Konkretne brojke? Znal se sta?
Amar Rahmanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Rahmanović
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vise je od 250.000 € trener Konya rekao da dolazi Amar.
Evo Skaljo kaze da je vise od 250 000. Sad koliko je Skaljo pouzdan sto se toga tice neznam.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Ipak on radi za transfermarkt.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
I ja sam cuo da nam se reprezentacija kvalifikovala direktno na Evropsko... U sjedecoj odbojci
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 jan 2021, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kad vidim kako pojedini ismijavaju sve što ima veze sa Sarajevom bude mi drago što nam je reprezentacija u 4 šeširu.
Koja smjesna cifra za najhajpovanijeg igraca lige ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ako ovi FKS botovi guslaju o 250k, realno je do 100k. 
Ne treba niko ismijavat bhpl, ovaj transfer je to uradio. FKS je u 5. šeširu.

Ne treba niko ismijavat bhpl, ovaj transfer je to uradio. FKS je u 5. šeširu.
- feniksptica
- Kontakt:
Jeste konačno skontali da guranje propalih igrača u reprezentaciju nikom ne donosi ništa dobro, osim lopovima?
Naravno da niste, zato nećete ni u konfarencijsku ligu
Naravno da niste, zato nećete ni u konfarencijsku ligu

- feniksptica
- Kontakt:
Nismo skontali, jos jace guramo Denije Hodzice Sehice Loncare
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ima li neki igrač iz španske 8. lige da ga kupe za ove pare?
Hocete li vi, dijasporasi, prestati pratiti reprezentaciju jednom kada vasi potomci ne budu zeljeli igrati za BiH? Ja se iskreno nadam da hocete i da ce to uskoro biti. Igrajte, brate, za Njemacku, Austriju i Holandiju, imate kvalitet. A ja, cuj mene, kvalitet, svasta...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Navijaj za zemlju iz koje si. Lakse svima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovi perači njemačkih guzica baš domaće igrače na nož dočekuju. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
On je patriJota. Istetovirao je Barbareza i nosi ljiljana oko vrata, ali obavezno izbaci preko majice ili dzempera. Opusta se uz Serifa Konjevica i komentare Marijana "Vedatoreeeee".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Hoćete vi, propaliteti, ikad moć zaradit pare da preživite bez guranja amatera u reprezentaciju? Iskreno se nadam da hoćete. Eto vas plasirajte se u CL. EL, uzmite milione, ne dajte igrače u reprwezentaciju da se ne povrijede...uživajte i ostavite reprezentaciju na miru amaterčine seoske.Napapijri je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:39Hocete li vi, dijasporasi, prestati pratiti reprezentaciju jednom kada vasi potomci ne budu zeljeli igrati za BiH? Ja se iskreno nadam da hocete i da ce to uskoro biti. Igrajte, brate, za Njemacku, Austriju i Holandiju, imate kvalitet. A ja, cuj mene, kvalitet, svasta...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.