Ja ga iskreno mogu zamisliti na trojci u igri koju forsira Denver, gdje im ne treba neki kreator na krilu, nego cisto 3&D opcija. Ali svakako mislim da bi dobar dio minuta provodio i na cetvorci. Npr, vjerujem da bi cesto igrala i petorka sa njim na cetvorci, a MPJ na trojci. Ali sve je to neka hipoteticka prica u slucaju da zavrsi u Denveru.Azpi je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:24Po meni Tucker ne može igrati SF nikakodscile je napisao/la: ↑14 jan 2021, 13:15Ne znam detalje sa platama, ali mislim da je Barton za Tuckera no brainer, ako je to moguce izvesti. Onda samo MPJ staviti da bude sesti igrac jer ce tako i imati vise suteva.
Murray-Harris-Tucker-Millsap-Jokic
Ta petorka vec ne izgleda kao da od svakoga moze primiti 120 poena. Ali mislim da ce biti problem doci do Tuckera za neku normalnu cijenu bas zato sto takav igrac moze biti koristan vecini PO ekipa. Kako god, mislim da Denver mora traziti neku defanzivnu opciju kroz trejd jer sa ovakvom odbranom nema sanse da ponove proslosezonski rezultat, bez obzira na Jokica i njegove igre.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Meni kao najvecem fanu Duranta s Balkana je istovremeno i drago i zao zbog Hardena, jbg bez njega je KD 30ppg igrac ,sa njim pada na 25
Ovo je best ppg duo ikad? Neka neko provjeri
Od zadnjih 10 sezona 7 puta su uzimali scoring titulu haha
Ovo je best ppg duo ikad? Neka neko provjeri
Od zadnjih 10 sezona 7 puta su uzimali scoring titulu haha
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- Shategabri
- Kontakt:
I kad im dodaš Irvinga sve ispod 120 ppg bi trebalo biti mizerija...al u teoriji.
Koševo Zapad
Svakako. Harden i Irving su superstari, dok je Thompson granicni all star igrac.
Ako Ravnozemljas nije totalno skrenuo i Netsi dovedu jednog ili dvojicu za igranje odbrane nema nikoga da ih moze dobiti 4 od 7. Nikad tri bolja igraca nisu igrala zajedno u jednoj ekipi. Zmiji se bas lijepo namjestaju stvari. Mogao bi mozda i prestici LiBtard Jamesa po prstenju do kraja karijere.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da li igraci na klupi imaju u ugovoru da se moraju glupirati na klupi nakom sto jim ekipa pogodi kos. Bas je ofirno i na silu, te gluposti ne prolaze ni u vrticu.
Gdje se dijele te titule najvecih fanova, da se i mi prijavimo

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
@justine,jel od danas navijas za BKN?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Nail for Real
- Kontakt:
On otvoreno, a znamo ko navija iz sjene

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa ja bi rekao otprilike svi kojima su Lakersi srcu daleko 

