FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ali jeste, vidis to ne odredjujes ti...ovdje se prica o svemu o klubu,igracima,upravi,navijacima,trenerima, ves masinama, terenima,zemljistu,stadionu,dresovima, itd.
Nema cenzure
Ako grupa trazi clanove ovdje i dolazi ovdje sasvim je legitimno da se raspravlja i pohvali i kritikuje i ismijava kad treba...to nije tajno drustvo masona to je samo navijacka grupa koja shvata sebe malo preozbiljno...
Pricat sa likovima koji su se pokazali kao glupani svojim djelima da ne idemo dalje da li su se prodali ili su samo slijepo slusali lika protiv svog kluba ono FKS u UNFKS su napali....za mene je to kap previse...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ti kralju mjesecima zivis u nekom tripu da je sjever protiv vas, da su hz protiv vas, da hz ovde pisu i tako..na koga mislis tacno kad kazes "oni" ?? cuj oni hahahahhaZip je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:54Ybte, odes na kafu s jaranima i zayebavas iste kad se izofiraju necim(i obratno), i skupa se svi smijemo glupostima... Ovde na isti/slican fazon kroz salu zelis malo bocnuti, al jok... To iskoci iz cipela da ono nesto odbrani, jos te dodje vrijedjati...
A sad ide ona, "vi samo vrijedjate grupu zato imamo mi ravo da vsa vrijedjamo "
Sutra ce ti jos prigovarati sto gledas prema sjeveru, jer to je zabranjeno...
de probudi se ba malo haveru, otvori te oci..mojne bit vatale sviju ti
Da vam nije Hordi ovaj klub sa navijackog aspekta bi bio ravan Olimpiku. Niste dostoji stavljat ime Horde Zla u svojma usta, hvala 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prvo moras naci razliku izmedju Uprave kluba i kluba.Denchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:58Ali jeste, vidis to ne odredjujes ti...ovdje se prica o svemu o klubu,igracima,upravi,navijacima,trenerima, ves masinama, terenima,zemljistu,stadionu,dresovima, itd.
Nema cenzure
Ako grupa trazi clanove ovdje i dolazi ovdje sasvim je legitimno da se raspravlja i pohvali i kritikuje i ismijava kad treba...to nije tajno drustvo masona to je samo navijacka grupa koja shvata sebe malo preozbiljno...
Pricat sa likovima koji su se pokazali kao glupani svojim djelima da ne idemo dalje da li su se prodali ili su samo slijepo slusali lika protiv svog kluba ono FKS u UNFKS su napali....za mene je to kap previse...
Drugo prestani i ti zivjeti u nekom tripu.
Trece ok skontali smo mrzis Horde, ok ohani malo.
Cetvrto grupu ko grupu boli qrac za forum i koliko god smatrala sebe ozbiljnom, ozbiljnija je od tebe i ovog tvoj pajdosa u svakom pogledu.
Peto Ok oni su glupani, ali nisi mi ni ti vala neka kajla, naprotiv.
I na kraju koga boli qrac sto je tebi to kap previse?

uclani se ako hoces, ako neces uzmi ovoj svoj pajdosa zipa pod ruku i otidjite na sladoled
"Ostali" navijači su manje vrijedni, jel to?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Evo progledao sam kako si mi rekao. Hvala tiantilan je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:59ti kralju mjesecima zivis u nekom tripu da je sjever protiv vas, da su hz protiv vas, da hz ovde pisu i tako..na koga mislis tacno kad kazes "oni" ?? cuj oni hahahahhaZip je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:54Ybte, odes na kafu s jaranima i zayebavas iste kad se izofiraju necim(i obratno), i skupa se svi smijemo glupostima... Ovde na isti/slican fazon kroz salu zelis malo bocnuti, al jok... To iskoci iz cipela da ono nesto odbrani, jos te dodje vrijedjati...
A sad ide ona, "vi samo vrijedjate grupu zato imamo mi ravo da vsa vrijedjamo "
Sutra ce ti jos prigovarati sto gledas prema sjeveru, jer to je zabranjeno...
de probudi se ba malo haveru, otvori te oci..mojne bit vatale sviju ti

Izgleda da su tebe nabubali jednom, pa se toliko upališ hahahahDenchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:58Ali jeste, vidis to ne odredjujes ti...ovdje se prica o svemu o klubu,igracima,upravi,navijacima,trenerima, ves masinama, terenima,zemljistu,stadionu,dresovima, itd.
Nema cenzure
Pivo, tučnjava i nogomet!
Ne druze govorim sa navijackog aspekta, Hz su ultras grupa, vidjeli smo kako je bilo bez njih, totalni muk

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne mrzim horde, to su gluposti, mrzim glupane, alergican sam na njih, recimo odmah kisem kad tvoj post procitamantilan je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:08
Prvo moras naci razliku izmedju Uprave kluba i kluba.
Drugo prestani i ti zivjeti u nekom tripu.
Trece ok skontali smo mrzis Horde, ok ohani malo.
Cetvrto grupu ko grupu boli qrac za forum i koliko god smatrala sebe ozbiljnom, ozbiljnija je od tebe i ovog tvoj pajdosa u svakom pogledu.
Peto Ok oni su glupani, ali nisi mi ni ti vala neka kajla, naprotiv.
I na kraju koga boli qrac sto je tebi to kap previse?![]()
![]()
![]()
![]()
uclani se ako hoces, ako neces uzmi ovoj svoj pajdosa zipa pod ruku i otidjite na sladoled

