Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2021, 22:02

Nece ni Vico krenuti nekim putevima postenja, nastaviti ce samo Begicevo djelo na svoj nacin.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 21 jan 2021, 22:02

Sto su se moderatori ukljucili u diskusije...

Nije li malo providno. :rol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jan 2021, 22:03

admin je napisao/la:
21 jan 2021, 21:57
Evander je napisao/la:
21 jan 2021, 21:52
admin je napisao/la:
21 jan 2021, 21:50
@evander, ja faktima, ti spekulacijama. Imao sam dojam da mozemo razviti lijepu diskusiju. Nazalost, pogrijesio sam. D
Kojim faktima?
To sto Robert i Dusko nisu odveli ekipu na EP, znaci da bi Amar ih odveo?
Daj mi reci sta sutra na kladionici da odigram?

Robi i danas nadje aganzman bez problema. Zasto Amar ne moze ni tamo, gdje mu otac ima uticaj?
Je li cinjenica da smo imali nikad bolju priliku da se plasiramo na EP sa 24 repke. Je li cinjenica da nas je los izbor selektora sprijecio u tome i ostavio bez 10 miliona eura s kojima bismo imali priliku bh. fudbal pametnom potrosnjom podici na visi nivo? Ne znamo bi li nas odveo Amar, ali znamo da nas los izbor nije odveo.
A koji je to bio dobar izbor selektora?
I ti stvarno mislis da je selektor bio problem?
Amar bolji od Robija i Duška?
Bar bi ti trebao znati sta se desava unutar i oko reprezentacije. Ja znam, vidio svojim ocima, jos za vrijeme Ćire. I tad se i ohladio od reprezentacije.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 22:05

tuzlak1987 je napisao/la:
21 jan 2021, 22:02
Nece ni Vico krenuti nekim putevima postenja, nastaviti ce samo Begicevo djelo na svoj nacin.
Vjerovatno si u pravu. Nazalost, no kao sto kolega vlakanje napisa, kriviti njega i Peteva za katastrofalno stanje u bh. fudbalu je onako, naivno da tako kazem.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 21 jan 2021, 22:06

harixs je napisao/la:

ako mislis na ovog moderatora :D on hladne glave i bez emocija gleda na sve ovo oko nfsBH :)

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 21 jan 2021, 22:06

harixs je napisao/la:

:rol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 22:08

@evander, ne mislim da je selektor najveci problem. Ali, mi smo i pored svog haoticnog stanja morali proci na EP sa 24 selekcije. Vjerovatno ne bismo opet te novce iskoristili na pravi nacin, ali eto mogli bismo se nadati. Borba za stolice, promjene Statuta, losa briga o domacem takmicenju su puno cevi problemi od Peteva. Nazalost, nisam optimist da ce doci do nekih promjena.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jan 2021, 22:18

ovo je bila izvrsna prilika da neko počne nešto graditi za budućnost. grupa za SP nam je takva da se ni pomoću filmskih trikova ne možemo ni za baraž plasirati, u kome bi ionako bili bez ikakvih šansi. elem trebalo je tu neku bazu postaviti i onda pokušati otići na EP u njemačku. za EP bi mogli opet imati duplu priliku obzirom kako je to izgledalo sa ligom nacija prije dvije godine. a u njemačkoj bi imali podršku kao rijetko ko! trebalo je to pokušati inteligentno iskoristiti.

ali ne, oni uzimaju bugara koji će poslije dvije godine kad se ne plasiramo u katar biti bivši i onda opet jovo nanovo. naravno, sad je izabran, treba čovjeku dati podršku ali šta mi možemo u ovim kvalifikacijama? teško da možemo išta!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 21 jan 2021, 22:23

admin je napisao/la:
21 jan 2021, 22:05
tuzlak1987 je napisao/la:
Vjerovatno si u pravu. Nazalost, no kao sto kolega vlakanje napisa, kriviti njega i Peteva za katastrofalno stanje u bh. fudbalu je onako, naivno da tako kazem.
da, ali ima jos jedna stvar koja nije nebitna.
Vico Zeljkovic nije tu da bude mjesec ili dva pa da dopusti da ga negativan publicitet i generalno negativan stav koji prema njemu imaju navijaci reprezentacije otjera iz fotelje.
nastojace da se dopadne tako sto ce da radi. vuci ce, siguran sam i neke populisticke a i neke konkretne poteze koji ce kod mnogih da promijene misljenje o njemu licno.
jer on je takav, hoce da dokaze da moze to da radi.