- Nail for Real
- Kontakt:
Nego, ko je njima najbolji defanzivac trenutno? KD? Morace oni pecati dodatne trejdove, osim na toj centarskoj/wing poziciji (ako racunamo da KD moze to braniti) oni nemaju postenog defanzivca.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kad se uzme u obzir svi statsi sva moguca individualna postignuca , ovaj trio je veciJustin je napisao/la: ↑14 jan 2021, 15:31Svakako. Harden i Irving su superstari, dok je Thompson granicni all star igrac.
Ako Ravnozemljas nije totalno skrenuo i Netsi dovedu jednog ili dvojicu za igranje odbrane nema nikoga da ih moze dobiti 4 od 7. Nikad tri bolja igraca nisu igrala zajedno u jednoj ekipi. Zmiji se bas lijepo namjestaju stvari. Mogao bi mozda i prestici LiBtard Jamesa po prstenju do kraja karijere.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Bolji su individualno nea govora,ali ova ekipa nea Iguadalu ni Greena,ali imaju nesto bolju klupu,cak bi rekao i pristojnu s obzirom na 3 superstara.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni su Lakersi najmrža franšiza u sportu, ali odvratniji trojac od ovih iz Brooklyna mislim da nikad nije kročio na parket tako da će biti prilično teško navijati za njih čak i protiv Lakersa ako bi se sreli u finalu.
Čak i sa najdražim sportistom na klupi Netsa će mi bit skoro nemoguće navijati za njih.
Dobro je mozda zbog Durantove rehabilatcije da Harden vuče sve napade, ne bil ovaj samo ćoškario i čekao lake poene. Harden je to uspyevao s ybenim tuckerom i arizom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj zezati da ti Nash nije presudni teg na vagi?Donnie Darko je napisao/la: ↑14 jan 2021, 15:51Meni su Lakersi najmrža franšiza u sportu, ali odvratniji trojac od ovih iz Brooklyna mislim da nikad nije kročio na parket tako da će biti prilično teško navijati za njih čak i protiv Lakersa ako bi se sreli u finalu.
Čak i sa najdražim sportistom na klupi Netsa će mi bit skoro nemoguće navijati za njih.

Nakon svih godina patnje, da ima sansu da uzme titulu, a da ti gotivis neku drugu ekipu....Bez obzira na ovu trojicu cudaka.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, za njih bi bilo idealno napraviti neki trade za Dinwiddiea sad, dovesti nekog dobrog defanzivca, međutim teško će to sad realizovati obzirom na njegovu povredu.Nail for Real je napisao/la: ↑14 jan 2021, 15:45Nego, ko je njima najbolji defanzivac trenutno? KD? Morace oni pecati dodatne trejdove, osim na toj centarskoj/wing poziciji (ako racunamo da KD moze to braniti) oni nemaju postenog defanzivca.
Inače, biće Brooklyn fun to watch, to je barem garantovano, gotivio ih neko ili ne, mada svakako u sjeni svega ovoga moraju riješit tu situaciju sa Irvingom prvenstveno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam vidjet ćemo, al ovako u teoriji baš se ne mogu zamisliti kako navijam za ovu trojicu, pa makar i protiv Lakersa. Bez Kyria možda. Mislim nije da bih navijao za Lakerse, bolila bi me da izvineš ona stvar ko će uzetNEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jan 2021, 15:53Nemoj zezati da ti Nash nije presudni teg na vagi?Donnie Darko je napisao/la: ↑14 jan 2021, 15:51Meni su Lakersi najmrža franšiza u sportu, ali odvratniji trojac od ovih iz Brooklyna mislim da nikad nije kročio na parket tako da će biti prilično teško navijati za njih čak i protiv Lakersa ako bi se sreli u finalu.
Čak i sa najdražim sportistom na klupi Netsa će mi bit skoro nemoguće navijati za njih.![]()
Nakon svih godina patnje, da ima sansu da uzme titulu, a da ti gotivis neku drugu ekipu....Bez obzira na ovu trojicu cudaka.

Uzeo je dva prstena kao savjetnik

- BosniaBoston
- Kontakt:
Na koga tacno aludiras? Imena kolega, IMENA

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Donnie Upravu si.Zaboravio sam GS prstenje.
Ista je stvar i kod mene kad ne igra moja ekipa.Volim pogledati, navijati da bude kvalitetna kosarka, neciji nastup i sl., ali me sam ishod ne zanima.Tu ce biti sta ce biti.

Ista je stvar i kod mene kad ne igra moja ekipa.Volim pogledati, navijati da bude kvalitetna kosarka, neciji nastup i sl., ali me sam ishod ne zanima.Tu ce biti sta ce biti.
Valja Bronu nakon prstena protiv 73-9 ekipe uzet prsten i protiv najtalentovanije velike trojke ikad. Ali konkurencija je nekad bila jaca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.