Svako ili ti svatko ko puno zna je sifra. Jer valja puno znat, brate moj. Nije to ni lako . Ja pojma nemam ,da mi nije Kane bio bih u zestokom crnjaku. Ja verujem Kani vise nego svojim ocima.
Pogodi Kana iz prve,vise nego sto je gavran za zivota.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svako ili ti svatko ko puno zna je sifra. Jer valja puno znat, brate moj. Nije to ni lako . Ja pojma nemam ,da mi nije Kane bio bih u zestokom crnjaku. Ja verujem Kani vise nego svojim ocima.
Za Cerića su glasala 33 člana Skupštine, a njih devet bilo je suzdržano.
hahhahaha ali upucen je **** sebeBarbareZeljin je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:36Svako ili ti svatko ko puno zna je sifra. Jer valja puno znat, brate moj. Nije to ni lako . Ja pojma nemam ,da mi nije Kane bio bih u zestokom crnjaku. Ja verujem Kani vise nego svojim ocima.
Pogodi Kana iz prve,vise nego sto je gavran za zivota.
Po odijelo pa ce na svadbu
Familijja ga nosila kao kap vode na dlanu. Did mu rahmetli bio veliki pravnik. A on sve to i u jarak. Proprdio dane vjeruj mi. Sramoti sebe i one oko sebe.Grbavica786 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:35Bruka i sramota vjeruj mi. Neki se cak i raduju ovoj ublehi. Bolje Zisko iz Gorazda da nas vodi nego ova prevarasamoposmatram je napisao/la: ↑23 jan 2021, 15:29Samir Ceric nista dobro nece donjeti klubu. Naprotiv moze narusiti ugled kluba jos vise. Poznat u svijetu umjetnosti kao ubleha teska.
Evo Mrki probati ce ti brat objasniti na jednom primjeru