Ma pred evropske tekme dolaziElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 12:46Stize napadac do priprema, stize do polaska u Tursku, stize u Tursku, stize posle povratka iz Turske, stize pred početak prvenstva, ma sta ce nam napadac možemo mi izgurati bez njega ovih 14 kola i tako imamo +9.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Evo tebra, nakon par sati napokon sam uspio da vratim svoj prvobitni acc...

Kontam, treba imati dva acc kad su prepucavanja i druge teme u pitanju.

Netocno.ThrillerHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 12:22Pojma vi nemateDenchi je napisao/la: ↑11 jan 2021, 12:09Ja sam takodje cuo za ovo samo izgleda da je i Bil Gejc ukljucen u pricu, ne znam nece na dobroElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 11:38Nije dobro sto su im ovo priključili na tjelo ja sam cuo, da ovo cipira igrace i nadzoruje koliko mogu igrati koju utakmicu.![]()
![]()
Imam povoljno velike kolicine pojama
Cijena sitnica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Pitaj Tobeta glede acc on ih ima 5 za svaku temu po jedan 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To ti neku funkciju prigrabio,znaci na sahu te moram pustati

-
- Kontakt:
Citam intervju Vukusica na SK, momak odbio ponudu Dinama iz Rumunije kako on kaze, nije mu primamljiva Rumunska liga, mogu mislit onda a koliko tek nasa 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ko te to slagao?Historicar je napisao/la: ↑11 jan 2021, 13:19
Lorenzo Callegari nekadašnji igrač PSG-a, potpisao za Javor iz Ivanjice![]()
Stvarno će biti neviđena sramota ako mi ne uspijemo da završimo j.ebenog Vukušića, Bezjaka ili nekog napadača njihovog kalibra.

Lik igrao u 3 ligi osao u 2 i bio klupa. i Krupa imala 2 igraca koji su bila u Milanu. treba dovesti malog Hajrovica bio nekad u Arsenalu.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel moguce da se ljudi pale ovako na igrace za koje nikad nitko nije cuo, ali stoji mu u zivotopisu da je sa 16 godina bio igrom slucaja u parisu i odma postaje 20 puta bolji igrac..
A ako cemo realno stvari sagledat, Javor Ivanjica je dovela igrača francuskog drugoligasa Chamblya, a od uspjeha se moze izdvojiti i igranje za B momcad drugoligasa Avranchesa. Ako ce se zalit za takvim igracima, prcit ga onda
-
- Kontakt:
"U pitanju je igrač koji pokriva pozicije defanzivnog i centralnog veziste, a predstavljao je veliku nadu "zlatne generacije" PSŽ-a, koja je 2016. godine bila prvak Francuske i igrala finale omladinske Lige šampiona. Prošao je sve mlađe generacije Trikolora, a o tome koliko se ozbiljno računalo na njega i na Parku prinčeva potvrđuje i činjenica da je u julu 2015. godine potpisao profesionalni ugovor sa Parižanima, a u novembru 2016. godine debitovao je za prvi tim Svetaca u meču Lige 1 sa Anžeom. Tokom letnjih priprema 2016. godine zabeležio je nastupe u svim prijateljskim utakmicama PSŽ-a, uključujući i one protiv Real Madrida i Intera". Ovako o njemu piše na jednom srpskom portalu.
Ma kakvi, zatekao se na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.
You are someone else I am still right here
Stručni štab na čelu sa Gradimirom Crnogorcem u toku ove sedmice dobit će prvo pojačanje. Radi se o fudbaleru Sarajeva Ševkiji Resiću, koji je bio posuđen srbijanskom superligašu Novom Pazaru u prvom dijelu sezone.
Resić će na Tušanj doći na novu posudbu, piše Vidiportal.ba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Super stvar za Resića ako bude igrao redovno u Slobodi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tutankamon1905
- Kontakt:
Brate, nasi portali su mene uvjerili da ce Ibanez ispišat BH ligu kad je dolazio(realnost, ne pamtim kad je odigrao dobru utakmicu)..da ce Tino Sven maltene uvest Sarajevo u grupe lige prvaka itd itd naravno da ce se napisat senzacionalisticki clanak da transfer dobije na tezini...freddy adu je bio zvijezda u najavi, pa ga sad nema nigdje..nije ispunio potencijal i **** ga. Tako i ovaj..mogao je on sto puta puta bit u planovima psga, velika mlada zvijezda trikolora, ali realnost je da je par zadnjih godina drugoligaski igrac..pa cak i B momcadi drugoligasa.Historicar je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:01"U pitanju je igrač koji pokriva pozicije defanzivnog i centralnog veziste, a predstavljao je veliku nadu "zlatne generacije" PSŽ-a, koja je 2016. godine bila prvak Francuske i igrala finale omladinske Lige šampiona. Prošao je sve mlađe generacije Trikolora, a o tome koliko se ozbiljno računalo na njega i na Parku prinčeva potvrđuje i činjenica da je u julu 2015. godine potpisao profesionalni ugovor sa Parižanima, a u novembru 2016. godine debitovao je za prvi tim Svetaca u meču Lige 1 sa Anžeom. Tokom letnjih priprema 2016. godine zabeležio je nastupe u svim prijateljskim utakmicama PSŽ-a, uključujući i one protiv Real Madrida i Intera". Ovako o njemu piše na jednom srpskom portalu.
Ovakav tip igraca da pitas bil radije u javor ivanjicu ili u prvaka BiH sta mislis sta bi odgovor bio.. Znam da ne mislis konkretno zasto Sarajevo njega nije dovelo nego govorim opcenito.
Izvinite na upadu nego se malo nanerviram kad mediji napusu neke indijance, pa počnemo žalit za takvima koje bi trebalo dobro platit, a kvalitetnija rjesenja imas vec u klubu. Odjava i jos jedna isprika na useravanje u temu

