Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 18:39

1921boy je napisao/la:
21 jan 2021, 18:18
Admine priznaj šta ti je Petev u rodu ? :urnebes:
Ja sam samo glas razuma i neko ko cijeni svacije misljenje, ali u isto vrijeme ne mislim da je ono i samo ono ispravno.

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 21 jan 2021, 18:42

Da se razumijemo, I ja nisam bio za Petev a. Vise bih volio Barbareza kao selektora

Ali nemogu razumijeti, sto svi kritikuju Peteva zbog CV-a.
Svi ga ruze, sto je osvojio drugo mjesto Sa Dinamom.
Bio je tada mlad Tim Dinama I Rijeka je igrala sezonu historije.

Sto niko nehvali njegov uspjeh Sa Ludogoretzom.
Lik je napravio od bugarskog drugoligasa ozbiljnu evropsku ekipu.
Naglasavam, od bugarskog, a ne od francuskog ili njemackog. Sto bih isto zaista bilo senzacija.

Dajmo mu sansu I pozelimo mu sve najbolje

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 18:42

feniksptica je napisao/la:
21 jan 2021, 18:36
ANTIFA ! je napisao/la:
21 jan 2021, 18:32
BenjooJutub je napisao/la:
21 jan 2021, 18:30
Da li mi se čini ili moderatori brišu postove (koji im ne odgovorajau i ne idu u prilog cjelokupnoj zajednici SS.ba) i to bez upozorenja, banovanja...? Pa mislio sam da je forum zadnja stanica gdje sloboda GOVORA nije ugrožena. Brisanjem mog posta samo ste potvrdili moju sumnju. Fuj.

Član sam ove zajednice od septembra 2008 godine i valjda znam kako neke stvari funkcionišu.
Sramotno ponasanje, ali ne cudi me to od podguznih muha Dine Begica i slicnih njemu.
Prigovara mu se da podrzava Tutu Bugarina i onda ti dodjes i nadodas da je produzena ruka Dine koje je bio protiv njega..
Ne mislim ja da je Dino bio protiv njega. On je po meni samo iskoristio situaciju, nakon sramnih promjena Statuta raji je gurnuo Barbareza, a raja je raja. Lako se zapali, ne cita izmedju redova i onda dodjemo do ovog cigansku mu mamu.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 21 jan 2021, 18:43

ANTIFA ! je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:
21 jan 2021, 18:30
Da li mi se čini ili moderatori brišu postove (koji im ne odgovorajau i ne idu u prilog cjelokupnoj zajednici SS.ba) i to bez upozorenja, banovanja...? Pa mislio sam da je forum zadnja stanica gdje sloboda GOVORA nije ugrožena. Brisanjem mog posta samo ste potvrdili moju sumnju. Fuj.

Član sam ove zajednice od septembra 2008 godine i valjda znam kako neke stvari funkcionišu.
Sramotno ponasanje, ali ne cudi me to od podguznih muha Dine Begica i slicnih njemu.
Prigovara mu se da podrzava Tutu Bugarina i onda ti dodjes i nadodas da je produzena ruka Dine koje je bio protiv njega..
Podrzavaju oni sve koji ce im dati kartu/e za utakmice bio to Vico ili Dino Begic isti đavo. Takvo nam je nazalost novinarstvo koje se vrti oko reprezentacije godinama, cast izuzetcima...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 18:44

@admin od prvog dana gura Tutu, vjerovatno navija za Ludogorec :think:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 21 jan 2021, 18:45

admin je napisao/la:
21 jan 2021, 18:42
ANTIFA ! je napisao/la:

Ne mislim ja da je Dino bio protiv njega. On je po meni samo iskoristio situaciju, nakon sramnih promjena Statuta raji je gurnuo Barbareza, a raja je raja. Lako se zapali, ne cita izmedju redova i onda dodjemo do ovog cigansku mu mamu.
Svi znamo gdje zavrsi onaj ko igra za raju i zanemari taktiku.

Psi laju a karavane prolaze.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 18:47

DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 18:44
Ti se najvise slazes sa adminom, znam ja, a znas i ti to. I da ti kazem, bio sam u Razgradu, ozbiljan klub je Petev sa vlasnikom napravio :).

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 21 jan 2021, 18:47

Ovo sve što se dešava je Begićev plan. Dogovorio se da ga izglasaju za uzvrat sve pustio da bude po njihovom. Ovo je tek početak šta nam poniženja slijedi. Čuj još aktuelni Dino ne dolazi da se miješa u svoj posao. Dabogda ga Vico smijenio sa položaja doživotnog.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jan 2021, 18:49

Barbarez :tokralju:

Nisam nikad bio za da on bez dana trenerskog staža vodi A selekciju (nisam ni sad zapravo), ali mu se ne može osporiti karakter i stav :clap:
Covjek koji ima kičmu :thumbup:

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 21 jan 2021, 18:49

izet fazlinovic je napisao/la:
Da se razumijemo, I ja nisam bio za Petev a. Vise bih volio Barbareza kao selektora

Naglasavam, od bugarskog, a ne od francuskog ili njemackog. Sto bih isto zaista bilo senzacija.

