FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jednostavno nabijes roditelje sa tribine. Ako se i malac bude protivio nabijes i njega pa taman, da je novi Messi.
Neki sistem i postovanje moraju biti. Bez toga nam dzaba, da nam daju najbolje trenere Barcine i Ajaxove skole.
Neki sistem i postovanje moraju biti. Bez toga nam dzaba, da nam daju najbolje trenere Barcine i Ajaxove skole.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Koliko se sjecam Šarica je jedan od roditelja sacekao ispred kluba, fizički ga napali. Nadam se da je to prošlost i da ce Talijana zaštiti od bolesnih roditeljaAdo76 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:07Slažem se, samo je pitanje kako će on reagovati kada ga nezadovoljni roditelji nekih "talenata" budu ganjali po Butmirurobertkosar je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:09Dovodjenjem ovog Cioffia u akademiju je pun pogodak uprave![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sjecam se da su Hurtiću auto zapalili.Ado76 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:07Slažem se, samo je pitanje kako će on reagovati kada ga nezadovoljni roditelji nekih "talenata" budu ganjali po Butmirurobertkosar je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:09Dovodjenjem ovog Cioffia u akademiju je pun pogodak uprave![]()
![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ovaj ima Sabrinog brata iza svojih ledja a on ima pola Siminog Hana iza sebe. Bez brige
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Upravo tako. Bolesne ambicije roditelja, ne djece, su donijele puno toga lošeg.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:10Jednostavno nabijes roditelje sa tribine. Ako se i malac bude protivio nabijes i njega pa taman, da je novi Messi.
Zato se mora i novi šef Akademije zaštititi na sve načine ali i upozoriti na ranija dešavanja. Čisto da čovjek zna šta se sve može desiti..
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne govorite mu nista, pobjeci ce covjek glavom bez obzira 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kicker pise da hoce Peter Sliskovic da napusti Türkgücü. sto ima ponude iz juzne koreje ali i Kaiserslautern ga prati.
Koga li mi čekamo u napadu? Bože na hajr...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A Boga vam, je li vi mislite da toga nema u Italiji?Ado76 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:23Upravo tako. Bolesne ambicije roditelja, ne djece, su donijele puno toga lošeg.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:10Jednostavno nabijes roditelje sa tribine. Ako se i malac bude protivio nabijes i njega pa taman, da je novi Messi.
Zato se mora i novi šef Akademije zaštititi na sve načine ali i upozoriti na ranija dešavanja. Čisto da čovjek zna šta se sve može desiti..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
PREMIJERNO: Šažetak utakmice protiv HNK Višići
Kako su izgledale pripreme naše ekipe u Ljubuškom
Centralni intervju sa novim šefom Akademije FK Sarajevo - Matteom Cioffiem
Medicinski bilten sa dr. Reufom Karabegom
Razgovor sa Danimirom Milkanovićem o drugom dijelu priprema
Igru “Bordo cimeri” sa Andrejom Đokanovićem i Dalom Varešanovićem
Oproštaj od naše desetke
Nadam se da su bar malo zadovoljniji, oni momci koji su se zalili na dio u vezi snimanja sa priprema i sl stvari
Nadam se da su bar malo zadovoljniji, oni momci koji su se zalili na dio u vezi snimanja sa priprema i sl stvari
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Djeca ba, eto bosanci izumili mitoVanja8 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:37A Boga vam, je li vi mislite da toga nema u Italiji?Ado76 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:23Upravo tako. Bolesne ambicije roditelja, ne djece, su donijele puno toga lošeg.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:10Jednostavno nabijes roditelje sa tribine. Ako se i malac bude protivio nabijes i njega pa taman, da je novi Messi.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Valjda ce biti nešto i o prelaznom roku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:40PREMIJERNO: Šažetak utakmice protiv HNK Višići
Oproštaj od naše desetke
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
E super je ovo, ja sam mislio da se nece emitovati Bordo TV dok traje pauza. I bolje ovako da objedine sveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:40PREMIJERNO: Šažetak utakmice protiv HNK Višići
Oproštaj od naše desetke
90!
