Riskiras. Tino zadnje dvije utakmice glavni. I ocekuje se da ce i nastaviti tako. To 3 utakmice ti je stvarno bezveze, Ni Hazard u Realu se nije naigro. Zamisli povrijedi se ovaj onaj, to je isto rizik. Ti ocekujes povredu ja ocekujem da nastavi igrat dobro. Tu se vidi ko je za klubSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:58Pa eto vidis odma greska u startu,dovedes igraca koji ce odigrati 3 tekme a imati vecu platu od igraca koji je tri godine najbolji nas igrac,sjajan potezfeniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:42Na osnovu CVSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:41
Kad vec kao znas cifre,po cemu je Tino zasluzio da ima vecu platu?i onda se cudimo kad se ovako nesto desi..i zamisli sad nedaj boze susic se povrijedi ko bi ti igrao 10 tku zidan jel,za kojeg smo platili obestecenje,a akademca od kojeg mozes zaraditi gurnuli na beka da propadne
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:00Slazem se, to je otprilike to!
Ali ako prokockamo titulu ove godine nek su svjesni u upravi da ce se 90 posto navijaca okrenuti protiv njih. Ova godina je posebno vazna i ne smije se prokockati ova prednost do kraja.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Mozda nece iz principa da produzi,sam je rekao da mu je lijepo u Sarajevu da bi ostao duze ovdje,al zasto da ostane kad neko ko je na bolovanju vise nego sto igra ima vecu platu od njega,dok ovaj gine za klub kako je dosao..keno83 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:59Ne može se riješiti, jer igrac nece da potpise novi i duži ugovor.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:48Ja ne pljujem,Amaru svaka cast za sve do sad i neka ide u bolje,samo sam rekao zasto uvijek iste greske,i zasto najbolje igrace prodajemo uvijek kad im ostane 6 mjeseci ugovora? Zar se ne moze nesto rijesiti po tom pitanju.
Vi neke stvari kao da ne možete shvatiti, čovjek je ovdje igrao lupam za 6 ili 7 hiljada eura mjesečno, tamo će igrati za 40 ili 50 milja eura mjesečno, i on je već prije pola godine oko prilike znao, za koliko bi mogao ići, i nije mu ni palo na pamet da produzava ugovor, kao sto ne bi ni tebi, ili meni, ili bilo kome, radi se o parama, sa kojima čovjek može da se obezbjedi do kraja života, a ako se tamo pokaže i potpise još jedan ugovor moze i balahat .malo.
Od para koje ovdje zaradi, nikad se neće obezbjedit, sta treba, da sutra ko Kurto raznosi pice po Sarajevu, ne umanjujući vrijednost tog posla. Ali hajmo biti realni, kad mogli i ako mogli ponudit duplo od onoga što Tino ima, možemo reći da smo nivo Osijeka. Do tada, stepenica po stepenica.
Sutra da popusimo titulu a znamo da nema sanse da se to desi, prvi ja nikad upravi okrenuti ledja necu, NIKAD. I jos nesta, Sabrinu, Emira i ostale a pogotovo NAMA boli qrac sta cete vi uraditi i sta vi mislite, lp
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zaslužio je Amar transfer u bolju ligu. Ispao je maksimalno korektan, jer je već jednom produžio ugovor sa nama. U svakoj utakmici je dao sve od sebe, svojim igrama je došao i do reprezentacije.
Po meni je bolje da sad ide, kao prvo bi dobili malo šta para, a kao drugo nova desetka (Sušić vjerovatno) bi imala do ljeta vremena da se uigra sa ekipom.
Po meni je bolje da sad ide, kao prvo bi dobili malo šta para, a kao drugo nova desetka (Sušić vjerovatno) bi imala do ljeta vremena da se uigra sa ekipom.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Da bas se naigrao ove zadnje 3-4 godine,i nemoj u moje ime da pricas gluposti,ja lijepo napisao nedaj boze,ti kazes ja ocekujem povredufeniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:01Riskiras. Tino zadnje dvije utakmice glavni. I ocekuje se da ce i nastaviti tako. To 3 utakmice ti je stvarno bezveze, Ni Hazard u Realu se nije naigro. Zamisli povrijedi se ovaj onaj, to je isto rizik. Ti ocekujes povredu ja ocekujem da nastavi igrat dobro. Tu se vidi ko je za klubSanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:58Pa eto vidis odma greska u startu,dovedes igraca koji ce odigrati 3 tekme a imati vecu platu od igraca koji je tri godine najbolji nas igrac,sjajan potezi onda se cudimo kad se ovako nesto desi..i zamisli sad nedaj boze susic se povrijedi ko bi ti igrao 10 tku zidan jel,za kojeg smo platili obestecenje,a akademca od kojeg mozes zaraditi gurnuli na beka da propadne
![]()

-
- Kontakt:
Hoces da kazes da ti ne bi zamjerio nasoj upravi da Osim uzme titulu ove godine?! Ja cu ih prvi prozivati i tjerati ako ne daj Boze prokockamo titulu a oni je osvoje.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:03Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:00Slazem se, to je otprilike to!
Ali ako prokockamo titulu ove godine nek su svjesni u upravi da ce se 90 posto navijaca okrenuti protiv njih. Ova godina je posebno vazna i ne smije se prokockati ova prednost do kraja.
I za Husrefa sam rekao da mi je babo ja bih ga otjerao nakon onog poraza na Kosevu. Isto bih tjerao i upravu ako bi ispali tako smijesni kao Husref
Zato samo jako, jos se pojacati jer samo titule nas zanimaju i tetovirat cu komplet upravu na ruci ako treba samo nek je osvojimo. U suprotnom prvi cu ih tjerati
Ne može uprava natjerati igrača da produži, ako to on ne želi. Momak se zasitio lige i naših terena.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:03Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:00Slazem se, to je otprilike to!
- napoleon72
- Kontakt:
Haahahahahah najjace mi je kad pricaju o zaradi a bune se kad prodajemo igrace i zaradjujemo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 16:58Pa eto vidis odma greska u startu,dovedes igraca koji ce odigrati 3 tekme a imati vecu platu od igraca koji je tri godine najbolji nas igrac,sjajan potezi onda se cudimo kad se ovako nesto desi..i zamisli sad nedaj boze susic se povrijedi ko bi ti igrao 10 tku zidan jel,za kojeg smo platili obestecenje,a akademca od kojeg mozes zaraditi gurnuli na beka da propadne
![]()

