Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Poredis selektora koji je bio treci na svijetu i Tutu. Ma nemas ti pojma, ili ako ti je lakse skontati, pojma ti nemas.rishovski je napisao/la: ↑22 jan 2021, 00:37Ma realno kad uzmes nista nije bolji a ni losiji strucnjak od selektora koji su nas vodili,ako neko smatra da je Sušić strucnjak ili Bazdarevic u odnosu na ovog nek se baci s mosta... Cak mislim da je ako nista pametniji i da ima kakav takav plan,bar nema nezainteresovanu glavušu iz koje isijava manjak inteligencije kao kod proslih selektora...
Nece biti nikada dozvoljeno BHF da dodju na press. To je jasno kao dan. Vidis da iz NS BiH kupuju novinare i clanke. Ne one koji se ne prodaju al' dosta.
Presvukli su ga jer je vodio Ludogorec, njihovog rivala, to je sve. Sad se svaki portal uhvatio tog videa, a nijedan nije napisao u naslovu koji je razlog presvlacenja. A bosnjo k'o bosnjo, svakako samo naslov procita i trci na komentare da yebe majku sto je prije moguce.
Ne, nego jer je izjavio nešto u fazonu da je navijač CSKA, no on je kasnije naravno odbacio te optužbe. Nikakve veze nema sa Ludogorecom.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:26Presvukli su ga jer je vodio Ludogorec, njihovog rivala, to je sve. Sad se svaki portal uhvatio tog videa, a nijedan nije napisao u naslovu koji je razlog presvlacenja. A bosnjo k'o bosnjo, svakako samo naslov procita i trci na komentare da yebe majku sto je prije moguce.
kakav crni bhf, navedi mi jednog momka koji bi imao muda uraditi to? ne postoji, prodali se davnoProbisvjet je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:23Nece biti nikada dozvoljeno BHF da dodju na press. To je jasno kao dan. Vidis da iz NS BiH kupuju novinare i clanke. Ne one koji se ne prodaju al' dosta.
Kakav idiot je ovaj sofrenic to je strasnoZukanovic je napisao/la: ↑22 jan 2021, 11:26“Imali smo situaciju da su nas ranije skupo koštali pomoćnici koje su u stručni štab dovodili Robert Prosinečki i Mehmed Baždarević. Stoga ćemo gledati kako da sada ipak malo uštedimo. Petevu je još ranije to saopšteno. On neće imati svoje prijedloge, ali ćemo ga svakako konsultovati kada budemo odredili nove članove stručnog štaba. Možda on ne bude želio nekog od trenera koje mi predložimo, mada su šanse za tako nešto možda jedan posto”, ističe Sofrenić.
![]()
“Za tehničkog direktora imamo vremena. On će biti određen do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, nećemo žuriti. Kao što sam rekao, planirano je da se obavi razgovor s Barbarezom, želimo i javnosti poslati poruku da ga želimo u reprezentaciji. Vjerujem da je funkcija tehničkog direktora idealna kako bi se on adaptirao na rad u selekciji, uspostavio komunikaciju s ostalima… Ako on to ne želi, Bože moj, razgovarat ćemo i s nekim drugim kandidatima. Mi svakako želimo da na tom mjestu bude neko od bivših reprezentavaca, ljudi koji su ostavili trag. Jedna od opcija je i Emir Spahić”, kaže Sofrenić.
Vidim i ti su upucen zbog cega je doslo do toga...Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:26Presvukli su ga jer je vodio Ludogorec, njihovog rivala, to je sve. Sad se svaki portal uhvatio tog videa, a nijedan nije napisao u naslovu koji je razlog presvlacenja. A bosnjo k'o bosnjo, svakako samo naslov procita i trci na komentare da yebe majku sto je prije moguce.
Na isto ti to dođe. Skinuli su ga zbog rivaliteta ne zbog rezultata.Otelo je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:55Ne, nego jer je izjavio nešto u fazonu da je navijač CSKA, no on je kasnije naravno odbacio te optužbe. Nikakve veze nema sa Ludogorecom.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:26Presvukli su ga jer je vodio Ludogorec, njihovog rivala, to je sve. Sad se svaki portal uhvatio tog videa, a nijedan nije napisao u naslovu koji je razlog presvlacenja. A bosnjo k'o bosnjo, svakako samo naslov procita i trci na komentare da yebe majku sto je prije moguce.
Znas kako, ja sam bio siguran da ce Prosinecki da preporodi repku, ali pojeo sam vnogo. Isti me osjecaj drzi i sa ovim. Da li je to neki pozitivan sok sta li, ali ovo ne govorim iz razloga iivaylovih kompetencija, vec samo jer me neki cudan osjecaj drziGoalgetter je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:22@Sveti, moze samo uz neku ludu srecu par tekmi kao i Prosinecki u ligi nacija, ali ja mu dajem max. sljedece kvalifikacije, nema sanse da ovo ode na dobro, jer je izuzetno sumnjiv.
Nije ni bitno na kraju krajeva. Poenta posta je da nije skinut jer je los trener.Skojevska je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:23Vidim i ti su upucen zbog cega je doslo do toga...Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:26Presvukli su ga jer je vodio Ludogorec, njihovog rivala, to je sve. Sad se svaki portal uhvatio tog videa, a nijedan nije napisao u naslovu koji je razlog presvlacenja. A bosnjo k'o bosnjo, svakako samo naslov procita i trci na komentare da yebe majku sto je prije moguce.
Sveti je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:30Znas kako, ja sam bio siguran da ce Prosinecki da preporodi repku, ali pojeo sam vnogo. Isti me osjecaj drzi i sa ovim. Da li je to neki pozitivan sok sta li, ali ovo ne govorim iz razloga iivaylovih kompetencija, vec samo jer me neki cudan osjecaj drziGoalgetter je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:22@Sveti, moze samo uz neku ludu srecu par tekmi kao i Prosinecki u ligi nacija, ali ja mu dajem max. sljedece kvalifikacije, nema sanse da ovo ode na dobro, jer je izuzetno sumnjiv.
Taj osjecaj se zove 'nadam se, nadam se, bice bolje, biceee' ... vecina forumasa ga osjeti pri svakom novom izboru selektora ... i onda dodju tekme i j@b@ji ga ...Sveti je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:30Znas kako, ja sam bio siguran da ce Prosinecki da preporodi repku, ali pojeo sam vnogo. Isti me osjecaj drzi i sa ovim. Da li je to neki pozitivan sok sta li, ali ovo ne govorim iz razloga iivaylovih kompetencija, vec samo jer me neki cudan osjecaj drziGoalgetter je napisao/la: ↑22 jan 2021, 12:22@Sveti, moze samo uz neku ludu srecu par tekmi kao i Prosinecki u ligi nacija, ali ja mu dajem max. sljedece kvalifikacije, nema sanse da ovo ode na dobro, jer je izuzetno sumnjiv.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, Mow, Sveti i 30 gostiju.