De Vanja nemoj zajebavati. Sigurno će u Italiji roditelj nekog djeteta ganjati trenera po gradu da ga polomi ili mu zapaliti auto.Vanja8 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:37A Boga vam, je li vi mislite da toga nema u Italiji?Ado76 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:23Upravo tako. Bolesne ambicije roditelja, ne djece, su donijele puno toga lošeg.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:10Jednostavno nabijes roditelje sa tribine. Ako se i malac bude protivio nabijes i njega pa taman, da je novi Messi.
Može mu jedino ponuditi novac kao mito, ali ne ove stvari koje se kod nas desavaju
Svi u napad jedan je Hase!!
-
- Kontakt:
21 dan, 21 godina, 21 vijek.
Šta vi mislite i kako ste zadovoljni ovim što niko ništa ne znam što se tiče pojačanja, produženje ugovora, odlasci Itd ? Da li po vama je ovo dobro ili ne? Po meni je dobro jer stvarno ličimo na ozb klub, samo me malo brine sto previše čekamo nit kod produžuje ugovore nit ima pojačanja, da nam ne prodju dani ovako pa na kraju dođe neka ubleha ili ne dođe Niko... a ode još neko... Ja vjerujem nekako ovoj upravi, Al sam kao i vi jako nestrpljiv... da hoce doc taj napadač pa “bilo” ko on bio

Šta vi mislite i kako ste zadovoljni ovim što niko ništa ne znam što se tiče pojačanja, produženje ugovora, odlasci Itd ? Da li po vama je ovo dobro ili ne? Po meni je dobro jer stvarno ličimo na ozb klub, samo me malo brine sto previše čekamo nit kod produžuje ugovore nit ima pojačanja, da nam ne prodju dani ovako pa na kraju dođe neka ubleha ili ne dođe Niko... a ode još neko... Ja vjerujem nekako ovoj upravi, Al sam kao i vi jako nestrpljiv... da hoce doc taj napadač pa “bilo” ko on bio
Ado brate, pa nisu talijani Švabe, to je emocija od naroda...Ado76 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:05De Vanja nemoj zajebavati. Sigurno će u Italiji roditelj nekog djeteta ganjati trenera po gradu da ga polomi ili mu zapaliti auto.
Može mu jedino ponuditi novac kao mito, ali ne ove stvari koje se kod nas desavaju
Nece ganjati trenera, angazovace porodicu Gambino...

Pa ljudi rade u tišini bez ikakve pompe bombasticnih najava izjava idt, ne zuri nam se dogovaraju se traže čekaju kapitalce očito, Ako je iko gledao klipove i slike vidio bih da Emir nije bio u ljubuškom već ostao u Sarajevu, ja imam povjerenja u ovu upravu i u Sportski štab. Ppocevisi od Vinka pa do Emira.prije nam je mahala harala klubom, sad toga više nema niti će biti,nema curenja informacija nema ništa, sve u svoj vakat, nadam se Do polaska u Umag gdje su najbitnije pripreme, da će naša pojacanja tamo bit sa saigracima. Nama ostaje da saburamo i čekamo objavu na društvenim mrezama ko je sa nama do 2024te
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Kada dolazi krpic brateEldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:0621 dan, 21 godina, 21 vijek.
Šta vi mislite i kako ste zadovoljni ovim što niko ništa ne znam što se tiče pojačanja, produženje ugovora, odlasci Itd ? Da li po vama je ovo dobro ili ne? Po meni je dobro jer stvarno ličimo na ozb klub, samo me malo brine sto previše čekamo nit kod produžuje ugovore nit ima pojačanja, da nam ne prodju dani ovako pa na kraju dođe neka ubleha ili ne dođe Niko... a ode još neko... Ja vjerujem nekako ovoj upravi, Al sam kao i vi jako nestrpljiv... da hoce doc taj napadač pa “bilo” ko on bio![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88, Galantni, HordasFks, HZbec, J1897, Poligon10, SarajevoAC, StevieG8, VolimBiH96 i 154 gosta.