necu vise da se trosim u raspravu ,ali kako raja samo lupasamoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:15Izvinjavam se Vukoticu i Gredicu. Imaju moju podrsku.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
necu vise da se trosim u raspravu ,ali kako raja samo lupasamoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:15Izvinjavam se Vukoticu i Gredicu. Imaju moju podrsku.
Izvinjavam se zato sto nisam bio uvjeren u Vedranove dobre namjere. Bio me strah, to je moj grijeh. Nisam rekao da cu sad blatiti Cerica, ali znam domet njegovih sposobnosti. Nije zbog stila oblacenja, vec zbog njegovih poslovnih sposobnosti.KANA je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:33necu vise da se trosim u raspravu ,ali kako raja samo lupasamoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:15Izvinjavam se Vukoticu i Gredicu. Imaju moju podrsku.brate raspitaj se prije nego sto nesto napises , pitaj jel im nudjeno evo Vam vodite klub ,pitaj Vedrana koliko je tih sposobnih Zeljovaca na kraju pristalo
Njima svaka cast! pravi Zeljovci ali niko im nije zabranio milion posto
"Po drugi put sam u FK Željezničar, angažovan sam kao sportski psiholog prvog tima. Sa Željezničarom imam kontinuiran odnos već godinama, a u jednom trenutku sam bio slobodan i trener Amar Osim je pokazao interesovanje, kako bi se napravilo unapređenje u segmentu psihičke pripremljenosti ekipe uoči nastavka sezone. Željezničar je drugi na tabeli i pored svih objektivnih poteškoća, jako dobar rezultat je postignut. Traži se prostor za napredak u raznim segmentima, a psihički aspekt je jedan od onih na koje će se posebno obratiti pažnja, kako bismo ostvarili ono što želimo", kazao je na početku razgovora Šetić.
"Što se tiče psihološkog rada, u početku se uvijek radi na procjeni, kako bi se odredili segmenti i pravci daljeg rada u smislu pravljenja nekih intervencija da bi se postigla što bolja izvedba. Ekipa me jako dobro prihvatila, imamo stručni štab koji je već dugo vremena tu i ima dobru saradnju. Generalno, možemo prije svega napraviti dobru atmosferu, a kada se to napravi, onda je moguće mnogo toga", istakao je Šetić, koji je već obavio određene testove sa igračima:
"Igrači su odradili jedno testiranje, to je standardna procedura psihološke procjene, ali to je istovremeno i sve što vam mogu reći. Ne mogu govoriti o dodatnim detaljima".
Mudro zboris (svaka ti je za uzet papir I olovku I zapisati)i ,jednom si to napisao pa sam se jucer toga sjetio.Nego da te brat pita kako ti izgleda ovaj nas novi predsjednik? jel gradjen za tenisa DekiDejan1921 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:49Volim dane kada se nešto bitno dešava preskočiti. I na forumu i čitanjem portala. Fino odmorio, jutros pregledo sve što me zanima. Ništa se jučer nije spektakularno desilo osim što smo dobili novog predsjednika i dva nova člana uprave. Klub i dalje funkcioniše kako je i do sad. Bitno je da su utvrdjeni neki novi koraci, kako će to izgledati, vidjećemo. Nisam ni optimista ni pesimista. Vrijeme će svakako pokazati svoje.
A sta ako je ovaj Ceric u svoj ovoj prici nebitan?ako imaju jaki ljudi iza toga .samoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:54Izvinjavam se zato sto nisam bio uvjeren u Vedranove dobre namjere. Bio me strah, to je moj grijeh. Nisam rekao da cu sad blatiti Cerica, ali znam domet njegovih sposobnosti. Nije zbog stila oblacenja, vec zbog njegovih poslovnih sposobnosti.KANA je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:33necu vise da se trosim u raspravu ,ali kako raja samo lupasamoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:15Izvinjavam se Vukoticu i Gredicu. Imaju moju podrsku.brate raspitaj se prije nego sto nesto napises , pitaj jel im nudjeno evo Vam vodite klub ,pitaj Vedrana koliko je tih sposobnih Zeljovaca na kraju pristalo
Sta ti ukazuje na to da imaju jaki ljudi iza njega?KANA je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:01A sta ako je ovaj Ceric u svoj ovoj prici nebitan?ako imaju jaki ljudi iza toga .samoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:54Izvinjavam se zato sto nisam bio uvjeren u Vedranove dobre namjere. Bio me strah, to je moj grijeh. Nisam rekao da cu sad blatiti Cerica, ali znam domet njegovih sposobnosti. Nije zbog stila oblacenja, vec zbog njegovih poslovnih sposobnosti.KANA je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:33
necu vise da se trosim u raspravu ,ali kako raja samo lupabrate raspitaj se prije nego sto nesto napises , pitaj jel im nudjeno evo Vam vodite klub ,pitaj Vedrana koliko je tih sposobnih Zeljovaca na kraju pristalo
Mozda sam negdje cuosamoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:15Sta ti ukazuje na to da imaju jaki ljudi iza njega?KANA je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:01A sta ako je ovaj Ceric u svoj ovoj prici nebitan?ako imaju jaki ljudi iza toga .samoposmatram je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:54
Izvinjavam se zato sto nisam bio uvjeren u Vedranove dobre namjere. Bio me strah, to je moj grijeh. Nisam rekao da cu sad blatiti Cerica, ali znam domet njegovih sposobnosti. Nije zbog stila oblacenja, vec zbog njegovih poslovnih sposobnosti.
Veselinovic jedini pao na testiranju. Ofulao sve.
Utorak vec ima da privede Veselog1921boy je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:1451:49 i to ne za Cerića već nekog drugog investitora to je br.1
I ne mogu ga oni usvojit jer prvo će se to pregledat pa ocijeniti,izmijeniti dakle od svih ljudi u UO i članova ne mogu ova tri samo donijeti statut zato je Badžak opet rekao da se očekuje nova skupština za otpr. mjesec dana i rekao je da već imaju neke ideje na planu i programu i da je bolje da bude što prije ta skupština to bolje. Ne može se to tek tako usvojiti,izmijeniti imaju pravilnici i članovi.
Prvi radni dan predsjednika je ponedjeljak,vjerovatno će se obratiti igračima a onda i u toku sedmice vjerovatno stići u Sarajevo
ali kako pade ta teza