Ja sam samo glas razuma i neko ko cijeni svacije misljenje, ali u isto vrijeme ne mislim da je ono i samo ono ispravno.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Da se razumijemo, I ja nisam bio za Petev a. Vise bih volio Barbareza kao selektora
Ali nemogu razumijeti, sto svi kritikuju Peteva zbog CV-a.
Svi ga ruze, sto je osvojio drugo mjesto Sa Dinamom.
Bio je tada mlad Tim Dinama I Rijeka je igrala sezonu historije.
Sto niko nehvali njegov uspjeh Sa Ludogoretzom.
Lik je napravio od bugarskog drugoligasa ozbiljnu evropsku ekipu.
Naglasavam, od bugarskog, a ne od francuskog ili njemackog. Sto bih isto zaista bilo senzacija.
Dajmo mu sansu I pozelimo mu sve najbolje
Naglasavam, od bugarskog, a ne od francuskog ili njemackog. Sto bih isto zaista bilo senzacija.
Ne mislim ja da je Dino bio protiv njega. On je po meni samo iskoristio situaciju, nakon sramnih promjena Statuta raji je gurnuo Barbareza, a raja je raja. Lako se zapali, ne cita izmedju redova i onda dodjemo do ovog cigansku mu mamu.feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:36Prigovara mu se da podrzava Tutu Bugarina i onda ti dodjes i nadodas da je produzena ruka Dine koje je bio protiv njega..ANTIFA ! je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:32Sramotno ponasanje, ali ne cudi me to od podguznih muha Dine Begica i slicnih njemu.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:30Da li mi se čini ili moderatori brišu postove (koji im ne odgovorajau i ne idu u prilog cjelokupnoj zajednici SS.ba) i to bez upozorenja, banovanja...? Pa mislio sam da je forum zadnja stanica gdje sloboda GOVORA nije ugrožena. Brisanjem mog posta samo ste potvrdili moju sumnju. Fuj.
Član sam ove zajednice od septembra 2008 godine i valjda znam kako neke stvari funkcionišu.
Podrzavaju oni sve koji ce im dati kartu/e za utakmice bio to Vico ili Dino Begic isti đavo. Takvo nam je nazalost novinarstvo koje se vrti oko reprezentacije godinama, cast izuzetcima...feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:36Prigovara mu se da podrzava Tutu Bugarina i onda ti dodjes i nadodas da je produzena ruka Dine koje je bio protiv njega..ANTIFA ! je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:32Sramotno ponasanje, ali ne cudi me to od podguznih muha Dine Begica i slicnih njemu.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:30Da li mi se čini ili moderatori brišu postove (koji im ne odgovorajau i ne idu u prilog cjelokupnoj zajednici SS.ba) i to bez upozorenja, banovanja...? Pa mislio sam da je forum zadnja stanica gdje sloboda GOVORA nije ugrožena. Brisanjem mog posta samo ste potvrdili moju sumnju. Fuj.
Član sam ove zajednice od septembra 2008 godine i valjda znam kako neke stvari funkcionišu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
@admin od prvog dana gura Tutu, vjerovatno navija za Ludogorec 

Svi znamo gdje zavrsi onaj ko igra za raju i zanemari taktiku.admin je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:42Ne mislim ja da je Dino bio protiv njega. On je po meni samo iskoristio situaciju, nakon sramnih promjena Statuta raji je gurnuo Barbareza, a raja je raja. Lako se zapali, ne cita izmedju redova i onda dodjemo do ovog cigansku mu mamu.feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:36Prigovara mu se da podrzava Tutu Bugarina i onda ti dodjes i nadodas da je produzena ruka Dine koje je bio protiv njega..
Psi laju a karavane prolaze.
Ovo sve što se dešava je Begićev plan. Dogovorio se da ga izglasaju za uzvrat sve pustio da bude po njihovom. Ovo je tek početak šta nam poniženja slijedi. Čuj još aktuelni Dino ne dolazi da se miješa u svoj posao. Dabogda ga Vico smijenio sa položaja doživotnog.
Barbarez
Nisam nikad bio za da on bez dana trenerskog staža vodi A selekciju (nisam ni sad zapravo), ali mu se ne može osporiti karakter i stav
Covjek koji ima kičmu

