navijacima i simpatizerima Barce sirom svijeta, a posebno nase BiH, sretna u uspjesna nova 2011. godina, naravno uz posebne zelje za osvajanjem barem jedne titule, bilo spanske, bilo evropske i, naravno, novo masakriranja ''kraljeva''...
Ovo je bio antologijski trenutak koji ce se pamtiti cijeli život.
Mi smo ovo gledali kod jarana, ekipa citava Culesa se sakupila i kad je Iniesta zavukao gol citavu mu sobu demolirali
Mandrak je napisao/la:Ovo je bio antologijski trenutak koji ce se pamtiti cijeli život.
Mi smo ovo gledali kod jarana, ekipa citava Culesa se sakupila i kad je Iniesta zavukao gol citavu mu sobu demolirali
stvarno najuzbudljivij trenutak od kad sam poceo navijat na barcu od 98 god nemogu se sjetit uzbudljivijeg ,,stvarnoo pobudalio sam bio kad iniesta dade ,,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Bilo je i prije ovog golčine Inieste jako uzbudljivih trenutaka.Stariji neki će se sjetiti Kumanovog gola u finalu na Wemleyu,zatim Rivaldove škarice protiv Valencie,Ronaldovi prodori,gol Belettia Arsenalu,...itd....
Uglavnom da dragi Bog dadne i u narednim mjesecima i godinama zdravlja i sreće kako nama tako i našoj voljenoj Barci i da se radujemo i uživamo u majstorijama Guardiolinih vanzemaljaca.
Sve najbolje u 2011.godini dragi Barcelonisti!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Meni je najmocniji bio onaj gol Rivalda makazicama, to je bila golchina nakon koje se moglo samo ustati, uhvatiti za glavu i pokloniti pred velikim majstorom.
U utakmicu sa Levanteom Barcelona će ući bez nekoliko igrača : Messija, Puyola, Piquea i Afellaya ..
Messi je dobio nekoliko dana odmora, a kao što znate Puyol je protiv Hondurasa zadobio povredu, te će sa terena izbivati 10 dana. Pique ne igra zbog suspenzije
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
DAVID VILLA 7' je napisao/la:U utakmicu sa Levanteom Barcelona će ući bez nekoliko igrača : Messija, Puyola, Piquea i Afellaya ..
Messi je dobio nekoliko dana odmora, a kao što znate Puyol je protiv Hondurasa zadobio povredu, te će sa terena izbivati 10 dana. Pique ne igra zbog suspenzije
E jbg, ja sam se nadao da bi mogli vidjeti Afelaya na djelu, vjerovatno ce onda stopere igrati Abidal i Fontas.
Moglo bi biti mozda i problema u ovoj utakmici, ako graci budu uspavani malo poslije praznika, samo da odmah na pocetku povedemo i sve ce doci na svoje
DAVID VILLA 7' je napisao/la:U utakmicu sa Levanteom Barcelona će ući bez nekoliko igrača : Messija, Puyola, Piquea i Afellaya ..
E jbg, ja sam se nadao da bi mogli vidjeti Afelaya na djelu, vjerovatno ce onda stopere igrati Abidal i Fontas.
Moglo bi biti mozda i problema u ovoj utakmici, ako graci budu uspavani malo poslije praznika, samo da odmah na pocetku povedemo i sve ce doci na svoje
ja mislim da ce ovaj sastav izvesti guardiola
---------------valdes----------------
alves-------fontas----abidal------maxvell/adriano
xavi---------sergio---------keita
pedro-------villa---------iniesta
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ja mislim da ce ovaj sastav izvesti guardiola
---------------valdes----------------
alves-------fontas----abidal------maxvell/adriano
xavi---------sergio---------keita
pedro-------villa---------iniesta
I ja mislim da bi tako moglo biti, jedino Iniesta u sredini, a Bojan, Pedro i Vilja u napadu
Ej ljudi, interesuje me ta situacija oko Messija. Cito sam bas na predhodnoj stranici kako ga nece biti zbog produzenog odmora? Znaci 100% sutra ne igra, ili...? Afellay?
btw. sretna vam nova godina, kao ljudima, mnogo srece, zdravlja i para, a kao navijacima, mnogo poraza i nerjesenih rezultata
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Romariooo je napisao/la:Meni je najmocniji bio onaj gol Rivalda makazicama, to je bila golchina nakon koje se moglo samo ustati, uhvatiti za glavu i pokloniti pred velikim majstorom.
i to za cetvrto mjesto i ulazak u LP kako sam se tada samo radovao
Mislim da ce Buss na stopera u Mascerano na zadnjeg veznog...
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Znaci bez standardnih stopera plus bez Messia hajd gore u napadu nije problem, ali ko ce igrati u odbrani?? Fontas i Abidal? ili ce Milito ,koji se tek oporavio od ozljede, zaigrati od prve minute.