Ne znam kako ti se uklapa talijan u ovaj tvoj potpis ispodrobertkosar je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:09Dovodjenjem ovog Cioffia u akademiju je pun pogodak uprave![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam kako ti se uklapa talijan u ovaj tvoj potpis ispodrobertkosar je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:09Dovodjenjem ovog Cioffia u akademiju je pun pogodak uprave![]()
![]()
Edin Dzeko prije par dana:Surreal je napisao/la: ↑21 jan 2021, 14:56Pa zar se opet vraćamo na temu Edin Džeko?
Jednostavno, Edin je najbolji igrač Bosne i Hercegovine tj. naše države i samim tim postignućem, zaslužuje poštovanje svih nas, ne razumijem čemu toliko mržnje čim se on spomene?
Čini mi se da ovi koji ga toliko pljuju i prijatelje biraju isključivo prema klubu kojeg simpatišu. A vala bolje pisati o bilo kom reprezentativcu, nego bacati "bombe" o potencijalnim pojačanjima, spominjati Husrefa i pljuvati upravu.
Nije problem naucit ce Bosanski. Bolj i on nego ovi dosadasnji muljatori tipa Hurtic i kompanija, Imas pare djete trenira nema para noga. Nije niko siso veslaZip je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:11Ne znam kako ti se uklapa talijan u ovaj tvoj potpis ispodrobertkosar je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:09Dovodjenjem ovog Cioffia u akademiju je pun pogodak uprave![]()
![]()
![]()
Ma samo nek nama nisu Vinka dirali i nek rade sta hocebodi123 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:15Da mi je neko pričao da ću odabir novog selektora dočekati apsolutno bez ikakvih emocija rekao bih da je budala. Za ovog Peteva nikad čuo nisam, tako da treba očekivati nastavak dubioze i novo brukanje već od marta.
Za nas je možda i dobra stvar, Djokanović bi se mogao progurati do prvog tima u narednom periodu, da mu nabijemo cijenu i onda ga prodati nekome za dobre pare. Od ostalih igrača ne vidim reprezentativni kalibar. Tatar je probao, nije na tom nivou, Amar jeste i nadam se da će nastaviti dobijati pozive ali više nije naš, ostali teško.
Imenovanje Peteva znaci da ce naša legenda Emir Obuca biti njegov pomočnik u strucnom štabubodi123 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:15Da mi je neko pričao da ću odabir novog selektora dočekati apsolutno bez ikakvih emocija rekao bih da je budala. Za ovog Peteva nikad čuo nisam, tako da treba očekivati nastavak dubioze i novo brukanje već od marta.
Za nas je možda i dobra stvar, Djokanović bi se mogao progurati do prvog tima u narednom periodu, da mu nabijemo cijenu i onda ga prodati nekome za dobre pare. Od ostalih igrača ne vidim reprezentativni kalibar. Tatar je probao, nije na tom nivou, Amar jeste i nadam se da će nastaviti dobijati pozive ali više nije naš, ostali teško.
A opet se proda i danilovic i rahman i cipetic itd.
Ma mislio sam na dodatni novac, pogresno se izrazih.
Nemoj ni ti srat, Tiho, vako da ti kažem... Petev je jedini trener Dinama koji nije uspio osvojiti titulu sa njima u novijoj istoriji. Rekorder!bodi123 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:15Da mi je neko pričao da ću odabir novog selektora dočekati apsolutno bez ikakvih emocija rekao bih da je budala. Za ovog Peteva nikad čuo nisam, tako da treba očekivati nastavak dubioze i novo brukanje već od marta.
Danilovića je prodala utakmica u Europi protiv Rio Avea, ova druga dva ok, iako i nije neki transfer Cipetića.
Halooo ba,ne diraj mi Moldaviju
Neka to uradi i uradio je za domaci fudbal vise nego svi ovi prije njega zajedno.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:54Vico najavi prvi posao koji ce uraditi je 15 hibridni terena. Eto prilike da se uz pomoc saveza odradi teren na Koševu . Kad ce to biti i koliko vjerovati Vici al mislim da nije šuplja.
Aaaaa, ni na kraj pameti mi nije da sam uvrijedio najdrazeg i najplemenitijeg forumasa. Iskreno izvinjenje i duboki naklon
Slažem se, samo je pitanje kako će on reagovati kada ga nezadovoljni roditelji nekih "talenata" budu ganjali po Butmirurobertkosar je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:09Dovodjenjem ovog Cioffia u akademiju je pun pogodak uprave![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, aqarius, bhfanatic14, bordobijeli, broj6, deda, EastMadness, Evander, Goalgetter, kanarinac, L-Train, NazorUso, One2Play, plisek, r3m1, Rodman, samoFKS, XCustom i 285 gostiju.