AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 16:29

Team of the week Whoscored.com

slika

Iako mi je Dalot drag ne znam fkt kako se on nasao ovdje :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 16:40

Bennacer se vratio individualnim treninzima, i vjerovatno će za 3-4 dana se priključiti ostatku ekipe. Vjerovatno ga ne žele požurivati kao zadnji put zbog čega je obnovio povredu i zato evo već 4 sedmice pauzira.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jan 2021, 16:51

Zadnji put smo Atalantu kuci dobili 2014, ja mislim da je vrijeme da se taj niz prekine. Ono sto je zanimljivo zadnja nasa tekma sa njima ljetos na san siru smo isto bili bez Thea,Romangolija i Benasera,tad je Laxalt igrao lijevo,a Bigila u veznom,sad smo malo jaci na tim pozicijama :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 16:52

Kad bi se Ante vratio da bude na klupi makar to bi bilo ekstra. U zadnjih pola sata pustiti njega i Maria, da pojedu teren.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2021, 17:03

Udinese odradi fin posao, Atalanta itekako ranjiva u odbrani i redovno primaju golove. Iako desetkovani mozemo igrati protiv njih, mada bih ja opet trazio odgodu ako se Rebic i Krunic ne vrate (Krunic manje-vise nebitan, ali et') + Kjaer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 17:08

slika

Sastav koji je igrao protiv njih u augustu, i zavrsilo je rezultatom 1-1.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jan 2021, 17:15

Pa ne možeš ti tražiti odgodu kad ti hoćeš. Zasad imaju samo 4 zaražena bez novih slučajeva, nije to ništa alarmantno.

Inšalah, kiksnula Atalanta. :tralala:
Stojimo na deset bodova razlike što znači da u subotu u najgoru ruku treba izbjeći poraz, da bi ostala dvocifrena prednost. Bilo bi super uzeti i sva tri boda, ali ne bih da imam ikakva velika očekivanja s obzirom da fali dosta igrača.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 17:20

Na današnji dan 1985 g. debitovao je najveći.

slika
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 17:36

Sad se piše sve više o tome da Tomori dolazi na posudbu do kraja sezone. Pomalo nelogično, jer prvi izbor sigurno neće biti, a Boga mi prednost ispred njega imaju i Gabbia i Kalulu dok se on ne dokaže. Dakle klupu mijenja za klupu, osim ako se nešto drastično ne promjeni. U suprotnom Milan ga neće ni pokušati otkupiti, već će biti tu samo da bude dio rostera.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2021, 17:46

Ako se ne rijese Musake onda ovo dovodjenje i nema prevelikog smisla, narocito do kraja sezone. Mada, vjerovatno ce gurati do kraja i u kupu i u LE pa sta se napravi, a i Gabbia dugo vec odsustvuje, trebace i njemu vremena (uz Musaku na kojeg se vise ne mozes osloniti).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 17:54

Musacchio je završio svoje u Milanu. On kao da i nije tu. Tomori ako dolazi samo do kraja sezone, onda vjerovatno je to neka prelazna solucija dok se na ljeto ne skonta nešto drugo. Ili je pak doveden da bude procijenjen od uprave i trenera u narednih par mjeseci, pa ako se ispostavi da napreduje i uklapa se u ekipu, onda će vjerovatno Maldini na ljeto pokušati isposlovati njegov ostanak u klubu.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 20 jan 2021, 18:05

Romagnoli13 je napisao/la:
20 jan 2021, 17:36
Sad se piše sve više o tome da Tomori dolazi na posudbu do kraja sezone. Pomalo nelogično, jer prvi izbor sigurno neće biti, a Boga mi prednost ispred njega imaju i Gabbia i Kalulu dok se on ne dokaže. Dakle klupu mijenja za klupu, osim ako se nešto drastično ne promjeni. U suprotnom Milan ga neće ni pokušati otkupiti, već će biti tu samo da bude dio rostera.
Maldini je imao hvalospjeve o ovom igracu i rekao je da su ga prosle sezone ganjali.
Lik ima vise profesionalni nastupa nego Gabbia i Kalulu zajedno puta dva.
Ima smisla samo polako :thumbup: Nije dosao da grije klupu.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 20 jan 2021, 18:26

14-15 dana je proslo kako su Rebic i Rade testirani pozitivno. Sprdancija teska oko testiranja i tih protokola.
Bezveze je dovoditi igrace bez mogucnosti otkupnine. Mada je Maldini pokazao da zna posao tako da vjerujem da nece napraviti deal ako mi nemamo glavnu rijec.
Atalantu napasti kao i sve do sada. Rijesiti to u prvih pola sata ;).

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jan 2021, 18:49

meepo je napisao/la:
20 jan 2021, 18:05
Romagnoli13 je napisao/la:
20 jan 2021, 17:36
Maldini je imao hvalospjeve o ovom igracu i rekao je da su ga prosle sezone ganjali.
Lik ima vise profesionalni nastupa nego Gabbia i Kalulu zajedno puta dva.
Ima smisla samo polako :thumbup: Nije dosao da grije klupu.
Teren je mrjerilo, trenutno su i Gabbia i Kalulu ispred njega dok se ne dokaze suprotno.

A svakako da nece grijati klupu tu je El, tu ce biti i kup ako ne ispadnemo od Intera iduce sedmice a i za rotaciju je dobra siroka klupa, pa ako bas eksplodira i pokaze da bi mogao biti u udarnih 11 iduce sezone logicno da ce ga otkupit.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jan 2021, 18:56

Gazetta ipak izvjestava da bi otkupna mogla biti tek nesto preko 20 miiona.

We are already at the final stages of the negotiations, working on the bonuses and the buy-option fee which would be just over €20 million.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 19:30

Gasperini se žali jer njegov tim igra 4.meč u samo 10 dana, aludirajući na meč sa Milanom. A Pioli se nije žalio na 8 ili 9 utakmica u samo 4 sedmice tokom decembra.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jan 2021, 19:36

Mislim da oni vec razmišljaju o narednoj sezoni i jačanju ekipe za takmičenje na 3 fronta. Ove posudbe od 6 mjeseci mi imaju smisla u tom kontekstu, da vide kako će se pokazati na treninzima i u tih par utakmica koje će igrati. Ako procjene da neki od tih igrača ima potencijala onda ce ga otkupiti.
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 19:43

Lakše je igrača procjeniti kad kad ga već imaš u ekipi, to stoji. Još ako igrač dokaže da ima kvalitet, tim bolje. Već je dio ekipe, ne treba se navikavati. Sve to ima svoje. Što se tiče plaćanja igrača, to ide na rate, tako da to zapravo i nije problem. Što više dobrih igrača u ekipi to je sve bolje. Nemam ništa protiv ovoga što Maldini radi.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jan 2021, 19:56

Ma realno evo pogledao sam dosta utakmica od onog sukoba Gomez-Gasperini, baš im fali njegovo prisustvo, lucidnost, iskustvo..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 jan 2021, 19:59

Papu je bio srce te ekipe. Svaka čast i Zapati, Murielu i Iličiću, sve su to igrači koji imaju kvalitet, ali niti jedan od njih nije imao nikad kvalitet da igra za najveće klubove, Papu jeste. Klasa je iznad njih svih. Naravno da fali ekipi.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.