obraz ali poenta je da njega svaki dan u čoporu napadaju, to bi vidio da gledaš sa neutralne strane. Njegovo i moje mišljenje je totalno drugačije, hoću li ga nazivati kretenom radi toga i jer povjeruje u neku debilnu priču? Daj ba..
Upozorio sam ga Brezu, Olovo i slične stvari koje ne pripadaju ovoj temi kao i za vrijeđanje i bio je banovan više puta.
Drugo, Sarajevo i Sarajlije niko neće vrijeđati na ovoj temi dok sam ja živ pa shvati to kako hoćeš. Dođu pojedinci i vrijeđaju me u "mojoj kući" (na stranu svakodnevni mitovi) jer pate od kompleksa, ne može. Isto tako on ne treba gledati odakle je ko, kao da to nekoga zanima osim ovih par osoba koji konstantno potenciraju to radi kompleksa.
Stajalo je danima jer ima toliko smeća da nisam mogao pohvatati sve a vojvoda je banovan bio odmah samo nije na 7 dana nego na 3 (?) iz nekog razloga a danas mu je obnovljen ban radi toga, nadam se da je sad ok.
"Kada smo svi prijavljivali dotičnog mazluma" - bukvalno nijednom nije prijavljen.
Oko Džeke nikada nije bila konstruktivna rasprava, da se ne lažemo. Jedni namjerno provociraju, drugi mrze to i tako u krug. Ti makar nisi bio nikad dio mitomana, znaš gdje mi se uvijek možeš obratiti ako ti nešto nije jasno.
Realno pojedinci su jedva docekali da opletu po našem gradu. Zbog jedne osobe koja ih je vrijeđala čopor njih je pljuvao po Sarajevu.
Ne opravdavam Reda ni njegov nacin komunikacije al mene da onako u coporu napadaju stalno ja bi davno napustio forum. Lik pise vise od deset godina na forumu i uvijek je ovakav bio al je zato zbog njega par likova pokazalo svoje pravo lice pale su maske a kod Reda nema maski on ti odma da do znanja da te ne gotivi i tu odma znas kako ces se postaviti nema iznenađenja.
Osuđujem sto je uvrijedio momka onako i ako je bio upoznat sa situacijom to je za trajnog bana al nije fino citati pogrdne stvari o svom gradu svakodnevno zbog jedne osobe.
Mortemu cestitke jer je jedan od rijetkih koji brane obraz naseg grada ovdje :-)

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 14:07

Znaci kad nekome vrijedjas netom umrle najblize clanove obitelji to se naziva "dajes do znanja da ga ne gotivis".

Kad kazes da je u Sarajevu, tacnije na stadionu Kosevo bila korida, i to dokumentujes slikama, clancima i slicno, to je "udar na glavni grad i gradjane, i mrznja prema svemu sto je iz Sarajeva."

Zanimljivo...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 14:14

Zoran28 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:07
Znaci kad nekome vrijedjas netom umrle najblize clanove obitelji to se naziva "dajes do znanja da ga ne gotivis".

Kad kazes da je u Sarajevu, tacnije na stadionu Kosevo bila korida, i to dokumentujes slikama, clancima i slicno, to je "udar na glavni grad i gradjane, i mrznja prema svemu sto je iz Sarajeva."

Zanimljivo...
Zanimljivije je kako si ti to zakljucio iz onog sto sam ja napisao.
Nadam se da nisi stvarno toliko glup da je to tvoj zakljucak iz svega sto sam gore napisao nego jeftin pokusaj provokacije

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 14:20

Procitas li post prije nego kliknes "posalji" ? Ili onako nabacas pa u 3 recenice sam sebe pobijes...i to vise puta.
Kakva odbrana glavnog grada, ko nas je to napao :o opet "anam oni" ili neko treci...? Bolan na anonimnom forumu je najlakse napisati da si Sarajlija i da su ti svi do 78. koljena Sarajlije itd itd. Ali imas ljudi koji se ne stide svog porijekla, prezimena, mjesta rodjenja...pa serbes napisu da su iz Breze, Olova, Teocaka, i nemaju potrebe lagati...nisu "ISKOMPLEKSIRANI" ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 14:37

Zoran28 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:20
Procitas li post prije nego kliknes "posalji" ? Ili onako nabacas pa u 3 recenice sam sebe pobijes...i to vise puta.
Kakva odbrana glavnog grada, ko nas je to napao :o opet "anam oni" ili neko treci...? Bolan na anonimnom forumu je najlakse napisati da si Sarajlija i da su ti svi do 78. koljena Sarajlije itd itd. Ali imas ljudi koji se ne stide svog porijekla, prezimena, mjesta rodjenja...pa serbes napisu da su iz Breze, Olova, Teocaka, i nemaju potrebe lagati...nisu "ISKOMPLEKSIRANI" ;)
OK a ko je osim Reda vrijeđao druge gradove ovdje ? S druge strane desetak njih je popljuvalo Sarajevom i to nema nikakve veze sa situacijama na koje ti insinuiras.
Ko god se ne stidi svog porijekla i nema kompleks nece ovdje gadosti pisati sigurno. Evo posto me optuzujes ja cu te zamoliti da nađeš moje postove u kojima vrijeđam Brezu, Olovo, Teocak....bilo koji grad a posebno da prebacujem nekom zbog njegovog porijekla jer nemam nikakvog argumenta zna se ko radi takve stvari.
Evo da ti pojasnim i onaj post koji si prethodno komentarisao jer vidim da stvarno nisi shvatio, znaci radi se o situaciji koja se vuce mjesecima i na to se odnosilo a uvredu koju je izrekao sam posebno komentarisao i jasno napisao da je to za trajnog bana.
Problem je sto ti komentarises nesto sto ne razumijes i mislis da ja branim Reda sto nije slucaj. Ja sam se sa tim covjekom na ovom i na drugim forumima svađao godinama znalo je biti svega, nedavno je pisao da sam htio da se tucem s njim, ja se ne sjecam al vjerujem mu da je i do tog dolazilo.
Samo sam vremenom shvatio da ne moram dijeliti misljene s njim niti se ubjeđivati a ako ne mozemo normalno komunicirati necemo nikako.
Isto tako ne znam sto si me se ti prihvatio jer nemam pojma ko si ni da sam tebe nesto prozivao, mislio sam da si Tobe al ne znam sto bi se on prihvatio toliko price o porijeklu kad je prvi prozivao ljude da su iz Janje...

