Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

samocelik
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la samocelik » 22 jan 2021, 07:12

Selektor stranac a opet bolje priča naš jezik od pola igrača i navijača :kafa: :bih:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 jan 2021, 08:10

Bolje bugar nego srbin.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 jan 2021, 08:40

treba ga skinuti na prvoj presici, mozda ode opet :kafa:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2021, 09:20

rishovski je napisao/la:
22 jan 2021, 00:37
Ma realno kad uzmes nista nije bolji a ni losiji strucnjak od selektora koji su nas vodili,ako neko smatra da je Sušić strucnjak ili Bazdarevic u odnosu na ovog nek se baci s mosta... Cak mislim da je ako nista pametniji i da ima kakav takav plan,bar nema nezainteresovanu glavušu iz koje isijava manjak inteligencije kao kod proslih selektora...
Poredis selektora koji je bio treci na svijetu i Tutu. Ma nemas ti pojma, ili ako ti je lakse skontati, pojma ti nemas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2021, 09:23

QUARTERBACK je napisao/la:
22 jan 2021, 08:40
Nece biti nikada dozvoljeno BHF da dodju na press. To je jasno kao dan. Vidis da iz NS BiH kupuju novinare i clanke. Ne one koji se ne prodaju al' dosta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 jan 2021, 09:26

Tekashi je napisao/la:
21 jan 2021, 21:55
Presvukli su ga jer je vodio Ludogorec, njihovog rivala, to je sve. Sad se svaki portal uhvatio tog videa, a nijedan nije napisao u naslovu koji je razlog presvlacenja. A bosnjo k'o bosnjo, svakako samo naslov procita i trci na komentare da yebe majku sto je prije moguce.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2021, 09:41

'Zasto "tjelohranitelji" Peteva zastrasuju novinare na press konferenciji i kako oni koji nisu pozvani mogu prisustvovati istoj. Ko ih je zvao i poslao?
Jesu li prijetili i ovima sa ss pa pisu i komentarisu samo afirmativno o Tuti?
Na sjednicama IO FSBiH: Ko su "opasni" muškarci koji uhode i "straše" novinare?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jan 2021, 09:55

Miljacka je napisao/la:
22 jan 2021, 09:26
Tekashi je napisao/la:
Presvukli su ga jer je vodio Ludogorec, njihovog rivala, to je sve. Sad se svaki portal uhvatio tog videa, a nijedan nije napisao u naslovu koji je razlog presvlacenja. A bosnjo k'o bosnjo, svakako samo naslov procita i trci na komentare da yebe majku sto je prije moguce.
Ne, nego jer je izjavio nešto u fazonu da je navijač CSKA, no on je kasnije naravno odbacio te optužbe. Nikakve veze nema sa Ludogorecom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 jan 2021, 11:25

Probisvjet je napisao/la:
22 jan 2021, 09:23
QUARTERBACK je napisao/la:
22 jan 2021, 08:40
Nece biti nikada dozvoljeno BHF da dodju na press. To je jasno kao dan. Vidis da iz NS BiH kupuju novinare i clanke. Ne one koji se ne prodaju al' dosta.
kakav crni bhf, navedi mi jednog momka koji bi imao muda uraditi to? ne postoji, prodali se davno

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 jan 2021, 11:26

“Imali smo situaciju da su nas ranije skupo koštali pomoćnici koje su u stručni štab dovodili Robert Prosinečki i Mehmed Baždarević. Stoga ćemo gledati kako da sada ipak malo uštedimo. Petevu je još ranije to saopšteno. On neće imati svoje prijedloge, ali ćemo ga svakako konsultovati kada budemo odredili nove članove stručnog štaba. Možda on ne bude želio nekog od trenera koje mi predložimo, mada su šanse za tako nešto možda jedan posto”, ističe Sofrenić.

:tokralju:

“Za tehničkog direktora imamo vremena. On će biti određen do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, nećemo žuriti. Kao što sam rekao, planirano je da se obavi razgovor s Barbarezom, želimo i javnosti poslati poruku da ga želimo u reprezentaciji. Vjerujem da je funkcija tehničkog direktora idealna kako bi se on adaptirao na rad u selekciji, uspostavio komunikaciju s ostalima… Ako on to ne želi, Bože moj, razgovarat ćemo i s nekim drugim kandidatima. Mi svakako želimo da na tom mjestu bude neko od bivših reprezentavaca, ljudi koji su ostavili trag. Jedna od opcija je i Emir Spahić”, kaže Sofrenić.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jan 2021, 11:35

Klagenfurt brigaden on aparaten! Miske i Vico su donijeli ispravnu odluku u ovom trenutku..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 jan 2021, 12:16

Zukanovic je napisao/la:
22 jan 2021, 11:26
“Imali smo situaciju da su nas ranije skupo koštali pomoćnici koje su u stručni štab dovodili Robert Prosinečki i Mehmed Baždarević. Stoga ćemo gledati kako da sada ipak malo uštedimo. Petevu je još ranije to saopšteno. On neće imati svoje prijedloge, ali ćemo ga svakako konsultovati kada budemo odredili nove članove stručnog štaba. Možda on ne bude želio nekog od trenera koje mi predložimo, mada su šanse za tako nešto možda jedan posto”, ističe Sofrenić.