Dijelimo mišljenje. I ja sam bio protiv njega, ali šta da radimo. Utakmice nisu ni počele a naši "navijači" se već predali. Sačekajmo utakmice pa onda da vidimo kako ćemo igrati. A pošto se potencira bojkot neki, ako njega sklonimo i šta, da dovedu opet nekoga random tamo. Znači, ako već ljudi žele čistku neka ostave Peteva a neka krenu na one "na vrhu"
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 18:50

admin je napisao/la:
21 jan 2021, 18:47
DrFilgud je napisao/la:
Ti se najvise slazes sa adminom, znam ja, a znas i ti to. I da ti kazem, bio sam u Razgradu, ozbiljan klub je Petev sa vlasnikom napravio :).
Može samo obrnuto, samo ne smiješ da priznaš, ode sendvič :D
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 jan 2021, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 jan 2021, 18:50

Kako lako zacerase da pocnemo mrziti svoju reprezentaciju zbog jednog goovneta. Ma bolan sve su to gzni haveri, Begic-Zeljkovic, Dodik-Bakir, Covic-Komsic...samo bijeda neskolovana nasjeda na go kitalj.
Ko je ba u ovoj drzavi priznat ako je bio patriota? Ko?
Borce tukli, Barbareza odyebali, legende izbrisali... Njima su vazne samo pare i dok ne budu u kontejnerima za smece kao u Ukrajini yebo ti nas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 jan 2021, 18:53

$ % Петев, $ $. Първо, & $ на % страна, ¥ " " първо. Второ, " ? ", те са " ". За нас, ", те &, ¥ " ? &, & в него % ?. Затова, г-н Петев, " се за жена ". & " $ '!
:mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 21 jan 2021, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 18:54

I batalite nacionalizam i religiju, daj da se vrijeđamo i pljujemo ko pristojni ljudi :)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 18:55

DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 18:50
admin je napisao/la:
21 jan 2021, 18:47
DrFilgud je napisao/la:
Može samo obrnuto, samo ne smiješ da priznaš, ode sendvič :D
Sjecas li se ti da je Sergej bio ambasador bh.fudbala. Ono na pocetku Komiteta za normalizaciju? I odjednom nestao? Zna li neko zbog cega? Mislim nakom poraza od Rumunije.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 21 jan 2021, 18:56

Probisvjet je napisao/la:
Kako lako zacerase da pocnemo mrziti svoju reprezentaciju zbog jednog goovneta. Ma bolan sve su to gzni haveri, Begic-Zeljkovic, Dodik-Bakir, Covic-Komsic...samo bijeda neskolovana nasjeda na go kitalj.
Borce tukli, Barbareza odyebali, legende izbrisali... Njima su vazne samo pare i dok ne budu u kontejnerima za smece kao u Ukrajini yebo ti nas.
Nista onda sutra pred savez i prvi ko izadje iz zgrade, uhvati ga za vrat i baci ga u kontejner.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 21 jan 2021, 18:56

Volio bi mali dodik (vico),ali na njegovu zalost niko ne mrzi svoju repku, niti ne daj boze drzavu. Mi samo njemu, njegovoj komplet ekipi, stricu mu yebemo mater u cmar :!:
Proce i ovo jednom, sve prodje ali Bosna je vjecna :!:
Nadzivice i ova repka i ova drzava i sadasnje i buduce svoje rusitelje i mrzitelje.
A svim balijama koji su glasali sa izmjenu statuta zelim dug zivot i najtezu bolest :!:
Sergej Barbarez :bih:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 jan 2021, 18:57

OnakoBa je napisao/la:
21 jan 2021, 18:49
izet fazlinovic je napisao/la:

Dijelimo mišljenje. I ja sam bio protiv njega, ali šta da radimo. Utakmice nisu ni počele a naši "navijači" se već predali. Sačekajmo utakmice pa onda da vidimo kako ćemo igrati. A pošto se potencira bojkot neki, ako njega sklonimo i šta, da dovedu opet nekoga random tamo. Znači, ako već ljudi žele čistku neka ostave Peteva a neka krenu na one "na vrhu"
Ma meni je ovo bas sega. Isto djeca u obdanistu :rol:
naprijed rejal

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jan 2021, 18:58

Ocito da nismo neke patriote i da ne volimo svoju državu ;) dok 20 i kusur godina glasamo za Dodika, Bakira, Covica, Komsica i ostale ublehaše, dajemo im glasove i mandate...dok trpimo višegodišnje iživljavanje klošara nad fudbalskom reprezentacijom tipa Begić, Sofranić, Beus, Zeljkovića i ostala gamad... malo zagalamimo po forumima i to je to :lol: pa tako glup i lijen narod i ne zaslužuje ništa bolje, šta drugo da konstatujemo.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 jan 2021, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 18:58

admin je napisao/la:
21 jan 2021, 18:55

Sjecas li se ti da je Sergej bio ambasador bh.fudbala. Ono na pocetku Komiteta za normalizaciju? I odjednom nestao? Zna li neko zbog cega? Mislim nakom poraza od Rumunije.
Ne sjećam se, imal kakva pikanterija?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Turo i 18 gostiju.