FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Proslo bez povreda, jedino bitno. Tino zdrav nakon tekme, idemo dalje. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne radi se o tom, mada sta das dao si, pisat ce svakako...ne treba se ekipa obazirat, ali ovo je namjerno izmisljanje i minimiziranje, pa ne mozes biti neraspolozen i imati 5 ponistenih golova zbog ofsajda, 1 zbog navodnog hendsa i 2 pogotka....kao dosta im bilo 2 gola hahahahaha nisu bili raspolozeni a picigen biofeniksptica je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:04A trebamo ko ZeljA dat 7 komada Bosni pa da nas dizu u rang Reala.
Znaci idiot...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Vraćajte nam Dervišagića!
Još polusezonu nek' provede kod nas i biće spreman za još veće izazove.
Još polusezonu nek' provede kod nas i biće spreman za još veće izazove.
#samoRudar #zauvijek
De da mu se nagu.zimo pod uslovom da je tacna ta izjava. Jos samo braca Matic ne vide da nam treba napadac.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:17Kaze Emir po papiru imamo dva napadaca i mislim da nema potrebe dovoditi treceg,tri napadaca nemaju ni najbolje evropske ekipe![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti Sančeza, gdje će to izjavitiNapapijri je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:19De da mu se nagu.zimo pod uslovom da je tacna ta izjava. Jos samo braca Matic ne vide da nam treba napadac.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:17Kaze Emir po papiru imamo dva napadaca i mislim da nema potrebe dovoditi treceg,tri napadaca nemaju ni najbolje evropske ekipe![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako Emir tako kaze, tako ce biti...Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:17Kaze Emir po papiru imamo dva napadaca i mislim da nema potrebe dovoditi treceg,tri napadaca nemaju ni najbolje evropske ekipe![]()
Emir inace znaci vladar

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:19De da mu se nagu.zimo pod uslovom da je tacna ta izjava. Jos samo braca Matic ne vide da nam treba napadac.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:17Kaze Emir po papiru imamo dva napadaca i mislim da nema potrebe dovoditi treceg,tri napadaca nemaju ni najbolje evropske ekipe![]()

sreca ne pogledah utakmice
ovog kiklopa iz napada sto prije otjerati s noge na nogu. Otjerati, ne posuditi, nego otjerati
ovog kiklopa iz napada sto prije otjerati s noge na nogu. Otjerati, ne posuditi, nego otjerati
NEMA NAZAD
- f0rest1946
- Kontakt:
Potom je Handžić promašio dvije velike šanse, a krivac je i što je poništen gol Jukiću, jer je igrao rukom. Bilo je tu i još nekoliko poništenih golova zbog ofsajd pozicija.
Ništa novo
Nije on meni ni za 4 opcije realno.
Ništa novo

Nije on meni ni za 4 opcije realno.

Kakav spin i mrznja prema Emiru. Covjek izjavio da smo imali Ahmetovica i Handzica i da nam nije trebao treci napadac. Povredom Ahmetovica, ostalo se na Handzicu i naravno da se trazi napadac. Evo i Vinko je to potvrdio...
Neki nikako da halale Emiru "čeranje"

Neki nikako da halale Emiru "čeranje"
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Evo rece Vinko bit ce napadac novi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je prava izjava:MortemHz je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:21Ma pusti Sančeza, gdje će to izjavitiNapapijri je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:19De da mu se nagu.zimo pod uslovom da je tacna ta izjava. Jos samo braca Matic ne vide da nam treba napadac.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:17
Kaze Emir po papiru imamo dva napadaca i mislim da nema potrebe dovoditi treceg,tri napadaca nemaju ni najbolje evropske ekipe![]()
- Prelazni rok je u toku, uvijek je zimi teško naći igrača, oni igrači koji su slobodni čekaju svoje opcije, ali ćemo probati reagovati i bićete o tome obaviješteni. Naravno da ćemo gledati da riješimo poziciju napadača jer je Ahmetović povrijeđen.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Ovo sto Hare radi prema klubu i navijacima je klasicno pišanje. Ne moze doci do izrazaja ni protiv drugoligasa ccc
Idi uzmi frajeru sam ispisnicu i nosi se iz kluba dok nisi ukaljao i ovo malo imena sto si stvorio kod nas.
Idi uzmi frajeru sam ispisnicu i nosi se iz kluba dok nisi ukaljao i ovo malo imena sto si stvorio kod nas.
-
- Kontakt:
Svaka mu cast za ceranje,samo mislim da se Nam pitao za to al nije ni bitno,maksuz selamZoran28 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:26Kakav spin i mrznja prema Emiru. Covjek izjavio da smo imali Ahmetovica i Handzica i da nam nije trebao treci napadac. Povredom Ahmetovica, ostalo se na Handzicu i naravno da se trazi napadac. Evo i Vinko je to potvrdio...
Neki nikako da halale Emiru "čeranje"![]()

- f0rest1946
- Kontakt:
Sramota ziva, kae on je djete kluba ne diraj ga, boli me q iskreno sto jest.ajdohordas je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:30Ovo sto Hare radi prema klubu i navijacima je klasicno pišanje. Ne moze doci do izrazaja ni protiv drugoligasa ccc
Ima platu bar 10k , ponasa se kao da igra za drugoligasa , nabio kile ne izgleda kao profesionalac uopste.
Zna li neko zasto nije Rahmanovic konkurisao za mec danas ?
Znaci ako spic ne da nijedan gol na pripremama da li je on dobar?ajdohordas je napisao/la: ↑20 jan 2021, 15:30Ovo sto Hare radi prema klubu i navijacima je klasicno pišanje. Ne moze doci do izrazaja ni protiv drugoligasa ccc
Razmisli dobro

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, hazarder, MaroonBjelave i 84 gosta.