Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Odoh ja spavati onda.
Yebes igraca koji dođe u novi klub i kojeg trener mora motivisati da igra dobro
A faul Fabinja ranije i crveni karton?
Pa sekundu prije penala, u šta gledaš.
Nema potrebe za pljuvanjem, covjek uzeo 4 trofeja u godini dana od toga 2 velika (a jedan posebno bitan), izgradio ekipu, neko je gore reko da je izraubao igrace u prosle 2 sezone i plus dozivljeno je emotivno praznjenje, povrede ,experimentisanje nekad dovede do explozije.
1/22Bazinga12345 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:56Pa večeras nije imao jedan dobar centaršut a centrirao je 50 puta.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:54TAA je "živio" od onog kornera protiv Barce, te mora mu se priznati da ima dobar centaršut. Sve ostalo je srednja žalost.
Na danasnje vrijeme cim igraci osvoje 2 trofeja treba ih se rijesiti kakav god im kvalitet bio.qaa18 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:13Nema potrebe za pljuvanjem, covjek uzeo 4 trofeja u godini dana od toga 2 velika (a jedan posebno bitan), izgradio ekipu, neko je gore reko da je izraubao igrace u prosle 2 sezone i plus dozivljeno je emotivno praznjenje, povrede ,experimentisanje nekad dovede do explozije.
Vjerovatno da su se malo i igraci podigli i zabole ih q za neke stvari, ovdje prvenstveno mislim na salaha kojeg treba pod hitno prodati
Pa jaro ne dozivljavam ja fudbal ko da je rat i borba za goli zivot.