Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Svaku izgubili dabogda.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sad imamo repku za koju ni Muslimani ne navijaju...

tz tz tz tz tz tz
A sad me i trolaš, cccadmin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:35To sto ti radis su manipulacije. Rekao sam ranije u diskusiji, jedan si od onih koji j... novinarima od do kada pitaju na pressu kakva je atmosfera, a sada ti je glavni favorit za selektora covjek koji ce po tvom napraviti dobru atmosferu. Ne ide, moras da se odlucis. Ovo sto ja navodim kao argumente lako je provjeriti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Puno bolji CV od prosineckog? Pojasni molim te.
Znaci i ja sam misljenja da je robi tanak trener, ali pojasni taj CV jednog i drugog? Jedan bio sa Zvezdom i Kayserisporom dobar, drugi s Ludogoretsom. Jedan vodio Azerbejdzan, drugi Bugarsku. Petev nije osvojio titulu s jednim Dinamom, u ostalim klubovima jedva po godinu dana izdrzo...sta je tu tocno puno bolje, mozda sam ja slijep.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svi smo druže slijepi. Ovakva mentalna gimnastika kako bi se opravdalo imenovanje je neviđeno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:02Puno bolji CV od prosineckog? Pojasni molim te.
Znaci i ja sam misljenja da je robi tanak trener, ali pojasni taj CV jednog i drugog? Jedan bio sa Zvezdom i Kayserisporom dobar, drugi s Ludogoretsom. Jedan vodio Azerbejdzan, drugi Bugarsku. Petev nije osvojio titulu s jednim Dinamom, u ostalim klubovima jedva po godinu dana izdrzo...sta je tu tocno puno bolje, mozda sam ja slijep.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tesko potkupit ove portalčiće, sutra nek im zakazu vip lozu na pressu, ovi ce ih branit dok ga ne budu tjerali kao ovog Sluntu iz Levskog.
Na zapadu vec isproban fazon, ali se to u normalnoj zemlji vrlo brzo odstrani i opstaju samo oni koji su na strani vecine navijaca...
Na zapadu vec isproban fazon, ali se to u normalnoj zemlji vrlo brzo odstrani i opstaju samo oni koji su na strani vecine navijaca...
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako ispade. Yebem i igrace koji budu igrali za Peteva.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nadam se bojkotu vecine igraca.
Do kraja kvalifikacija sa ciljem da iste budu neuspjesne, niko me ne moze ubjediti da nam Vico zeli dobro.1921boy je napisao/la: ↑21 jan 2021, 17:22Koja smijurija od saveza![]()
Ugovor na četiri godine a ustvari 2+2 - znači kraj kvalifikacija i noga![]()
Stručni štab bira selektorSofrenić kaže imat će on svoje pomoćnike kao logistička podrška a ustvari bit će birani od strane saveza uz to da se razmatra opcija da svih 5 budu domaći stručnjaci.
Znači Nalić dobiva svoje mjesto zasluženo !
EDIT : Rezultat je u prvom planu ali ne mora da znači ako bude išlo u dobrom pravcu nije bitan rezultat bit će ugovor produžen (Sofrenić - znači ako primi prvi spisak ide automatsko produženje)
Al eto sretno mu da ne bude da seremo plaho
Mjau !
@tutankamon1905, prije preizimanja BiH Prosinecki je radio u Zvezdi, Kayseriju i Azerbejdzanu. Osim Kupa sa Zvezdom nista vrijedno nije napravio. Ostao je sa Kayserijem u ligi pa je onda nogiran nakon serije losih rezultata. Sa Azerima nista. Petev u svom CVju ima pet trofeja, ima evropske nastupe, ima dobre rezultate sa AELom i Omonijom, kao i nesto losije sa Bugarskom, ali i Dinamom s kojim nije bio prvak. Ne mogu se porediti.
Admine priznaj šta ti je Petev u rodu ? 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Ako ne moze javni bojkot, moze soccial media
Misketu prvom treba od do
Misketu prvom treba od do

Opet portalcici krivi.harixs je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:07Tesko potkupit ove portalčiće, sutra nek im zakazu vip lozu na pressu, ovi ce ih branit dok ga ne budu tjerali kao ovog Sluntu iz Levskog.
Jesu li oni rekli da im je prvi kriterij igracka karijera? 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jeko ovaj Petrov? Nista ne prestaje od laganog bojkota
do neki boljih vremena prebacujem se na kosarkasku repku e cuj Petrov iz bugarske

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Meni nije jasno kako vi pojedini bilo sta pozivitno od ovog Vice, znate ko mu je stric a sta taj covjek radi sa bilo cime sto se tice BiH.
Mjau !

Ako cw igrati kako su dosad igrali i ako ce ucjenama dolaziti do svojih ciljeva, prije svega mjesta za okupljanje, bolje da bojkotuju. Ne zaboravi da oni takodje misle na sebe, a reprezentacija je mnogima donijela mnogo bočje ugovore nego ato bi ih imali bez reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.