MortemHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 02:05
Ne vidiš kada njega vrijeđaju, na to se oči zatvaraju? Je li to jednak tretman? Lik ni danas nije prvi počeo već ga nazivaju kretenom radi mišljenja i onda je na to odgovorio kako jeste, njegov obraz ali poenta je da njega svaki dan u čoporu napadaju, to bi vidio da gledaš sa neutralne strane. Njegovo i moje mišljenje je totalno drugačije, hoću li ga nazivati kretenom radi toga i jer povjeruje u neku debilnu priču? Daj ba..
Upozorio sam ga Brezu, Olovo i slične stvari koje ne pripadaju ovoj temi kao i za vrijeđanje i bio je banovan više puta.
Nisam stigao danas odgovorit. Da ne ostane...
Vrijedjaju ga iskljucivo jer je zlonamjeran. Jedno je kada imas drugaciji stav, misljenje, osjecaj prema necemu, a drugo je kada si bezobrazan i s namjerom ides da provociras uz to jos i lazes svaku drugu recenicu . Jedno je kada trolas, sprdas se i zezas raju a drugo je kada svaki post ides s namjerom da isprovociras nekoga.
Covjek je svjestan da ovdje ima bar 50% forumasa kojima je stalo do vjere, Boga, i lik hladno istog psuje sa ocigleenom namjerom provokacije. I nista. Uz to je reeovno koliko sam upratio i proturao peicu ko je odakle sta i kako. E sad, to se sve moglo ranije presjeci, ali nije, zasto to vi znate najbolje. Ja ne.
I u vakat protesta se ovdje svasta dopustalo, tone prijetnji, spominjanja majki, pa kada su "izgubili", povukli se i odjednom "svi na jednoj strani", šatro. A u vakat kada je trebalo stati na stranu kluba mnogi su sjedili s jednom guzicom na dvije stolice.
MortemHz je napisao/la: ↑11 jan 2021, 02:05
Drugo, Sarajevo i Sarajlije niko neće vrijeđati na ovoj temi dok sam ja živ pa shvati to kako hoćeš. Dođu pojedinci i vrijeđaju me u "mojoj kući" (na stranu svakodnevni mitovi) jer pate od kompleksa, ne može. Isto tako on ne treba gledati odakle je ko, kao da to nekoga zanima osim ovih par osoba koji konstantno potenciraju to radi kompleksa.
Stajalo je danima jer ima toliko smeća da nisam mogao pohvatati sve a vojvoda je banovan bio odmah samo nije na 7 dana nego na 3 (?) iz nekog razloga a danas mu je obnovljen ban radi toga, nadam se da je sad ok.
"Kada smo svi prijavljivali dotičnog mazluma" - bukvalno nijednom nije prijavljen.
Oko Džeke nikada nije bila konstruktivna rasprava, da se ne lažemo. Jedni namjerno provociraju, drugi mrze to i tako u krug. Ti makar nisi bio nikad dio mitomana, znaš gdje mi se uvijek možeš obratiti ako ti nešto nije jasno.
Itekako se povukla vise puta prica o "pravim" i onima. Pocelo u vakat vijesti da bi mogli stadion praviti u butmiru. Tada se ekipa jedna dobro napregla da pokaze da sve ispod alipasina je seljakluk. Cak su neki rekli da nece gledati tekme vise. Pa kasnije da nw nabrajam u detalje situacije. E tad je ovih par momaka pocelo sa namjerom da svako malo pise da nisu prave sarajlije i slicno. Nikako da su licno inicirali isto.
Na 2000 na kosevu navijaca ja licno znam da je bar 1000 iz Ilijasa, vogosce, ilidze, visokog, breze, olova, tk, i da ne nabrajam sve redom sad. Ti ljudi imaju 10x veci respekt od mene nego mi kojima je stadion 20 min od kuce/stana. I onda dodje neko i tim ljudima nabacuje neke price. Logicno da ce ih kasnije kontrirati. Ne daj boze ici dalje od jednog-dva koljena mnogim tim koji se pusu, bilo bi ih od sandzaka, istocne bosne, tk, pa do krajine. Sto je sasvim ok meni, ali mnogima od njih nije.
Meni licno puca ku.rac.. mene boli kada vidim da jednom momku koji je na forumu fakat prekorektan, dosje onaj lazov i napise ono za oca. Boli kada neko ko je ovdje tjerao ovakvu upravu zarad husrefa k runde i ekipe, koja je htjela da jase u klubu, da nam hebu majku, ista osoba dodje i napise da je vinko vojvoda i stoji taj post cijeli dan al koga boli k. Iskompleksirani wannabe fgr balavac koji cw sutra navijati za tc jer tako funkcionise. Zivi za taj nas kiks. Rasovao se golu rasnika i sjebao poslije gola fanima. Jer kako veliki sef kaze:"vidjet ce da su pogrijesili".
Znas ko sam i znam ko si, licno ja nemam apsolutno nista protiv tebe niti sam se tebi direktno obratio, ovdje smatram odgovornim i tebe i asmine koji imaju vece ovlasti od tebe. Tebe smo MI svi s teme odabrali da budes nwko ispred nas, da stitis nas pdf i da u ovakvim situacijama ne dodje do eskalacije pa da pola foruma naje.be zbog osobe kao onaj red. Fakat ne shvatam.
Meni samo zao sto je otislo i otici ce ekstra raje. Pa jbt vas 10ak je imalo svoje furke po cijeli dan se zajebavali pa niko se nije zalio na to. A totalni spam bio. Ito dugo vremena, svw normala. Sve dok je u granici nekoj ali u vakat protesta i ono juce je sve posljeeica dezanja nekog balansa kao nemojte vi nece ni oni pa covjek se osili i s namjeeom napise ono momku sto je napisao. Licno meni da se desilo ono i da mi je ono napisao, ja bi ga nasao kako tako. Jer sve ima mjeru i granicu.
Et, nadam sw da shvatas zasto sam ono napisao sinoc. Kada se stvari brisu i reaguje na vrijeme s opomenom ili banom, nema problema. Kada se onakvim osobama gleda kroz prste, ode sve u pm kao jucer.