FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakva ba pobjeda u gostima, a klub se raspada? Fakat vas ne kontam. I možete li shvatiti da Amar NE ŽELI da bude samo i isključivo trener? A da u toj varijanti niko NE ŽELI da radi sa njim. On je jedan a opcija je nekoliko, pa do koga je?
Nije tacno

-
- Kontakt:
Pusti brate njega vidis da lupa gluposti.
Ona zna sta Amar hoce sta Amar nece.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Zna li se otprilike koliko smo uzeli i jesmo li uzeli ista za Hajdarevica.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Jesmo, ali se pouzdano ne zna koliko. Na SC pise pristojna cifra + procenat. E, koliko im je to pristojno obestecenje oni znaju.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:13Zna li se otprilike koliko smo uzeli i jesmo li uzeli ista za Hajdarevica.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Hahaha a dobro kolko god smo uzeli dobro je.LjoZee je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:16Jesmo, ali se pouzdano ne zna koliko. Na SC pise pristojna cifra + procenat. E, koliko im je to pristojno obestecenje oni znaju.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 14:13Zna li se otprilike koliko smo uzeli i jesmo li uzeli ista za Hajdarevica.![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
100 000 eura, zvanična informacija.
Fenomenalno ako je istina. Harisu puno sreće u nastavku karijere.
Kome ba NIKOM TE NE DAMO igrači odlaze za čiste papire, o čemu vi pričate? Nemamo za kifle na 100 godina kluba. Neće niko da bude predsjednik UO.
Možete li biti svjesni gdje se nalizimo, i u kakvoj situaciji jesmo? Mi ne možemo licencu za PL dobiti, kontate li to?
Tobejarbi tobestakvirula...
- MocMahale444
Propali smo ako je 100k. Motaj kaBLEvE.
Prodaj sve Amare a i sebe.
Prodaj sve Amare a i sebe.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Pa napišite cifru fino yebo ga dan. Ovako sitnim glupostima izazivaju gnijev navijača. Šta vam znači pobogu to sakrivanje iznosa? To je bar neki minimum transparentnosti što se od vas očekuje.
Za, prema mnogima, antitalenta i neznalicu, ovo što smo dobili je još i pristojna cifra s obzirom da se radi o drugom rangu fudbala.
Za, prema mnogima, antitalenta i neznalicu, ovo što smo dobili je još i pristojna cifra s obzirom da se radi o drugom rangu fudbala.
Željezničar za život cijeli!
Hajdar je peti igrač koji je prodan za vrijeme ovog trećeg Amarovog mandata:
Hajdarević 100.000 eura
Krpić 230.000 eura
Sipović 100.000 eura
Rodin 150.000 eura
Sadiković 200.000 eura
Dakle oko 1.5 milion KM zarađeno na prodaji igrača u posljednje 2 godine
Hajdarević 100.000 eura
Krpić 230.000 eura
Sipović 100.000 eura
Rodin 150.000 eura
Sadiković 200.000 eura
Dakle oko 1.5 milion KM zarađeno na prodaji igrača u posljednje 2 godine
Strucnjak ko i Kostic, na to sam mislio.KANA je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:47U proteklih par mjeseci čelnici aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka obavili su razgovor sa nekoliko kandidata za šefa Akademije, a na kraju su odlučili da povjerenje ukažu mladom 43-godišnjem italijanskom stručnjakuMrkiMedo je napisao/la: ↑14 jan 2021, 12:53Jest, jest italijanski strucnjak. On i KosticKANA je napisao/la: ↑14 jan 2021, 11:20
ma znam brate mi se izmedju sebe svadjamo ,dusmanimo na sve strane a rival vec sad opasno bjezi po svemuumjesto da se ujedinimo i da sve ucinimo da sto prije krenemo tim putem i da zajednicki to guramo .Za ovo stanje sada nije samo ova uprava kriva i Amar, krivi su bukvalno svi pa i mi navijaci.**** je vrijeme ispred nas.
haha
Mrki brate i ti si pukao
ma ja stara bosnjacka ma sta ce onMrkiMedo je napisao/la: ↑14 jan 2021, 15:00Strucnjak ko i Kostic, na to sam mislio.

Mozes misliti kako je ovo mutan posao i mucka,krije se transfer kao zmija noge,nece Zeljo marke vidjeti od ovoga ali haj...
Sretno Haretu i nek proba ,kao igrac bezveze ali ako nista fin je momak bio i nije laprdao okolo ko mnogi.
Sretno Haretu i nek proba ,kao igrac bezveze ali ako nista fin je momak bio i nije laprdao okolo ko mnogi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
vala brate i ti ga useres nekad bas

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koji to klub na svijetu na zvanicnoj stranici pise za koliko novca je doveo ili prodao nekog igraca? Zamisli da smo napisali, prodali smo Harisa Hajdarevica u Bulaspor za 100 hiljada eura, boli nas briga za drugu stranu u ovom transferu i sto bi cifra transfera trebala da bude poslovna tajna, mi zelimo da nasi navijaci sa foruma budu dobro obavjesteni..
Uglavnom ide ako dovodis nekog igraca, predstavljamo nase novo pojacanje iz tog i tog kluba i zelimo mu srecu u nasem dresu, onda izjava i fotografisanje tog igraca i trenera ili sportskog direktora. Kad prodajes ili kad se raskida ugovor uglavnom idu one rijeci, zahvaljujemo se na svemu i zelimo mu srecu u karijeri bla bla..
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, benko21, Doktorinho, Google [Bot], GradKamena2, hase73, riki46, Skojevska i 51 gost.