=

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bih se bavio ovim pozivom da nemam želju da vodim moje Sarajevo ili Borac. Istina je da sam imao poziva od mog prijatelja Husrefa Musemića. Međutim, obrazložio sam mu to jedinim razlogom koji je stvaran bio, a to je da sam većinu karijere sa svojim dječakom proveo mimo njega. On je kretao u prvi razred osnovne škole, a ja sam mu rekao: ‘’Šefe, ako još ovo propustim da ga ne vodim u školu, ne dočekujem, onda mi prođe njegovo čitavo djetinjstvo’’, i on je to razumio, te mu ovom prilikom i zahvaljujem na tom pozivu. Kada je već on otišao, došao je moj, također, veliki prijatelj Vinko Marinović. On me je zvao da mu se pridružim, ja sam mu rekao: ‘’Ti ćeš imati moju podršku, ljudi u Sarajevu znaju da si ti kvalitetan trener, posvećen’’, a to sve najbolje pokazuju rezultati koje on ostvaruje. Jako sam sretan zbog rezultata koje Vinko pravi, a maloprije sam rekao, iako u ovoj našoj zemlji ništa nije mjerilo, iako je ovdje teško udovoljiti našim ljudima, taj se nije rodio. Ja hoću jednog dana kada dođem u Sarajevo, ako dođem, a ljudski i sportski se nadati da ću doći, da dođem ne kao bivši kapiten Sarajeva, već kao neko ko je prošao sve, sito i rešeto u ovoj BiH i koji će stvarno doći i biti spreman da bude trener Sarajeva. Da li će to biti za dvije godine, za deset godina, zaista ne žurim, ali da imam želju. Ne moram nikada biti dio, ali ću se uvijek radovati osvojenim titulama Sarajeva i Borca.
JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:44U slucaju odlaska Rahmanovica nece se dovoditi zamjena jer su se vec spremili na to: Susic, Dal, Zinedin, pa i Salcin
Isto tako u slucaju odlaska Kovacevica se nece dovoditi zamjena jer su se obezbjedili sa golmanima.
Nije to insajderska, vec zdrav razum tako govori
Nema sanse da je to tacno. Pa tim slijedom bi se desio krah u slucaju povrede Susica. Dal nije igrao seniroski fudbal uopste, Salcin vec godinu dana priuceni lijevi bek, a Zinedin je enigma kao i Atlantida. Za Kovacevica mogu i razumiti, ali ovo nema sanse.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:44U slucaju odlaska Rahmanovica nece se dovoditi zamjena jer su se vec spremili na to: Susic, Dal, Zinedin, pa i Salcin
Isto tako u slucaju odlaska Kovacevica se nece dovoditi zamjena jer su se obezbjedili sa golmanima.
Gdje si sta ima da imas na svakoj poziciji 2 vrhunska igraca jer boze ako se jedan povrijedi da ima drugi.Napapijri je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:52Nema sanse da je to tacno. Pa tim slijedom bi se desio krah u slucaju povrede Susica. Dal nije igrao seniroski fudbal uopste, Salcin vec godinu dana priuceni lijevi bek, a Zinedin je enigma kao i Atlantida. Za Kovacevica mogu i razumiti, ali ovo nema sanse.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:44U slucaju odlaska Rahmanovica nece se dovoditi zamjena jer su se vec spremili na to: Susic, Dal, Zinedin, pa i Salcin
To je Hadžija izjavio, za golmane je tačno, ako Kova ode imamo još 4 golmana. A osim napadača nama nisu nužno potrebna pojačanja, osim ako nas neko ne napusti, to je u intervjuu rekao. E sad Amarova pozicija je jedno mjesto a na tom mjestu imaš 4 rezerve, pa ako se ide Hadžijinom logikom onda nema potrebe za dovođenjem nekog vrsnog pojačanja na tu poziciju jer bi onda jedan morao biti klupa a ostali ne bi bili ni u zapisniku za utakmicu.Napapijri je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:52Nema sanse da je to tacno. Pa tim slijedom bi se desio krah u slucaju povrede Susica. Dal nije igrao seniroski fudbal uopste, Salcin vec godinu dana priuceni lijevi bek, a Zinedin je enigma kao i Atlantida. Za Kovacevica mogu i razumiti, ali ovo nema sanse.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:44U slucaju odlaska Rahmanovica nece se dovoditi zamjena jer su se vec spremili na to: Susic, Dal, Zinedin, pa i Salcin
Ma skoro je davno zasluzio da odmori i preispita svoje pisanje. I ok mi je sto je dobio ban, objasnjeno mi je sve dovoljno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:52joj tebe brate, pa skoro je prvi poceo, i ovaj odmah derne boga i gotovo, opravdano je opsovao.ShofaII je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:50Je li istina da je @skoro banovan? Nismo se plaho slagali u zadnje vrijeme al brate nije u redu.
@mortem @admin vidim da ne pise momak a kao da je neko pomenuo da je dobio ban. Ne znam sta je mogao napisati ali brate ako gledate kroz prste i dozvolite razna bogaranja i smaranja nevezano za temu onda dozvolite svima jbt, ili ne upozoravajte i prema svima isto.
Ma zavisi, za nekog uvijek postoji opravdanje zasto je neko nervozan.ShofaII je napisao/la: ↑19 jan 2021, 00:21Ma skoro je davno zasluzio da odmori i preispita svoje pisanje. I ok mi je sto je dobio ban, objasnjeno mi je sve dovoljno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:52joj tebe brate, pa skoro je prvi poceo, i ovaj odmah derne boga i gotovo, opravdano je opsovao.ShofaII je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:50Je li istina da je @skoro banovan? Nismo se plaho slagali u zadnje vrijeme al brate nije u redu.
@mortem @admin vidim da ne pise momak a kao da je neko pomenuo da je dobio ban. Ne znam sta je mogao napisati ali brate ako gledate kroz prste i dozvolite razna bogaranja i smaranja nevezano za temu onda dozvolite svima jbt, ili ne upozoravajte i prema svima isto.
Al brate nem opravdane psovke
Promjeni potpis, pise Sucic umjesto.Susic. Pomislit ce neko da mislis na onog strumfovskog kera SexonaShofaII je napisao/la: ↑19 jan 2021, 00:21Ma skoro je davno zasluzio da odmori i preispita svoje pisanje. I ok mi je sto je dobio ban, objasnjeno mi je sve dovoljno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:52joj tebe brate, pa skoro je prvi poceo, i ovaj odmah derne boga i gotovo, opravdano je opsovao.ShofaII je napisao/la: ↑18 jan 2021, 10:50Je li istina da je @skoro banovan? Nismo se plaho slagali u zadnje vrijeme al brate nije u redu.
Al brate nem opravdane psovke
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mnon46, N3R3D, napoleon72, relativizam, rimljanin90, SHZ82 i 57 gostiju.