Jesi ti jedini navijac Zrinjskog koji ce u post staviti zastavu BiH?tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:16Brate, nasi portali su mene uvjerili da ce Ibanez ispišat BH ligu kad je dolazio(realnost, ne pamtim kad je odigrao dobru utakmicu)..da ce Tino Sven maltene uvest Sarajevo u grupe lige prvaka itd itd naravno da ce se napisat senzacionalisticki clanak da transfer dobije na tezini...freddy adu je bio zvijezda u najavi, pa ga sad nema nigdje..nije ispunio potencijal i **** ga. Tako i ovaj..mogao je on sto puta puta bit u planovima psga, velika mlada zvijezda trikolora, ali realnost je da je par zadnjih godina drugoligaski igrac..pa cak i B momcadi drugoligasa.Historicar je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:01"U pitanju je igrač koji pokriva pozicije defanzivnog i centralnog veziste, a predstavljao je veliku nadu "zlatne generacije" PSŽ-a, koja je 2016. godine bila prvak Francuske i igrala finale omladinske Lige šampiona. Prošao je sve mlađe generacije Trikolora, a o tome koliko se ozbiljno računalo na njega i na Parku prinčeva potvrđuje i činjenica da je u julu 2015. godine potpisao profesionalni ugovor sa Parižanima, a u novembru 2016. godine debitovao je za prvi tim Svetaca u meču Lige 1 sa Anžeom. Tokom letnjih priprema 2016. godine zabeležio je nastupe u svim prijateljskim utakmicama PSŽ-a, uključujući i one protiv Real Madrida i Intera". Ovako o njemu piše na jednom srpskom portalu.
Ovakav tip igraca da pitas bil radije u javor ivanjicu ili u prvaka BiH sta mislis sta bi odgovor bio.. Znam da ne mislis konkretno zasto Sarajevo njega nije dovelo nego govorim opcenito.
Izvinite na upadu nego se malo nanerviram kad mediji napusu neke indijance, pa počnemo žalit za takvima koje bi trebalo dobro platit, a kvalitetnija rjesenja imas vec u klubu. Odjava i jos jedna isprika na useravanje u temu![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
forgempp je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:23Jesi ti jedini navijac Zrinjskog koji ce u post staviti zastavu BiH?tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:16Brate, nasi portali su mene uvjerili da ce Ibanez ispišat BH ligu kad je dolazio(realnost, ne pamtim kad je odigrao dobru utakmicu)..da ce Tino Sven maltene uvest Sarajevo u grupe lige prvaka itd itd naravno da ce se napisat senzacionalisticki clanak da transfer dobije na tezini...freddy adu je bio zvijezda u najavi, pa ga sad nema nigdje..nije ispunio potencijal i **** ga. Tako i ovaj..mogao je on sto puta puta bit u planovima psga, velika mlada zvijezda trikolora, ali realnost je da je par zadnjih godina drugoligaski igrac..pa cak i B momcadi drugoligasa.Historicar je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:01"U pitanju je igrač koji pokriva pozicije defanzivnog i centralnog veziste, a predstavljao je veliku nadu "zlatne generacije" PSŽ-a, koja je 2016. godine bila prvak Francuske i igrala finale omladinske Lige šampiona. Prošao je sve mlađe generacije Trikolora, a o tome koliko se ozbiljno računalo na njega i na Parku prinčeva potvrđuje i činjenica da je u julu 2015. godine potpisao profesionalni ugovor sa Parižanima, a u novembru 2016. godine debitovao je za prvi tim Svetaca u meču Lige 1 sa Anžeom. Tokom letnjih priprema 2016. godine zabeležio je nastupe u svim prijateljskim utakmicama PSŽ-a, uključujući i one protiv Real Madrida i Intera". Ovako o njemu piše na jednom srpskom portalu.
Izvinite na upadu nego se malo nanerviram kad mediji napusu neke indijance, pa počnemo žalit za takvima koje bi trebalo dobro platit, a kvalitetnija rjesenja imas vec u klubu. Odjava i jos jedna isprika na useravanje u temu![]()