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 14:48

Hajd da ti odgovorim tvojim stilom:

Ko je "vrijedjao" Sarajevo osim momaka koji su prozivani da su provincijalci ?
Ocito si "poletio" da se dodvoris Mortemu, pa nisi vidio zasto je Red sinoc ismijavan. Pa cu ti pokusati pribliziti: Upecao se na clanak iz 2018. gdje pise da ce Vukusic u Zrinjski, pa poletio popljuvati forumase koji prizivaju Vukisica. Nije skontao ni nakon 10tak postova da je clanak "bajat", ali kad je skontao, nije priznao da je nasjeo nego je krenuo sa uvredama o kojim smo pisali...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jan 2021, 15:07

Zoran28 je napisao/la:
11 jan 2021, 14:48
Hajd da ti odgovorim tvojim stilom:

Ko je "vrijedjao" Sarajevo osim momaka koji su prozivani da su provincijalci ?
Ocito si "poletio" da se dodvoris Mortemu, pa nisi vidio zasto je Red sinoc ismijavan. Pa cu ti pokusati pribliziti: Upecao se na clanak iz 2018. gdje pise da ce Vukusic u Zrinjski, pa poletio popljuvati forumase koji prizivaju Vukisica. Nije skontao ni nakon 10tak postova da je clanak "bajat", ali kad je skontao, nije priznao da je nasjeo nego je krenuo sa uvredama o kojim smo pisali...
Sve sam ja to vidio sinoc. Ne opravdavam nikoga i ne sviđa mi se sto si mi to pokusao prišiti.
S druge strane necu da lazem uvijek me iznervira kad mi neko pljuje grad isto kao sto je i tu raju uvrijedilo jer je neko vrijeđao njihov a zamisli kako bi izgledalo da sad svi krenemo redom uzvracati jedni drugima i vrijeđati ljude zbog porijekla.
I zbog toga cu uvijek podrzati mortema nije to nikakvo ulizivanje. Kojom logikom ja uopste imam potrebe da se ulizujem moderatorima kad nemam problema ni s kim niti cu se dovesti u situaciju da mi treba zastita moderatora.
Tebi zasmetalo sto sam podrzao mortema pa pokusavas da me ocrnis bezveze prvo pricom da podrzavam Reda i pravdam ono sto je napisao pa sad da se ulizujem i ne sumnjam da ces jos nesto smisliti ako bude potrebe.
Ja se tebi izvinjavam ako sam te nekad uvrijedio nije mi bila namjera ali ova prica ti je totalno bezveze i ne zelim vise nista da objasnjavam gledaj na stvari kako zelis imas pravo na to.
Vise bi volio da smo mogli komunicirati bez izmisljanja stvari i bespotrebnog antagonizma ali mislim da dalji razgovor na ovu temu nije potreban, zao mi je sto imas takvo misljenje o meni ali mi nije toliko vazno pa da provedem cijeli dan ubjeđujuci se ovdje.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 jan 2021, 15:24

Nisam je zakacio za tebe nit imam potrebu. Zasmetalo mi je branjenje Reda (meni je tako izgledalo) i tjt.
Da si me nekad uvrinedio, nisi, ne sjecam se :D isto tako mislim da nisam ni ja tebe, ako jesam izvini iskreno.
Jah, upratio sam da nemas problem ni izviniti se ni priznati gresku, sto rijetko ko hoce ovde. Zato respect 👏

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jan 2021, 15:27

Ma kad te forumska brigada ufati i ugura u mjesalicu, izgines brzinom svjetlosti. To se Red-u desilo, plus sto se on poceo jos qurciti da je on neki doktor, neki qurac... Bahatio se i zavrsio na smetljistu foruma.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jan 2021, 15:28

fera je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
fera je napisao/la:

Pozdravi se s rajom
:hmmmmm: :puke:

Vanja je u vecoj nemilici forumasa, nego ovaj drugi moj profil Zip. Al dobro :mrgreen:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 jan 2021, 15:49

MortemHz je napisao/la:
11 jan 2021, 02:05
Ne bih se slozio. Ako ti lik kaze "pisam ti se na Sarajevo" i ti nista, i on nastavlja da pise. Post je nestao i to je sve. Jako si tolerantan (sa Adminom) na uvrede prema gradu i ljudima u njemu. Drugi papak raju na carsiji naziva stokom i opet nista.

Znam da ti nije lako i da ne mozes biti prisutan 24 sata dnevno ali je cinjenica da primitivizam smrdi na nasoj temi podobro. I onda jos pokusavaju pokvareno izigravati zrtve jer kao neko ih omalovazava jer nisu iz Sarajeva i okrecu sve na sukob onih iz protiv onih izvan, sto nikad nije bio problem.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, MaroonBjelave, mnon46 i 42 gosta.