Što je najgore imaju još tri utakmice do nas.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Znaci danas Leicester preuzima prvo mjesto na tablici barem na kratko.
ARSENAL4ever
Ne znam evo hoćeš li mu progledati kroz prste...
Poligon10 je napisao/la: ↑03 okt 2019, 20:21Kad je Ole došao vidjelo se da će više prepuštati loptu i čekati neku kontru ili bržu tranziciju. To je opet uspijevalo i davalo je rezultate, međutim kad se protivnik povuče ova ekipa djeluje kao drugoligaš. Tako je bilo i na početku maltene iako rezultati nisu nedostajali, a kako je tek sad. Ne znam, nisam više pametan da ocijenim ovo stanje. Da mu daju otkaz teško bi išta uradili jer je ekipa u tranziciji, ali bogami i sa njim teško da šta možemo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Još malo pa si aBd u Arteta in timu, svaka čast.
Havertz x2
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dno dna rasudjivanja engleskig sudaca, lik u liniji lopte i metar u offsideu i magarci u sobama priznaju gol.
A onda kad je ruka u "ofsajdu" sviraju ofsajd. Sranje u duginim bojama!
A onda kad je ruka u "ofsajdu" sviraju ofsajd. Sranje u duginim bojama!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Ne znam, nije mi ovo baš in Ole we trust.bega_afc je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:10Ne znam evo hoćeš li mu progledati kroz prste...
Poligon10 je napisao/la: ↑03 okt 2019, 20:21Kad je Ole došao vidjelo se da će više prepuštati loptu i čekati neku kontru ili bržu tranziciju. To je opet uspijevalo i davalo je rezultate, međutim kad se protivnik povuče ova ekipa djeluje kao drugoligaš. Tako je bilo i na početku maltene iako rezultati nisu nedostajali, a kako je tek sad. Ne znam, nisam više pametan da ocijenim ovo stanje. Da mu daju otkaz teško bi išta uradili jer je ekipa u tranziciji, ali bogami i sa njim teško da šta možemo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Igra Haverc, a ne igra Giroud tako da je jasno kako Chelsea tu nema kaj traziti.
ARSENAL4ever
Jesi ti njemu kad nick procitao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prodo sise
Ja se sjećam Mikelanđela, a ti?
Blaža verzija AA23?
- Pensioner26
- Kontakt:
Kome smeta šampionski West ham ?
Ove godine imamo 5 šampiona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidite kako ga potajno branim. Morate znati ovako umjereno kritikovati da bi nam veliki Ole doveo Brunu i riješio sve probleme.anell je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:21Ne znam, nije mi ovo baš in Ole we trust.bega_afc je napisao/la: ↑19 jan 2021, 20:10Ne znam evo hoćeš li mu progledati kroz prste...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.