Od svih argumenata protiv Peteva ovaj za Dinamo je daleko najgluplji i najpovršniji.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
“Imao je nesreću u Dinamu. Nismo bili prvaci te godine, iako smo osvojili skoro rekordan broj bodova toj sezoni (86). Namjerili smo se na jednu dobru Rijeku, prvenstvo smo izgubili za jedan-dva boda, ali to ne mijenja moje mišljenje o njemu”. Mamić o Petevu i izgubljenoj tituli Dinama.
Ma Sasa je tata novinarstva, najrelaniji.Honorar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:06Taman pogledao opsajd i sve sto ti pricas govori i Sasa.mrAdislic je napisao/la: ↑22 jan 2021, 15:27Odkad je kandidatura nijedan portal nije napisaao kako igra Petev, koja formacija, krila, bez krila, defanzivno, ofanzivno, forsiral mladje igrace.
Ali se zato napisalo kako Sergej igra pokera.
I zna se za Peteva, pogotovo u rodnoj Bugarskoj da voli lizt zadnjice direktorima i menadjerima sto je nasem Vici i podanicima bombonica.
Dovoljno govori to da je dopustio da mu 5 trenera dadne savez.
Hajd pobjedio je zato sto mu je protukandidat bio bez iskustva. Ali zasto je on usao u uzi izbor, pomocu kojih referenci osim toga da ga je Vico htio i Miske zelio stranca, ali je Miske zelio i Simonea?
Sto niko nije pitao zasto je bolji od Muslina koji se slozio da vodi..od Osima itd..
I onda mi na kraju dodje neko pametan i palamudi kako je on njbolji izbor i kako ga Vico nije gurao.
I da trebam gledati stvari realno.
Ljudi te prave budalom pored tvojih ociju.
Sto je najgore ako nekim cudom napravi dva rezultata dobra svi cemo ga podrzavat jer smo bez mozga.
Samo nekim cudom kad bi se i novinari digli, i grupiranje navijaca protiv njega, ali zna njegov kolega Mamic kako raditi s bojkotom.
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji nas novinar koji uvijek ide direktno u srz problema i ne staje na stranu Vice i Peteva bez ikakve logike kao neki.
Kada kaze zasto to uvijek ima argumentaciju.
Steta sto njihovi podcasti nemaju vecu gledanost.
BašČelik!
https://telesport.telegram.hr/kolumne/n ... izbornice/
Vjerujem da su slične teze kao u podcastu kojeg nisam poslušao.
Vjerujem da su slične teze kao u podcastu kojeg nisam poslušao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne treba da nije manipulativan..nije ga djabe gurao Vico od pocetka.
Cim je izabran pored Muslina npr govori ti da im odgovara na neki drugi nacin, a ne trenerski.
Sergej protukandidat, a niko ne napravi kontakt neki s njim u zadnje vrijeme sto je i govorio u svojoj objavi...znaci da se znalo davno tko je selektor.
Ne kazem da je los trener mozda i donese neke rezultate, ali gadi mi se kako je dosao na poziciju. Sto naravno njega zaboli ona stvar za sve to jer je tu da radi posao i cao. Sto razumijem
BašČelik!
Ja kad procitam da neko dovodi Amara Osima u kontekst s repkom ,pa cak i pita zasto je to Petev bolji od njega, zapitam se da li se ta osoba zajebava,trolla ili misli ozbiljno.
Gadi ti se jer Sergej nije izabran.. da je izabran trener bez dana iskustva samo zbog imena i onoga sto je uradio prije 15 godina, tebi to bilo OK i to bi podrzao. Tvoj idol ( ovo pisem jer kad god sam usao na temu vezano za repku ti od njega pravis spasioca koji bi digao repku na najveci level, uveo BiH u EU itd ) da je pametan i da zeli stvarno pomoci reprezentaciji, sad bi preuzeo mjesto direktora ili uzeo voditi neke juniore, neku ekipu bilo kakvu i skupljao iskustva, sigurno bi mu mnogo ljudi dalo sansu, pa i u Njemackoj... i tako bi sebi otvorio vrata da postane selektor za nekoliko godina.
Ali ne, njemu je draze placipickati po Instagramu i zaliti se kako su svi protiv njega.
Da se razumijemo, ja Barbu itekako cijenim i volim, sigurno je jedan od najvecih koji je nosio dres repke... ali iritantan je njegov stav ovdje, preko Instagrama se bori sa ljudima iz Saveza. Neka preuzme neku ekipu godinu dvije, nema teorije da ne dobije sansu na klupi repke.
Eto, nudi mu se i direktorska pozicija...Jok, ode igrati pokera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ne želim da mi argument zašto sam protiv njega bude to što je Bugarin, nek je Bugarin nisam fašista neki, ali stvarno mi nije jasno što je on došao u uži krug i kako je došao nakon lošeg predvođenja Dinama i Bugarske, ove poluamaterske Omonie neću ni komentarisati.
Ama bas svi moderatori posrzavaju PjetleVa 

ali ne prizna ti da si prvo poslusao podcast pa poslije napisao taj postmrAdislic je napisao/la: ↑22 jan 2021, 17:34Ma Sasa je tata novinarstva, najrelaniji.Honorar je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:06Taman pogledao opsajd i sve sto ti pricas govori i Sasa.mrAdislic je napisao/la: ↑22 jan 2021, 15:27Odkad je kandidatura nijedan portal nije napisaao kako igra Petev, koja formacija, krila, bez krila, defanzivno, ofanzivno, forsiral mladje igrace.
