Danas prvi koji su imali informacije je bio portal **. I za model i za predsjednika i video i sve detaljno su oni prvi objavljivali.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E baš bi došao kod nas da je milioner..Konzerva je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:16Je li iko od vas zna koliki mu je konto...ako je on milioner onda moze dabude i investitor, pogledajte sta predsjednik Hasic radi u VelezuGBBP je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:11E debila novinara.Čuj investitor,čuj prodali se,čuj većinski vlasnik haha
Imam osjećaj da im je fazon samo napisati,pa šta god lupili.
Što se tiče ovog novog emerika gudelja,iskreno ne vjerujem mu,pao je čovjek sa neba odjednom i eto hoće u Želju.Što je to uradio vrijeme će pokazati..
1921
Sta kaze za Badzaka Ceric. Vise ce se Badzak pitati jer ce biti tu fizicki."U potpredsjednika, gospodina Jasmina Badžaka, imam veliko povjerenje, ostvarili smo veoma kvalitetan odnos u kratkom vremenskom periodu i mislim da ćemo zajednički, timski puno toga uspjeti da ostvarimo na terenu u Sarajevu, a naravno s vremena na vrijeme ću biti prisutan lično i fizički u Sarajevom s ostatkom tima."
Sam X. Li nakon Dzeke i Viscu ce prodati
Nego braco kad je prosla ova sva euforija nesto kontam jel realno da nam je ova p........ sa leptir masnicom predsjednik

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 23 jan 2021, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jel to pilas naopako sad radi uroka?

-
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da se oda priznanje @KANI.
Kada je stavljao ove smajliie što se vesele prozvaše ga budalom. Ideššš KANAAAA
Kada je stavljao ove smajliie što se vesele prozvaše ga budalom. Ideššš KANAAAA
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Kana placenik
Ne znam koliko vas prati F1 ali ovakve gluposti su poprilicno ceste i gotovo nikad ne zavrse dobro. 2 jako svjeza primjera su Rich Energy ciji je vlasnil William Storey jako slicam ovom cericu po bullshitu. Naravno, nista para nisu donijeli a HAAS se bori da prezivi... i prica sa Williamsom i ROKIT-om. Nije ovo nista neobicno ali prvi put da smo mi izlozeni tome. Jedino me buni u ovom svemu to sto su ovaj kinez i advokat legit ljudi, bar sto se moze vidjeti na internetu.
Ceric nije nas vlasnik. On nema obavezu da ulaze u klub prema Statutu. Nit da ulaze nit da prima platu od kluba. Samo je predsjednik Upravnog odbora, a sve su prilike da ce Badzak tu se vise pitati.SvenZ je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:38Ne znam koliko vas prati F1 ali ovakve gluposti su poprilicno ceste i gotovo nikad ne zavrse dobro. 2 jako svjeza primjera su Rich Energy ciji je vlasnil William Storey jako slicam ovom cericu po bullshitu. Naravno, nista para nisu donijeli a HAAS se bori da prezivi... i prica sa Williamsom i ROKIT-om. Nije ovo nista neobicno ali prvi put da smo mi izlozeni tome. Jedino me buni u ovom svemu to sto su ovaj kinez i advokat legit ljudi, bar sto se moze vidjeti na internetu.
Ali zamisli da nam je neko 2000 pokazao kakvi ce nam predsjednici biti 20 godina poslije

Nije ni storey bio vlasnil haasa pa ih naguzi postenoLjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:40Ceric nije nas vlasnik. On nema obavezu da ulaze u klub prema Statutu. Nit da ulaze nit da prima platu od kluba. Samo je predsjednik Upravnog odbora, a sve su prilike da ce Badzak tu se vise pitati.SvenZ je napisao/la: ↑23 jan 2021, 22:38Ne znam koliko vas prati F1 ali ovakve gluposti su poprilicno ceste i gotovo nikad ne zavrse dobro. 2 jako svjeza primjera su Rich Energy ciji je vlasnil William Storey jako slicam ovom cericu po bullshitu. Naravno, nista para nisu donijeli a HAAS se bori da prezivi... i prica sa Williamsom i ROKIT-om. Nije ovo nista neobicno ali prvi put da smo mi izlozeni tome. Jedino me buni u ovom svemu to sto su ovaj kinez i advokat legit ljudi, bar sto se moze vidjeti na internetu.
Nego jel obecao da ce naci neke novce sad odmah ili ce raditi na tome da nadje pare?
Mi smo blizu ugovora sa Mozzartom, koji nije njegov nego su i ranije pregovori bili pri kraju. Lijepa cifra. Nadamo se da će on to nadograditi sa generalnim sponzorom.
On djeluje u sklopu Upravnog odbora znaci timski. Bez aminovanja Badzaka, Balica, Zukica, Abdemovica, Hasanbegovica ne moze nista. Ovakav Statut kakav je sad kod nas njemu ne daje neke ovlasti da moze sam sta mu je k cejf bez da ikoga pita. U situaciji kad fizicki nije tu vise ce predstavnik kluba biti Badzak, Nurko, Brkovic kad su te neke stvari u pitanju.
mogao bi ovaj predsjednik u slobodno vrijeme baciti dublove sa ova nasa dva tenisera , jos kad mu cuje za ovaj novi nadimak Deki 

Kada se o nečemu raspravlja ,onda se pročita materija a ne lupeta se. Kakvi vlasnici, prodaje, i sl.
Jasmin Badžak je produžena ruka UO i čovjek koji ce koordinirati rad i segmente kluba. Ovaj Li X mi je vrlo zanimljiv bas kao i Dino Osmanović, imaju dobar bas dobar CV i projekte iza sebe.
Jasmin Badžak je produžena ruka UO i čovjek koji ce koordinirati rad i segmente kluba. Ovaj Li X mi je vrlo zanimljiv bas kao i Dino Osmanović, imaju dobar bas dobar CV i projekte iza sebe.
"Kao što sam danas delegatima Skupštine rekao, Željo je više od kluba, Željo je institucija, Željo je ljubav koja treba da nas spaja, a ne razdvaja!"
Nadam se da ćemo ovo primijeniti i shvatiti što prije !
Nadam se da ćemo ovo primijeniti i shvatiti što prije !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, knoa, Napaceni87, tiagofaria25 i 79 gostiju.