FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Obradović ?
Takvi da se pitaju barem 5% davno bi se ugasiliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:05Kad vidim sta ljudi pisu na FB, tacno ispade pametan kad je jedno vrijeme onaj iz uprave brisao poruke navijacima
Pa ovo je jad i cemer sta sve ljudi napisase![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa nista najbolje nek ugase stranicu na fb nek niko ne pise.... Pa nije diktatura jbte
Svako ima pravo da pise, iako nekome se ne svidja, to je demokratija....

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mah, tipicno..Sad ima preko 30 komentara sa ekstremnim pljuvanjem uprave, a ti isti ce u maju objavit 50 slika kad osvojimo titulu(aBd duplu krunu opet)Aduka87 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:11Takvi da se pitaju barem 5% davno bi se ugasiliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:05Kad vidim sta ljudi pisu na FB, tacno ispade pametan kad je jedno vrijeme onaj iz uprave brisao poruke navijacima
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Brate, ne obaziri se na takve. Ja sam siguran da je bilo cija stranica na fb ili instagramu prepuna ovakvih likova i komentara. Evo npr.siguran sam da i Barcelonu pljuju poslije poraza od Bilbaoa ili zbog rada uprave. Jednostavno je tako, internet je omogucio pristup svakome i sada to moramo trpiti. Znaju tu i ljudi u klubovima. Kriticki osvrti treba da postoje, pa cak i kada se ne slazemo s time, a ove psovke i uvrede jednostavno moramo "progutati" jer ako i kada ih spominjete i odgovarate, fakticki im dajete snagu za dalje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:05Kad vidim sta ljudi pisu na FB, tacno ispade pametan kad je jedno vrijeme onaj iz uprave brisao poruke navijacima
Mi nismo Barcelona, pa da ne prodajemo svoje najbolje igrace. Da se moglo izvuci vise, moglo je, ali ne mozemo plakati za prosutim mlijekom. Nekada su isli dzaba, nekada na tribine, sada idu za solidan (ali nedovoljan) novac, a doci ce vrijeme da cemo prodavati makar godinu prije isteka ugovora, pa cemo moci i izvuci vise novca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
"Zanimljiv stranim klubovima je i najbolji strijelac momčadi Benjamin Tatar. Reprezentativca BiH navodno želi i Osasuna, a s obzirom da mu ugovor sa Sarajevom ističe krajem ove sezone, ovo je posljednja šansa za bh. prvaka da zaradi nešto na igraču koji je u Sarajevo došao u ljeto 2018."
Da ne pisem ja

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa nisu to sve navijači Sarajeva, ima ubačenih elemenata kao i ovdje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jan 2021, 18:05Kad vidim sta ljudi pisu na FB, tacno ispade pametan kad je jedno vrijeme onaj iz uprave brisao poruke navijacima
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sa Obradovićem bi imali 2 podjednaka napadača.
bolji Handzic od Obradovica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Onaj Obradovic iz Radnika sto nas je izradio prije par godina radi Kazahstana?
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ali pazi muflona uprava mjenja vlasnika
Ahahahahahahahah pa ovaj nema 2 osnovne
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.