Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

senad_flamin
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la senad_flamin » 01 jan 2011, 22:29

mandraX je napisao/la:sta god da uradis nema veze, ne trebas nista ni raditi, samo ugasi komp, kad upalis opet, on ce se nastaviti skidat' ;)
hvala ;)
-RIVALDO-

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jan 2011, 22:37

[youtube][/youtube]

Samo za jednu osobu,koja vise nije tu :cry:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jan 2011, 22:42

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Samo za jednu osobu,koja vise nije tu :cry:

jesi ti upeco šta sinoć ,hoćeš se ubrzo ženiti ,jel :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 jan 2011, 22:44

Ljudovi da vas pitam koju ono pjesmu puste kad je ZMBT? Nešto techno nemam blage, a baš me zanima :twisted:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jan 2011, 22:47

@legenda reala

Ma kakvi,sto bi se jos zenio,najbolje je biti slobodan,nikakvih obaveza,pravdanja,nerviranja itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 jan 2011, 22:48

Sexmachineboy je napisao/la:Ljudovi da vas pitam koju ono pjesmu puste kad je ZMBT? Nešto techno nemam blage, a baš me zanima :twisted:
[youtube][/youtube]

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 jan 2011, 22:50

@Bosco
Hvala puno ;)
Mrzim strane pjesme, al' ovu baš volim čuti :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jan 2011, 23:00

harry_90 je napisao/la:@legenda reala

Ma kakvi,sto bi se jos zenio,najbolje je biti slobodan,nikakvih obaveza,pravdanja,nerviranja itd..
znači odljubio si se :) ,nakon što si se otrijeznio ,pa nisi lud da se ženiš ;) ,ali štaš ima i takvih budala ,prvu platu prime i odma se žene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 01 jan 2011, 23:25

ljudovi gdje ste...bolil vas glava :lol:

inace...
sretna vam nova godina i sve najbolje... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 jan 2011, 00:24

Sretna Nova i tebi :D
Eo i mene malo došao :?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2011, 10:08

slavili se jos ??? :mrgreen: :mrgreen: nadam se da ste se lijepo proveli i usli raspolozeni u novu godinu...
Puno srece,zdravlja a ostalo bi trebalo doci samo ili vasom zaslugom... ;)
[youtube][/youtube]

Zivjeli!!! 8-)

da nebude samo narodnjak i ova je dobra... :) ;)
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 jan 2011, 10:48

Haha nek neko i neku zabavnu postavi ♥ :D

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 jan 2011, 10:56

Pitanje za ZENIČANE

Jel vama mjeri promet, meni od 31 nešto zaribalo i stalo na 40 mgb 31, a ja bio cijeli dan na netu, sad kako je počeo januar uopšte ne mjeri stoji 0 :D
Jest kao da je komp malo usporio od neki dan, al et.........

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2011, 11:03

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
LudLo 2 je napisao/la:Bio bih zahvalan kad bi mi neko stavio i link od titla ili ti ga prevoda .
a Emir je Emir imam ga ja na fb ,dok ovaj acc ne koristi vise on geek

podnaslovi.net,ako ti trebaju prevodi za filmove ili serije
podnapisi ;)

Ne rise Unica ujutro bogati :mrgreen: ;) salim se naravno evo ti i zabavna :? necu necu opa-la smijesno i zabavno ;) :mrgreen: cuj zenita legende "pjevaj belma"hahaha legendarno

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

aaaa valjal :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 jan 2011, 11:24

ma volim ja i narodnu i zabavnu :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jan 2011, 14:07

Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima) :lol: :lol: :lol:

Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP :lol: :lol: :lol: , i još govori kod nas u Njemačkoj zovneš taksi on ti dođe gdje hoš :lol: :lol: :lol: :lol: A da ne spominjem kolko se dere kad idemo ulicom :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 jan 2011, 14:13

Frutek je napisao/la:Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima) :lol: :lol: :lol:

Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP :lol: :lol: :lol: , i još govori kod nas u Njemačkoj zovneš taksi on ti dođe gdje hoš :lol: :lol: :lol: :lol: A da ne spominjem kolko se dere kad idemo ulicom :roll:
Ha ja bi mu **** sve po spisku :D Ja sam se posvađao sa ćaletovim kumom upravo zbog tih stvari ;) Misle da su iznad nas ;)
Od tog kuma dijete došlo kod mene u sobu i traži comp . Reko nemogu sada , zauzet sam . Kad će on meni : **** te tvoj kompjuter , mi njemci imamo 100 puta bolje od vas glupih bosanaca ... Reko **** ti sve jedan bosanac mater :D A mati i cale mu cuju , sjede u drugoj sobi :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 jan 2011, 14:14

Znali neko vezano za BIHAMK ako nisi njihov clan,jeli imam pravo ne prevoz vozila besplatno ili placam?
1921-2011

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 jan 2011, 14:17

bavarian_bk je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima) :lol: :lol: :lol:

Ha ja bi mu **** sve po spisku :D Ja sam se posvađao sa ćaletovim kumom upravo zbog tih stvari ;) Misle da su iznad nas ;)
Od tog kuma dijete došlo kod mene u sobu i traži comp . Reko nemogu sada , zauzet sam . Kad će on meni : **** te tvoj kompjuter , mi njemci imamo 100 puta bolje od vas glupih bosanaca ... Reko **** ti sve jedan bosanac mater :D A mati i cale mu cuju , sjede u drugoj sobi :lol:
Ma sve bi to bilo fino jarane da oni ustvari bolje žive od nas pa moja stara ima više škole nego oni svi zajedno i zarađuje više od njih i to ovdje, i onda se oni uhvat **** pa stvarno ne razumijem kako neko može biti toliko glup još je dijete 2 godine mlađe od mene a veći seljačina od zmaja iz Šipova :shock: Još kad krene priča kod nas u njemačkoj ovako ovo ovako a onda ovaj 3 komšija kaže ma ozbiljno ja to isto imo 74´ kad sam služio vojni rok na granici sa Albanijom :lol: :lol: :lol:

Ali ima i normalnih ljudi hvala titu koji se ne **** pitaju šta ih interesuje i ne iznajmljuju BMW, Mercedes da ovdje navrate :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 02 jan 2011, 14:20

mi poslije rata smo se dijelili u razredu sa ovim iz dijaspore :D nemam nista protiv ljudi danas, al seljakluk je to sto mi nepase kod njih. Cim vidis mu na autu grb sa ljiljanima, dere Tifa iz zvucnika, znas da je "patriota" from Schwabia.
Big club, great history, Nottm Forest.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.