Pa jes' fakat, zato Junajted nikoga ne prodaje.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja nisam bas ljubitelj salahove igra, nikad bio, jer trebalo mu je 10 sansi da da jedan gol, jos u romi prije dolaska, potrefilo mu se da bude one and half season wonder i to je to, njega se treba rijesiti, on je problem i kapak.TheChief je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:17Na danasnje vrijeme cim igraci osvoje 2 trofeja treba ih se rijesiti kakav god im kvalitet bio.qaa18 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:13Nema potrebe za pljuvanjem, covjek uzeo 4 trofeja u godini dana od toga 2 velika (a jedan posebno bitan), izgradio ekipu, neko je gore reko da je izraubao igrace u prosle 2 sezone i plus dozivljeno je emotivno praznjenje, povrede ,experimentisanje nekad dovede do explozije.
Vjerovatno da su se malo i igraci podigli i zabole ih q za neke stvari, ovdje prvenstveno mislim na salaha kojeg treba pod hitno prodati
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Jurgen Klopp završen i pročitan trener.
Nije tvoja glava za dvije nogeqaa18 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:21
Pa jaro ne dozivljavam ja fudbal ko da je rat i borba za goli zivot.
Osim toga cinjenica je da su bili looserpool u smislu osvajanja titula i chokanja u nekoliko sezona.
Razumijem ja da je nekima tesko priznati da su u vlasnistvu ruskog oligarha i mafioze, ili u vlasnistvu arapskih cobana itd itd, al et nek vas ima i takvih koji nece da vide istinu, a
ISTINA OSLOBAĐA.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Haj ti prati svoje separatiste u fašistlendu gdje dominirate zajedno sa reyalom, ups kornelija je zayebana ekipa.alex1991 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:27Nije tvoja glava za dvije nogeqaa18 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:21
Osim toga cinjenica je da su bili looserpool u smislu osvajanja titula i chokanja u nekoliko sezona.
Razumijem ja da je nekima tesko priznati da su u vlasnistvu ruskog oligarha i mafioze, ili u vlasnistvu arapskih cobana itd itd, al et nek vas ima i takvih koji nece da vide istinu, a
ISTINA OSLOBAĐA.
#20 DJ
#20 DJ
- Chapman1886
- Kontakt:
alex1991 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:27Nije tvoja glava za dvije nogeqaa18 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:21
ISTINA OSLOBAĐA.

Samo Sloboda | COYG
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Liverpool se polako vraća tamo gdje su i navikli biti: 5-8 pozicija na tabeli i redovno igranje EL. Ove sezone će se izboriti LP ali samo zbog toga što je konkurencija nikad lošija. Mada opet vidjećemo i za to. Ne treba opisivati Mourinha.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
S obzirom da nam je dao 4 trofeja, moze on sta hoce i kolko hoce
Mislim 4 godine biti bez izgubljene na
Home-ground-u....wow
Zadnja izmjena: Sage, dana/u 21 jan 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ova 2021. još ludja od prethodne.
Ljudi su na masivnom nivou godinama već, na prvi poraz kući se ovakve gluposti pišu, ne volim Liverpool sekunde, ali smiješno je sad pisati da su oni za neke sredine i tih stvari, dosta povreda ove sezone, pa i Thiago je novi, ne pali naravno uvijek isto.
Bez obzira na sve, opet su kvalitet za titulu, ali eto nek se neko obraduje jednom
Ljudi su na masivnom nivou godinama već, na prvi poraz kući se ovakve gluposti pišu, ne volim Liverpool sekunde, ali smiješno je sad pisati da su oni za neke sredine i tih stvari, dosta povreda ove sezone, pa i Thiago je novi, ne pali naravno uvijek isto.
Bez obzira na sve, opet su kvalitet za titulu, ali eto nek se neko obraduje jednom

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još da Arsenal pobijedi United i da se sve vrati u ravnotežu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
De vrati se gledanju patnje s treceligasima na spanskim livadama.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:33Liverpool se polako vraća tamo gdje su i navikli biti: 5-8 pozicija na tabeli i redovno igranje EL. Ove sezone će se izboriti LP ali samo zbog toga što je konkurencija nikad lošija. Mada opet vidjećemo i za to. Ne treba opisivati Mourinha.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Odgovaras liku koji pokusava da ismijava bayernStevieG8 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:39De vrati se gledanju patnje s treceligasima na spanskim livadama.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:33Liverpool se polako vraća tamo gdje su i navikli biti: 5-8 pozicija na tabeli i redovno igranje EL. Ove sezone će se izboriti LP ali samo zbog toga što je konkurencija nikad lošija. Mada opet vidjećemo i za to. Ne treba opisivati Mourinha.

Konacno realan komentar.AA23 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:36Ova 2021. još ludja od prethodne.
Bez obzira na sve, opet su kvalitet za titulu, ali eto nek se neko obraduje jednom![]()
Moze Jurgen i ispast u championship al ostace kralj u liverpoolu i to je to.
#20 DJ
#20 DJ
Kako sad ba to, pa znas da su junajtedovci rekli da je avemir u ravnotezi od 12.1. Nemoj im kvariti sne, a ponadali su se, mada ih je jos strah da iskoce bas sa stavom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:38Još da Arsenal pobijedi United i da se sve vrati u ravnotežu.
#20 DJ
#20 DJ
- invincible1921
- Kontakt:
Ma prosto i jednostavano..koliko god liverpool dobro igrao prosle i predproslegodine jednostavno s.ralo ih je nenormalno. Pa koliko samo golova iz nicega bukvalno...gube, ne mogu se sasgavit, naka polukontra, salah ne zna sta ce s loptom osuta bez gledanja i ona zavrsi u golu..
Jednostavno sad je stalo i tjt..
Razlika njih i citya je upravo u tom nazovi "faktoru" srece. City je do ove sezone pa eo ne znam fkt al lupicu ne vise od 5 puta dobio mrljavo iz nicgea za sve pepove godine...a plus gubili su utakmice gdje su bili pet puta bolji..vidi pod totnham.
Sa druge strane Redsima je islo sve..al apsolutno sve. Gledas ih sa lupam wolfsima guve 0:1 iza 75 minuta nisu postenu akciju napravili..ugasis, pogledas poslije sat kad ono dobili 1:2
Jednostavno sad je stalo i tjt..
Razlika njih i citya je upravo u tom nazovi "faktoru" srece. City je do ove sezone pa eo ne znam fkt al lupicu ne vise od 5 puta dobio mrljavo iz nicgea za sve pepove godine...a plus gubili su utakmice gdje su bili pet puta bolji..vidi pod totnham.
Sa druge strane Redsima je islo sve..al apsolutno sve. Gledas ih sa lupam wolfsima guve 0:1 iza 75 minuta nisu postenu akciju napravili..ugasis, pogledas poslije sat kad ono dobili 1:2
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 3 gosta.