kada je dolazio na celo fsRS, to mu je bio veci problem nego se ustoliciti u savezu BH! on je tamo odsjekao glavu azdaji koja je entitetski fudbal dovela do dna. od kako je dosao, savez je izgurao i napravio terene sa plastikom na 5-6 stadiona u RS, dotegao stadione u Mrkonjicu, Prnjavoru, Novom Gradu i to sve za manje od godinu dana...
ne pravim mu marketing, ali da bi pridobio naklonost na nivou BH, uradice jos vise... a nije da vec to ne radi! ugovor sa mtelom, na stranu sve, NIKAD nije bila ovakva premija za osvajaca lige kao sto je ove godine! to nije postojalo do ove sezone.
ovi tereni sa hibridnom travom ne da ce biti napravljeni, ja smatram da je to zavrsena stvar. svi klubovi ce da trce i da apliciraju da im se doznace te pare ili da se urade tereni. na to niko nece biti gadljiv, ljudi gledaju sta je dobro za njih.
sad ce neko iz Tuzle biti protiv toga da se na Tusnju sredi teren? ili Bijeljine ili Gabele?
ili da ce neko biti protiv uvodjenja var-a? ko ce protiv toga da glasa? a Zeljkovic ce i za to da nadje pare.

da li ce biti menadzerisanja i guranja igraca u reprezentaciju?! ne znam, moguce, hoce... ali ne vjerujem da ce zbog toga da trpe Pjanic, Dzeko, Kolasinac.
nije ovaj lik naivan da ne zna kako stvari funkcionisu. on ce vuci poteze zbog kojeg ce znatan broj ljudi promijeniti misljenje jer vi bolje znate od mene da para u savezu ima, samo sto su trosene na kojesta...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 22:25

jestamaji je napisao/la:
21 jan 2021, 22:18
ovo je bila izvrsna prilika da neko počne nešto graditi za budućnost. grupa za SP nam je takva da se ni pomoću filmskih trikova ne možemo ni za baraž plasirati, u kome bi ionako bili bez ikakvih šansi. elem trebalo je tu neku bazu postaviti i onda pokušati otići na EP u njemačku. za EP bi mogli opet imati duplu priliku obzirom kako je to izgledalo sa ligom nacija prije dvije godine. a u njemačkoj bi imali podršku kao rijetko ko! trebalo je to pokušati inteligentno iskoristiti.

ali ne, oni uzimaju bugara koji će poslije dvije godine kad se ne plasiramo u katar biti bivši i onda opet jovo nanovo. naravno, sad je izabran, treba čovjeku dati podršku ali šta mi možemo u ovim kvalifikacijama? teško da možemo išta!
Kvalifikacije se igraju u osam mjeseci. Pocinju krajem marta, zavrsavaju krajem novembra. Zato sam ranije naveo da je najtezi trenutak za preuzeti reprezentaciju.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jan 2021, 22:30

admin je napisao/la:
21 jan 2021, 22:25
jestamaji je napisao/la:
21 jan 2021, 22:18