- TheNorthFace
- Kontakt:
Bezveze potez. Momci su igrali u NP, uklopili se bili, navikli na sredinu vec. Sad ih saljes u TZ nakon oola godine gdje bi sve to bilo upitno. Bezveze saltanje.miky_hz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:08Stručni štab na čelu sa Gradimirom Crnogorcem u toku ove sedmice dobit će prvo pojačanje. Radi se o fudbaleru Sarajeva Ševkiji Resiću, koji je bio posuđen srbijanskom superligašu Novom Pazaru u prvom dijelu sezone.
Resić će na Tušanj doći na novu posudbu, piše Vidiportal.ba.
1946
forgempp je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:23Jesi ti jedini navijac Zrinjskog koji ce u post staviti zastavu BiH?tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:16Brate, nasi portali su mene uvjerili da ce Ibanez ispišat BH ligu kad je dolazio(realnost, ne pamtim kad je odigrao dobru utakmicu)..da ce Tino Sven maltene uvest Sarajevo u grupe lige prvaka itd itd naravno da ce se napisat senzacionalisticki clanak da transfer dobije na tezini...freddy adu je bio zvijezda u najavi, pa ga sad nema nigdje..nije ispunio potencijal i **** ga. Tako i ovaj..mogao je on sto puta puta bit u planovima psga, velika mlada zvijezda trikolora, ali realnost je da je par zadnjih godina drugoligaski igrac..pa cak i B momcadi drugoligasa.Historicar je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:01"U pitanju je igrač koji pokriva pozicije defanzivnog i centralnog veziste, a predstavljao je veliku nadu "zlatne generacije" PSŽ-a, koja je 2016. godine bila prvak Francuske i igrala finale omladinske Lige šampiona. Prošao je sve mlađe generacije Trikolora, a o tome koliko se ozbiljno računalo na njega i na Parku prinčeva potvrđuje i činjenica da je u julu 2015. godine potpisao profesionalni ugovor sa Parižanima, a u novembru 2016. godine debitovao je za prvi tim Svetaca u meču Lige 1 sa Anžeom. Tokom letnjih priprema 2016. godine zabeležio je nastupe u svim prijateljskim utakmicama PSŽ-a, uključujući i one protiv Real Madrida i Intera". Ovako o njemu piše na jednom srpskom portalu.
I ti od cijelog dobrog posta vezano za fudbal i sport se uhvatis zastave,i sve dobro napisano vezano za sport i fudbal kao smisao teme pada u drugi plan zbog glupog zapazanja naši vs njihovi. Cemu primitivno ponasanje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Galantni, MokraKifla, mosarajvosa83, rimljanin90, Rodman, Uvijeknapravojstrani i 60 gostiju.