Iako mi je Dalot drag ne znam fkt kako se on nasao ovdje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Maldini je imao hvalospjeve o ovom igracu i rekao je da su ga prosle sezone ganjali.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:36Sad se piše sve više o tome da Tomori dolazi na posudbu do kraja sezone. Pomalo nelogično, jer prvi izbor sigurno neće biti, a Boga mi prednost ispred njega imaju i Gabbia i Kalulu dok se on ne dokaže. Dakle klupu mijenja za klupu, osim ako se nešto drastično ne promjeni. U suprotnom Milan ga neće ni pokušati otkupiti, već će biti tu samo da bude dio rostera.
Teren je mrjerilo, trenutno su i Gabbia i Kalulu ispred njega dok se ne dokaze suprotno.meepo je napisao/la: ↑20 jan 2021, 18:05Maldini je imao hvalospjeve o ovom igracu i rekao je da su ga prosle sezone ganjali.Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:36Sad se piše sve više o tome da Tomori dolazi na posudbu do kraja sezone. Pomalo nelogično, jer prvi izbor sigurno neće biti, a Boga mi prednost ispred njega imaju i Gabbia i Kalulu dok se on ne dokaže. Dakle klupu mijenja za klupu, osim ako se nešto drastično ne promjeni. U suprotnom Milan ga neće ni pokušati otkupiti, već će biti tu samo da bude dio rostera.
Lik ima vise profesionalni nastupa nego Gabbia i Kalulu zajedno puta dva.
Ima smisla samo polakoNije dosao da grije klupu.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 7 gostiju.