Nisam nikad bio za da on bez dana trenerskog staža vodi A selekciju (nisam ni sad zapravo), ali mu se ne može osporiti karakter i stav

Covjek koji ima kičmu

Dijelimo mišljenje. I ja sam bio protiv njega, ali šta da radimo. Utakmice nisu ni počele a naši "navijači" se već predali. Sačekajmo utakmice pa onda da vidimo kako ćemo igrati. A pošto se potencira bojkot neki, ako njega sklonimo i šta, da dovedu opet nekoga random tamo. Znači, ako već ljudi žele čistku neka ostave Peteva a neka krenu na one "na vrhu"izet fazlinovic je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:42Da se razumijemo, I ja nisam bio za Petev a. Vise bih volio Barbareza kao selektora
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Može samo obrnuto, samo ne smiješ da priznaš, ode sendvič

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 jan 2021, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako lako zacerase da pocnemo mrziti svoju reprezentaciju zbog jednog goovneta. Ma bolan sve su to gzni haveri, Begic-Zeljkovic, Dodik-Bakir, Covic-Komsic...samo bijeda neskolovana nasjeda na go kitalj.
Ko je ba u ovoj drzavi priznat ako je bio patriota? Ko?
Borce tukli, Barbareza odyebali, legende izbrisali... Njima su vazne samo pare i dok ne budu u kontejnerima za smece kao u Ukrajini yebo ti nas.
Borce tukli, Barbareza odyebali, legende izbrisali... Njima su vazne samo pare i dok ne budu u kontejnerima za smece kao u Ukrajini yebo ti nas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
$ % Петев, $ $. Първо, & $ на % страна, ¥ " " първо. Второ, " ? ", те са " ". За нас, ", те &, ¥ " ? &, & в него % ?. Затова, г-н Петев, " се за жена ". & " $ '!

Zadnja izmjena: emir79, dana/u 21 jan 2021, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I batalite nacionalizam i religiju, daj da se vrijeđamo i pljujemo ko pristojni ljudi 

Nista onda sutra pred savez i prvi ko izadje iz zgrade, uhvati ga za vrat i baci ga u kontejner.Probisvjet je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:50Kako lako zacerase da pocnemo mrziti svoju reprezentaciju zbog jednog goovneta. Ma bolan sve su to gzni haveri, Begic-Zeljkovic, Dodik-Bakir, Covic-Komsic...samo bijeda neskolovana nasjeda na go kitalj.
-
- Kontakt:
Volio bi mali dodik (vico),ali na njegovu zalost niko ne mrzi svoju repku, niti ne daj boze drzavu. Mi samo njemu, njegovoj komplet ekipi, stricu mu yebemo mater u cmarProbisvjet je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:50Kako lako zacerase da pocnemo mrziti svoju reprezentaciju zbog jednog goovneta. Ma bolan sve su to gzni haveri, Begic-Zeljkovic, Dodik-Bakir, Covic-Komsic...samo bijeda neskolovana nasjeda na go kitalj.

Proce i ovo jednom, sve prodje ali Bosna je vjecna

Nadzivice i ova repka i ova drzava i sadasnje i buduce svoje rusitelje i mrzitelje.
A svim balijama koji su glasali sa izmjenu statuta zelim dug zivot i najtezu bolest

Sergej Barbarez

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ma meni je ovo bas sega. Isto djeca u obdanistuOnakoBa je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:49Dijelimo mišljenje. I ja sam bio protiv njega, ali šta da radimo. Utakmice nisu ni počele a naši "navijači" se već predali. Sačekajmo utakmice pa onda da vidimo kako ćemo igrati. A pošto se potencira bojkot neki, ako njega sklonimo i šta, da dovedu opet nekoga random tamo. Znači, ako već ljudi žele čistku neka ostave Peteva a neka krenu na one "na vrhu"izet fazlinovic je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:42Da se razumijemo, I ja nisam bio za Petev a. Vise bih volio Barbareza kao selektora

naprijed rejal
Ocito da nismo neke patriote i da ne volimo svoju državuProbisvjet je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:50Kako lako zacerase da pocnemo mrziti svoju reprezentaciju zbog jednog goovneta. Ma bolan sve su to gzni haveri, Begic-Zeljkovic, Dodik-Bakir, Covic-Komsic...samo bijeda neskolovana nasjeda na go kitalj.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 jan 2021, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.