Kritikujem besmislenost poteza o kojima se ne razmislja niti posljedicama koje iz tog proizilaze
Ko je umro i postavio tebe za zastupnika grupe ovdje? Pa se osjecas prozvanim kad te niko i ne spominje?
Da se posluzim tvojim sopstvenim rijecima "koga boli k. sta tebe vrijedja ili sta ti mislis?" I tvojim tackama

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa niko nema navijaca od Marta 2020, pa smo i bez njih najbolji ikad u povijesti kao klub na sportskom aspektu, tako da macku o rep ta prica da smo isti ko Olimpik bez navijaca itd. Vrlo nebitni i stetni po klub iz prilozenog dosad ponasanja i postupaka grupe...
+1Denchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:18Pa niko nema navijaca od Marta 2020, pa smo i bez njih najbolji ikad u povijesti kao klub na sportskom aspektu, tako da macku o rep ta prica da smo isti ko Olimpik bez navijaca itd. Vrlo nebitni i stetni po klub iz prilozenog dosad ponasanja i postupaka grupe...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ako nista jasno nam je sada svima da banovani forumasi nisu krivi za konstantne svadje i rasprave, i bez njih nam je tema ista, ako ne i gora. 

naravno kad nema istoka da yebe mrtve za svaki pogresan pas...ee moji pitari ko vas ne zna kontao bi covjek gledaj ultra giga navijacaDenchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:18Pa niko nema navijaca od Marta 2020, pa smo i bez njih najbolji ikad u povijesti kao klub na sportskom aspektu, tako da macku o rep ta prica da smo isti ko Olimpik bez navijaca itd. Vrlo nebitni i stetni po klub iz prilozenog dosad ponasanja i postupaka grupe...
Uhvatio si se tog protesta basDenchi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:58Ali jeste, vidis to ne odredjujes ti...ovdje se prica o svemu o klubu,igracima,upravi,navijacima,trenerima, ves masinama, terenima,zemljistu,stadionu,dresovima, itd.
Nema cenzure

Ponovo si pomnozio sa nulom sve dobro sto su oni uradili i uhvatio se j.ebenog protesta. Smije li se znati na kojoj si ti tribini?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja zivim za to da se uklone i zabrane zakonom te "ultra" furke zbog stete klubu i sigurnosti, a to ce doci svojim tokom na putu ka EU, svaka je to zemlja uradila od kolijevke tifo fazona i svuda su buknule posjete i jedna porodicna atmosfera na stadionima gdje mozes ko covjek doci na stadion pojesti nesto, popiti pivu, pogledati fudbal, pa tako ce i kod nas, a i to je samo od sebe sve manje popularno sto se vidi na brojci takvih grupa koje strmoglavo padaju...
- Shategabri
- Kontakt:
Moje posljednje iskustvo s grupom ilitiga HZ je izuzetno negativno.
Ja sam već stariji momak, na zapadu sjedim, ali ono iz Zenice je bilo
Prekid utakmice, prije toga x upozorenja, al onaj ćelo što se popeo na ogradu ne hebe živu silu, onda prekid gdje je većina navijača otišla među njima i ja i dok idemo Zenicom čujemo pada gol.
Meni je ono bio primer svega samo ne organizovane grupe. Razularena masa kojom niko ne vlada, ''vođa'' koji donosi pogrešne odluke na štetu i kluba i većine navijača...ne valja hbg.
Ja sam već stariji momak, na zapadu sjedim, ali ono iz Zenice je bilo

Prekid utakmice, prije toga x upozorenja, al onaj ćelo što se popeo na ogradu ne hebe živu silu, onda prekid gdje je većina navijača otišla među njima i ja i dok idemo Zenicom čujemo pada gol.
Meni je ono bio primer svega samo ne organizovane grupe. Razularena masa kojom niko ne vlada, ''vođa'' koji donosi pogrešne odluke na štetu i kluba i većine navijača...ne valja hbg.
Koševo Zapad
Mnogo će vode proteci Miljackom da Horde vrate rejting među sopstvene navijače koji su nekad imali.Shategabri je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:29Moje posljednje iskustvo s grupom ilitiga HZ je izuzetno negativno.
Ja sam već stariji momak, na zapadu sjedim, ali ono iz Zenice je bilo![]()
Isto sam u Zenici izašao ranije , gol nisam vidio kao i većina normalnih navijača,koja je došla da podrži svoj klub.
Posle onih demonstracija ispred kluba ,Horde su mnogim navijačima pali u očima.
Teška srca, al je tako.
Cim smo mi dosli da nam uprava kluba bude najsvijetlija tacka uz igrace i sefa struke, dovoljno govori.
Nazalost, lazne suze su dovele da su im licni interesi i interesi pojedinaca skocili iznad interesa kluba.
Sreca, pa klub sad samostalno funkcionise bez uplitanja sa strane. Najveca pobjeda Fudbalskog kluba Sarajevo i svih istinskih i vijernih navijaca kojima je FKS na prvom mjestu.
Nazalost, lazne suze su dovele da su im licni interesi i interesi pojedinaca skocili iznad interesa kluba.
Sreca, pa klub sad samostalno funkcionise bez uplitanja sa strane. Najveca pobjeda Fudbalskog kluba Sarajevo i svih istinskih i vijernih navijaca kojima je FKS na prvom mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, Bejker, bordobijeli, Burberry46, Konzerva, nedimmmm1337, Pitaristok, Sinfoc1986, VolimoSarajevo i 99 gostiju.