Ako ne prodas Rahmana sad, ne uzmes pare, ode na ljeto dzaba. Onda si zaradio qarinu. Jedina opcija je da opet produzi ugovor, al ni to ne traje vjecno, produzit ce godinu i po, na ljeto cete vi opet pljuvat upravu ako dodje neka ponuda i bit ce vam mala, i tako u krug. Rahman ako sad vrijedi 250k, na ljeto uz novi ugovor moze vrijedit max 500k. Nije on dijete od 19 god da nekom bude zalog za buducnost. Ako do sad nije napravio karijeru, nece ni sad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Otkud da ne cemo uzeti titulu ???
Niste normalni majke mi, jedan dan pišanje po ligu drugi dan raspad ne cemo ni u Europu. Ne ide to ljudi tako, mi smo stabilni imamo 25 dobri igraca. Neki ce otici neki drugi ce doci, bitno je da imamo stabilnost i kontinuitet.
Niste normalni majke mi, jedan dan pišanje po ligu drugi dan raspad ne cemo ni u Europu. Ne ide to ljudi tako, mi smo stabilni imamo 25 dobri igraca. Neki ce otici neki drugi ce doci, bitno je da imamo stabilnost i kontinuitet.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakve veze Osim ima s tim. Cak ni Husref nije samo zbog derbija dobio otkaz. Logicno da ce se desiti i nekad sezona u kojoj mozda neces uzet, neki tim ce napravit izlet i uzet i posle nestat s mape. Al poretpostavljajuci ko ce doc u upravu tj kako ce namirisati pare ovu upravu treba ostaviti sto se moze duze.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:08Hoces da kazes da ti ne bi zamjerio nasoj upravi da Osim uzme titulu ove godine?! Ja cu ih prvi prozivati i tjerati ako ne daj Boze prokockamo titulu a oni je osvoje.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:03Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:00
Slazem se, to je otprilike to!
I za Husrefa sam rekao da mi je babo ja bih ga otjerao nakon onog poraza na Kosevu. Isto bih tjerao i upravu ako bi ispali tako smijesni kao Husref
Zato samo jako, jos se pojacati jer samo titule nas zanimaju i tetovirat cu komplet upravu na ruci ako treba samo nek je osvojimo. U suprotnom prvi cu ih tjerati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prodaja bilo kojeg pojedinca iz naše ekipe ne znači gubitak titule ni pad ambicija. Nije ova ekipa ovisna o pojedincu, to nam je velika snaga. Siguran sam da će biti i pojačanja ranga Rahmana ili boljih, prvo na poziciji napadača. Ma da, opet treba sačekati da ovo bude zvanično oko Rahmanovića.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ti siguran da nećemo prokockati titulu , ako Rahman ostane. Čovječe bez svakoga se možeTatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:08Hoces da kazes da ti ne bi zamjerio nasoj upravi da Osim uzme titulu ove godine?! Ja cu ih prvi prozivati i tjerati ako ne daj Boze prokockamo titulu a oni je osvoje.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:03Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:00
Ispade da je Amar 50% ekipe i ako ode da cemo se borit za opstanak, to je mozak prosjecnog pitarabordobijeli je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:11Otkud da ne cemo uzeti titulu ???
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo bahato. Znaci i ti si ovdje po zadatku. Uprava ispred interesa kluba.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:03Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:00Slazem se, to je otprilike to!

- feniksptica
- Kontakt:
Pa ako iz Gracanice mogu uticati na nesto i braniti nekoga slazem se s tobomkengur je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:14Samo bahato. Znaci i ti si ovdje po zadatku. Uprava ispred interesa kluba.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:03Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:00
Ali ako prokockamo titulu ove godine nek su svjesni u upravi da ce se 90 posto navijaca okrenuti protiv njih. Ova godina je posebno vazna i ne smije se prokockati ova prednost do kraja.![]()

Morto salim se, u Titovoj sam ba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mene ne brine odlazak Amara, jer tu ima Sušić, Zizu, Dal i Salčin. Kvalitetno smo popunjeni. Mene brine napadač. U ovom slučaju morat će Hadžija baš nekog jakog dovest da nadomjesti odlazak Amara i ojača poziciju napadača.
-
- Kontakt:
Tako je! Vazno je uzeti titulu sa ili bez Rahmanovica. Samo titula nas zanimabordobijeli je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:11Otkud da ne cemo uzeti titulu ???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:16Pa ako iz Gracanice mogu uticati na nesto i braniti nekoga slazem se s tobomkengur je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:14Samo bahato. Znaci i ti si ovdje po zadatku. Uprava ispred interesa kluba.feniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:03
Nece, nisu ni prvi put kad ste trazili da vas podrzimo protiv uprave. Nece ni sad bit tih 90%.![]()
![]()
Morto salim se, u Titovoj sam ba

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
RULE gdje su potpisi,evo ponedjeljak je....
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bing [Bot], Ferroviere1987, Konzerva, mnon46, MSOZ101, NeSamSafetee, rimljanin90, Rodman, Varijantas8 i 110 gostiju.