Bez zezancije po meni dobar napadac
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze Bagaric, nek stavi lance i polako.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Grom te ne ubio ko te proziva glupsone, govoriti se da neke stvari nisu za javnog foruma idi gdje trebas pa obrazlozi svoje stanje. Nisi ti zdrave glave iskreno jos si i tvrdoglav jos i izvrces rijeci ja nez koji ti je k fkt.feniksptica je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:31Pa mora bit nekih rasprava diskusija. Forum je. Samo sto ovaj put ide razgovor bez vrijedjanja ( uz jedan ili dva posta izuzetka ). Meni je najgore kad te neko pozivao kao haj dodji ako smijes a za isti klub navijas. Gdje to moze biti dobro i zdravo
Iskreno se nadam da će vrlo brzo doći neki napadač da idemo u novoj sezoni aBd osvojit još jednu titulu da budu nam kone još iza nas Lp
Koliko je novih artikala u zadnje vrijeme.. **** pulenber, zaru i njujorker zajedno
This time next year, we'll be millionaires!
Cokituki je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:05Grom te ne ubio ko te proziva glupsone, govoriti se da neke stvari nisu za javnog foruma idi gdje trebas pa obrazlozi svoje stanje. Nisi ti zdrave glave iskreno jos si i tvrdoglav jos i izvrces rijeci ja nez koji ti je k fkt.feniksptica je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:31Pa mora bit nekih rasprava diskusija. Forum je. Samo sto ovaj put ide razgovor bez vrijedjanja ( uz jedan ili dva posta izuzetka ). Meni je najgore kad te neko pozivao kao haj dodji ako smijes a za isti klub navijas. Gdje to moze biti dobro i zdravo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Surreal je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:16Cokituki je napisao/la: ↑14 jan 2021, 19:05Grom te ne ubio ko te proziva glupsone, govoriti se da neke stvari nisu za javnog foruma idi gdje trebas pa obrazlozi svoje stanje. Nisi ti zdrave glave iskreno jos si i tvrdoglav jos i izvrces rijeci ja nez koji ti je k fkt.feniksptica je napisao/la: ↑14 jan 2021, 17:31Pa mora bit nekih rasprava diskusija. Forum je. Samo sto ovaj put ide razgovor bez vrijedjanja ( uz jedan ili dva posta izuzetka ). Meni je najgore kad te neko pozivao kao haj dodji ako smijes a za isti klub navijas. Gdje to moze biti dobro i zdravo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
A ko je uopšte danas vođa Hordi ?

Invazija Turaka na profil od Fanima, nadam se da nije istina. Al jbt ovi Turci se bore za opstanak fakat ne kontam a Fanimo 100x je rekao da je dosao kod nas zbog Evrope ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi džaba pisali, sigurno je prenio vijest neki Turski avaz

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
[media] [/media]
Odlucilu su definitivno da mi odlazak u fan shop postane svakodnevnica ko da u granap idem.I ovo mi se presvidja
Odlucilu su definitivno da mi odlazak u fan shop postane svakodnevnica ko da u granap idem.I ovo mi se presvidja

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hladno im igra Lenon na desnom krilu i opet su qrcina od kluba, 3b razlike od zadnjeplasirane ekipe

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Šteta ako Fanimo ode dobar igrač pravo
Ma mn nikako ne ide u glavu, onda bi Tatar morao ostat. Ako fakat ode onda cemo morat gledat Velkoskog ili Jukica na krilu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Taj sivi

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- SarajevoForza
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 jan 2021, 18:22Fanino ide za Tursku. Ponuda sinoc dosla, i bit ce prihvacena.
Hvala
Nisam te price shvatio ozbiljno, i na taj nacin ce doprinijeti klubu samo neka nije neka povreda.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- SarajevoForza
- Kontakt:
Resića su poslali Slobodi, znači za očekivati je krilo ako Fanimo ode, ostali bi nam samo Tatar, Jukić i Velkoski ako Milanovića pošalju opet negdje
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.