Kvalifikacije se igraju u osam mjeseci. Pocinju krajem marta, zavrsavaju krajem novembra. Zato sam ranije naveo da je najtezi trenutak za preuzeti reprezentaciju.
da, naravno. ima doduše još baraž u aprilu ali to je sekundarno. dakle on bi već prije nove godine mogao biti bivši ...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 21 jan 2021, 22:40

admin je napisao/la:
21 jan 2021, 21:57
Je li cinjenica da smo imali nikad bolju priliku da se plasiramo na EP sa 24 repke. Je li cinjenica da nas je los izbor selektora sprijecio u tome i ostavio bez 10 miliona eura s kojima bismo imali priliku bh. fudbal pametnom potrosnjom podici na visi nivo? Ne znamo bi li nas odveo Amar, ali znamo da nas los izbor nije odveo.
Od tih 10 miliona, pola bi podijelili igrači i selektor. Ostatak bi otišao, Bog sami zna gdje. Kao što je uostalom bilo nakon odlaska u Brazil.

Sve polazi od države, kada ona bude pravedna i jaka i savez će. Do tada nas čeka isto ono što i do sada. Možemo sporadično otići na neko prvenstvo i to je to.

To, da li bi Amar odveo repku je ŠBBB-KBB priča. To nikad nećemo saznati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 22:41

To su sve kockari i hohštapleri. Ide se na to da se u martu igraju dvije tekme bez publike i neće bit pljuvanja i prozivanja Tute i ekipe.
Ako se šta napravi, kupio se mir za još tri četiri tekme, ako ne napravi guraće se dok ide. Uglavnom će se oprat neke pare, progurat neki igrači ...
Siguran sam da su interesi reprezentacije zadnja stvar.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jan 2021, 22:43

Meni je ovog i Bugarina zao. Najmanje je on sam kriv za ovo sve, a docekan je na noz.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jan 2021, 22:45

Evander je napisao/la:
21 jan 2021, 22:43
Meni je ovog i Bugarina zao. Najmanje je on sam kriv za ovo sve, a docekan je na noz.
sam je kriv kad se ovoga prihvaća.

treba mu sad dati podršku, nije da će mu ( i nama) to išta pomoći, ali tako je kako je!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 jan 2021, 22:46

Evander je napisao/la:
Frajer dva mjeseca lobira po bh kafanama, sto posto je svjestan da ga navijači i igrači ne žele i opet gura da dobije poso.
Što bi mi ga bilo žao? Bi li ti insistiro da budeš selektor ekipi i navijačima koji te ne žele?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jan 2021, 22:49

Evander je napisao/la:
Potpuno si u pravu. Ali, cijom igrankom. Odakle guranje Barbareza i od koga? Od onih koji su se sprdali sa njim osam godina. Od onih koji su usvojili akt kakav su usvojili prije dvije godine upravo da Barbarez ne moze proci. I sad opet igranka s njegovim imenom, a popusio Petev. Zasto li recimo Prosineckom nije bio protukandidat Sergej? Da su Husref, Amar ili Baka bili protukandidati Petevu sad bismo vjerovatno pricali o magu iz Razgrada. Ne kontam kako raja ne konta neke stvari.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 jan 2021, 22:52

DrFilgud je napisao/la:
21 jan 2021, 22:46
Evander je napisao/la:
Frajer dva mjeseca lobira po bh kafanama, sto posto je svjestan da ga navijači i igrači ne žele i opet gura da dobije poso.
Što bi mi ga bilo žao? Bi li ti insistiro da budeš selektor ekipi i navijačima koji te ne žele?
Pa nema covjek posla. Od ovih para i ugovora moze sebe za citav zivot obezbjediti. Moze kupiti par dobrih kuca kod njih na moru i to je to. :rol:
Ja bio u Bugarskoj prije nekoliko godina, pet, sest, ma 100KM za njih je prica. Odes u restoran razvalis se za 5KM i to na moru. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 21 jan 2021, 23:02

Vala zgadise mi repku ,al stvarno!!!!
Vise me ne interesuje ni kad igramo i ni za sto!!!!
Zadnja izmjena: Fordinjo, dana/u 21 jan 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 jan 2021, 23:03

Više bi volio da ne igramo i da smo pod suspenzijom nego da nam dušmani biraju selektora !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.