hvalamandraX je napisao/la:sta god da uradis nema veze, ne trebas nista ni raditi, samo ugasi komp, kad upalis opet, on ce se nastaviti skidat'
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: Chat
-RIVALDO-
[youtube][/youtube]
Samo za jednu osobu,koja vise nije tu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
jesi ti upeco šta sinoć ,hoćeš se ubrzo ženiti ,jel
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ljudovi da vas pitam koju ono pjesmu puste kad je ZMBT? Nešto techno nemam blage, a baš me zanima 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
@legenda reala
Ma kakvi,sto bi se jos zenio,najbolje je biti slobodan,nikakvih obaveza,pravdanja,nerviranja itd..
Ma kakvi,sto bi se jos zenio,najbolje je biti slobodan,nikakvih obaveza,pravdanja,nerviranja itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
[youtube][/youtube]Sexmachineboy je napisao/la:Ljudovi da vas pitam koju ono pjesmu puste kad je ZMBT? Nešto techno nemam blage, a baš me zanima
- Sexmachineboy
- Kontakt:
@Bosco
Hvala puno
Mrzim strane pjesme, al' ovu baš volim čuti
Hvala puno
Mrzim strane pjesme, al' ovu baš volim čuti
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- legenda reala
- Kontakt:
znači odljubio si seharry_90 je napisao/la:@legenda reala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ljudovi gdje ste...bolil vas glava
inace...
sretna vam nova godina i sve najbolje...
inace...
sretna vam nova godina i sve najbolje...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Ponos Torina
- Kontakt:
slavili se jos ???
nadam se da ste se lijepo proveli i usli raspolozeni u novu godinu...
Puno srece,zdravlja a ostalo bi trebalo doci samo ili vasom zaslugom...
[youtube][/youtube]
Zivjeli!!!
da nebude samo narodnjak i ova je dobra...
[youtube][/youtube]
Puno srece,zdravlja a ostalo bi trebalo doci samo ili vasom zaslugom...
[youtube][/youtube]
Zivjeli!!!
da nebude samo narodnjak i ova je dobra...
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha nek neko i neku zabavnu postavi ♥ 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pitanje za ZENIČANE
Jel vama mjeri promet, meni od 31 nešto zaribalo i stalo na 40 mgb 31, a ja bio cijeli dan na netu, sad kako je počeo januar uopšte ne mjeri stoji 0
Jest kao da je komp malo usporio od neki dan, al et.........
Jel vama mjeri promet, meni od 31 nešto zaribalo i stalo na 40 mgb 31, a ja bio cijeli dan na netu, sad kako je počeo januar uopšte ne mjeri stoji 0
Jest kao da je komp malo usporio od neki dan, al et.........
- Ponos Torina
- Kontakt:
podnapisikakavdanakneiskustvu je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:Bio bih zahvalan kad bi mi neko stavio i link od titla ili ti ga prevoda .
a Emir je Emir imam ga ja na fb ,dok ovaj acc ne koristi vise on geek
podnaslovi.net,ako ti trebaju prevodi za filmove ili serije
Ne rise Unica ujutro bogati
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
aaaa valjal
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma volim ja i narodnu i zabavnu 
Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima)
Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP
, i još govori kod nas u Njemačkoj zovneš taksi on ti dođe gdje hoš
A da ne spominjem kolko se dere kad idemo ulicom 
Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ha ja bi mu **** sve po spiskuFrutek je napisao/la:Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima)![]()
![]()
![]()
Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od tog kuma dijete došlo kod mene u sobu i traži comp . Reko nemogu sada , zauzet sam . Kad će on meni : **** te tvoj kompjuter , mi njemci imamo 100 puta bolje od vas glupih bosanaca ... Reko **** ti sve jedan bosanac mater
Znali neko vezano za BIHAMK ako nisi njihov clan,jeli imam pravo ne prevoz vozila besplatno ili placam?
1921-2011
Ma sve bi to bilo fino jarane da oni ustvari bolje žive od nas pa moja stara ima više škole nego oni svi zajedno i zarađuje više od njih i to ovdje, i onda se oni uhvat **** pa stvarno ne razumijem kako neko može biti toliko glup još je dijete 2 godine mlađe od mene a veći seljačina od zmaja iz Šipovabavarian_bk je napisao/la:Ha ja bi mu **** sve po spiskuFrutek je napisao/la:Koje su seljačine ovi dijasporci (čast izuzetcima)![]()
![]()
![]()
Eto sad doš´o jedan komšija i ovja sin mu govori hajmo kod mene da igramo PSP imam Fifu ma reko necu a onda me lik ladno pita zans li ti sta je uopšte PSP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam se posvađao sa ćaletovim kumom upravo zbog tih stvari
Misle da su iznad nas
![]()
Od tog kuma dijete došlo kod mene u sobu i traži comp . Reko nemogu sada , zauzet sam . Kad će on meni : **** te tvoj kompjuter , mi njemci imamo 100 puta bolje od vas glupih bosanaca ... Reko **** ti sve jedan bosanac materA mati i cale mu cuju , sjede u drugoj sobi
Ali ima i normalnih ljudi hvala titu koji se ne **** pitaju šta ih interesuje i ne iznajmljuju BMW, Mercedes da ovdje navrate
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
mi poslije rata smo se dijelili u razredu sa ovim iz dijaspore
nemam nista protiv ljudi danas, al seljakluk je to sto mi nepase kod njih. Cim vidis mu na autu grb sa ljiljanima, dere Tifa iz zvucnika, znas da je "patriota" from Schwabia.
Big club, great history, Nottm Forest.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.