Ali se zato napisalo kako Sergej igra pokera.
I zna se za Peteva, pogotovo u rodnoj Bugarskoj da voli lizt zadnjice direktorima i menadjerima sto je nasem Vici i podanicima bombonica.
Dovoljno govori to da je dopustio da mu 5 trenera dadne savez.
Hajd pobjedio je zato sto mu je protukandidat bio bez iskustva. Ali zasto je on usao u uzi izbor, pomocu kojih referenci osim toga da ga je Vico htio i Miske zelio stranca, ali je Miske zelio i Simonea?
Sto niko nije pitao zasto je bolji od Muslina koji se slozio da vodi..od Osima itd..
I onda mi na kraju dodje neko pametan i palamudi kako je on njbolji izbor i kako ga Vico nije gurao.
I da trebam gledati stvari realno.
Ljudi te prave budalom pored tvojih ociju.
Sto je najgore ako nekim cudom napravi dva rezultata dobra svi cemo ga podrzavat jer smo bez mozga.
Samo nekim cudom kad bi se i novinari digli, i grupiranje navijaca protiv njega, ali zna njegov kolega Mamic kako raditi s bojkotom.
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji nas novinar koji uvijek ide direktno u srz problema i ne staje na stranu Vice i Peteva bez ikakve logike kao neki.
Kada kaze zasto to uvijek ima argumentaciju.
Steta sto njihovi podcasti nemaju vecu gledanost.

- MocMahale444
Moj lični stav nema veze sa funkcijom koju imam na forumu niti mi neko nameće mišljenje, ako si zbog mene napisao to. Našao sam se prozvan.
I ja sam mišljenja da Petev nije uopće trebao biti jedan od izbora, ali ako mu je već došlo do toga i da mu je konkurencija Osim, Musemić i Barbarez, onda moram prihvatiti ovoga prvog jer je ipak nešto napravio u karijeri i ima kakav takav CV.
Muslina bih uzeo prije Bugarina, ali ovaj nikad nije bio ozbiljno razmatran.
Sa druge strane, možda Petev i napravi nešto. Nije da se nadam nečem, ali možda čovjek demantuje većinu i uspije neki rezultat napraviti. Njegovo je da se prihvati posla i radi. Ove što smo dočekali raširenih ruku yebalo im se sve odreda nakon 3 utakmice.
Čim neko spominje ove naše BH trenerčine u kontekstu repke ja ga ne smatram ozbiljnim. Neke želje poput Vaha, Petković, dobar stranac nisu realne u ovom trenutnom rasulu.
Moze nas voditi oto rehagel al mi smo braci down.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma da. Bolji je Tuta i od Dalica. Bicemo prvaci svijeta. Tuta je doveden da parvi tal sa Zeljkovicem I Mamicem. Nisu se djaba dogovarali u troje. Da ne izostavim i Begica, yebem mu familiju, a i cori.rishovski je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:20ĆIRO je imao sastav s kojim bi i Nikola Nikić bio 3. na svijetu,poslije nije napravio nista ni s klubom u Europi ni nekom repkom... Znaci starac koji prostaklukom zadovoljava i zabavlja masu i koji je kiksao s nama i to je to... S repkom Hrvatske je i Ladic ucinio vise nego Ćiro i eto ne vidim da nesto kotira kao Klopp... Safet je imao najbolji tim ikada repke i najjlaksu grupu ikada... iako je trebao biti nogiran nakon debakla u barazu s Portugalom... znaci vise srece nego pameti.. a svoju pamet nam je dokazao vise puta od SP do Izraela,Kipra itd... uostalom dovoljno je vidjet njegov rad prije a i poslije repke,nista bolje od Bugara koji je sad selektor,trener za drugoligase Turske i Francuske i to je to...Probisvjet je napisao/la: ↑22 jan 2021, 09:20Poredis selektora koji je bio treci na svijetu i Tutu. Ma nemas ti pojma, ili ako ti je lakse skontati, pojma ti nemas.rishovski je napisao/la: ↑22 jan 2021, 00:37Ma realno kad uzmes nista nije bolji a ni losiji strucnjak od selektora koji su nas vodili,ako neko smatra da je Sušić strucnjak ili Bazdarevic u odnosu na ovog nek se baci s mosta... Cak mislim da je ako nista pametniji i da ima kakav takav plan,bar nema nezainteresovanu glavušu iz koje isijava manjak inteligencije kao kod proslih selektora...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Vinko Marinovic ne bi bio los ipak je imao uspjeha s mladom repkom i čini se kao jedini normalan trener u našoj ligi. Ali sve osim njega bi bio cirkus.
-
- Kontakt:
Ja sam očekivao da će on izvesti onu U21 generaciju i preuzeti mjesto selektora pa forsirati igrače iz te ekipe i napraviti neku okosnicu, ali nisam vidio da se ikad igdje i spomenuo u kontekstu Selektora A reprezentacije. Njega bih rado podržao, radi odličan posao nema šta.
Ma ko drzava smo naopaki , umjesto da se njemu dala sansa , forsirali su se Bazdarevic i Bajevic na osnovu stare slave.harden je napisao/la: ↑22 jan 2021, 20:39Ja sam očekivao da će on izvesti onu U21 generaciju i preuzeti mjesto selektora pa forsirati igrače iz te ekipe i napraviti neku okosnicu, ali nisam vidio da se ikad igdje i spomenuo u kontekstu Selektora A reprezentacije. Njega bih rado podržao, radi odličan posao nema šta.