:tokralju:

“Za tehničkog direktora imamo vremena. On će biti određen do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, nećemo žuriti. Kao što sam rekao, planirano je da se obavi razgovor s Barbarezom, želimo i javnosti poslati poruku da ga želimo u reprezentaciji. Vjerujem da je funkcija tehničkog direktora idealna kako bi se on adaptirao na rad u selekciji, uspostavio komunikaciju s ostalima… Ako on to ne želi, Bože moj, razgovarat ćemo i s nekim drugim kandidatima. Mi svakako želimo da na tom mjestu bude neko od bivših reprezentavaca, ljudi koji su ostavili trag. Jedna od opcija je i Emir Spahić”, kaže Sofrenić.
Kakav idiot je ovaj sofrenic to je strasno :rol:

Ali fakat razumijem frustracije ljudi, i meni je iskreno krivo na koji nacin je doslo do imenovanja.

Ali iz nekog meni nepoznatog razloga imam yeben osjecaj da ce ovaj napraviti dobar posao sa reprezentacijom. Nema neki CV ali je jedan od boljih kad krenes od cire pa na ovamo.
naprijed rejal

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 jan 2021, 12:20

Nadam se da ce prvi put popis biti odraz popisa stanovnistva iz 1991. god. Godinama unazad to se nije postovalo. U prvih 11 , po 4 Bosnjaka Srbina i 3 Hrvata....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jan 2021, 12:22

@Sveti, moze samo uz neku ludu srecu par tekmi kao i Prosinecki u ligi nacija, ali ja mu dajem max. sljedece kvalifikacije, nema sanse da ovo ode na dobro, jer je izuzetno sumnjiv.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 22 jan 2021, 12:23

Miljacka je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:
Vidim i ti su upucen zbog cega je doslo do toga...
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 22 jan 2021, 12:24

Otelo je napisao/la:
22 jan 2021, 09:55
Miljacka je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:
Ne, nego jer je izjavio nešto u fazonu da je navijač CSKA, no on je kasnije naravno odbacio te optužbe. Nikakve veze nema sa Ludogorecom.
Na isto ti to dođe. Skinuli su ga zbog rivaliteta ne zbog rezultata.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 jan 2021, 12:30

Goalgetter je napisao/la:
22 jan 2021, 12:22
@Sveti, moze samo uz neku ludu srecu par tekmi kao i Prosinecki u ligi nacija, ali ja mu dajem max. sljedece kvalifikacije, nema sanse da ovo ode na dobro, jer je izuzetno sumnjiv.
Znas kako, ja sam bio siguran da ce Prosinecki da preporodi repku, ali pojeo sam vnogo. Isti me osjecaj drzi i sa ovim. Da li je to neki pozitivan sok sta li, ali ovo ne govorim iz razloga iivaylovih kompetencija, vec samo jer me neki cudan osjecaj drzi
naprijed rejal

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 jan 2021, 12:35

Skojevska je napisao/la:
22 jan 2021, 12:23
Miljacka je napisao/la:
Tekashi je napisao/la:
Vidim i ti su upucen zbog cega je doslo do toga...
Nije ni bitno na kraju krajeva. Poenta posta je da nije skinut jer je los trener.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 jan 2021, 12:45

Sveti je napisao/la:
22 jan 2021, 12:30
Znas kako, ja sam bio siguran da ce Prosinecki da preporodi repku, ali pojeo sam vnogo. Isti me osjecaj drzi i sa ovim. Da li je to neki pozitivan sok sta li, ali ovo ne govorim iz razloga iivaylovih kompetencija, vec samo jer me neki cudan osjecaj drzi
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Žao mi je druže, ali i ja se osjećam lijepo poslije šolje. Dakle, nebitno je šta osjećaš.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 22 jan 2021, 12:51

Sveti je napisao/la:
22 jan 2021, 12:30
Taj osjecaj se zove 'nadam se, nadam se, bice bolje, biceee' ... vecina forumasa ga osjeti pri svakom novom izboru selektora ... i onda dodju tekme i j@b@ji ga ... :roll:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem i 19 gostiju.