Sve dok su ispod nas naravno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo dan poslije kad se jos bolje razmisli, cudno je ovo sve. U biti, citajuci neke stvari o Cericu, ovo najvise mirise da ga je sadasnja ekipa dovela da proda pomocni. On ce sebi uzeti neki postotak, klub ce dobiti neke pare, nesto ce otici u dzepove ove sadasnje garniture, a imat ce i izgovor da nisu oni prodali pomocni nego Ceric. Dodatni belaj je sto ce modni macak i njegovi ljudi praviti statut, a ne Dzindo kako se spominje. Ceric je to sam izjavio. Svi smo mi za te navijacke zezancije, ali neobicno bi zaista bili vidjet da zeljo nije u gornjem dijelu tabele, ili nesto drugo.
PSPHM
Med i mlijeko
AsharaK je napisao/la: ↑dell21 je napisao/la: ↑Ista situacija sa celikom , 100 preslikana situacija. Covjek iz turske kao vodio, kao davao pare , kao ovi trosili itd... I onda kantonalna cao. Niko odgovarao nije, nema krivca, kao da nista nije bilo. Preslikana nasa buducnost. A mi sutimo.Al nema licence ne za evropu nego je i za ligu upitna. Ja strepim za sutra allaha mi.Ni priblizno ista situacija. Statut nije promjenjen i mi jos uvijek nemamo nikakvih investitora.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zato sto ste govorili “kinezi, pasojedi, peraci para, vijetnamci, kerojedi, nije zeljo prazan stan pa da udje u njega kako ko hoce, privatizacija je za male klubove” i slicne stvari, a jucer ste pojeli sva gov.na koja ste izasrali u zadnjih 8-9 godina.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:58Samo mi nije jasno sto se pitari toliko bave drugim klubom i desavanjima u njemu. Pa vise ga prate nego svoj klub, jazavci. Mene licno boli k.arina za manji sarajevski klub i desavanja u istom.
PSPHM
Nisi prvi kojeg je počela k.arina da boli za Zeljom, to vam je masovna pojava među navijačima posljednjih nekoliko godina. Sramota, ali kako hoćete. Dešavanja u našem Željkanu te trebaju zanimati jer je na prekretnici trenutno...zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:58Samo mi nije jasno sto se pitari toliko bave drugim klubom i desavanjima u njemu. Pa vise ga prate nego svoj klub, jazavci. Mene licno boli k.arina za manji sarajevski klub i desavanja u istom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
U svoju avlijuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:01Zato sto ste govorili “kinezi, pasojedi, peraci para, vijetnamci, kerojedi, nije zeljo prazan stan pa da udje u njega kako ko hoce, privatizacija je za male klubove” i slicne stvari, a jucer ste pojeli sva gov.na koja ste izasrali u zadnjih 8-9 godina.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:58Samo mi nije jasno sto se pitari toliko bave drugim klubom i desavanjima u njemu. Pa vise ga prate nego svoj klub, jazavci. Mene licno boli k.arina za manji sarajevski klub i desavanja u istom.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pogledaj ti naslov teme malo bolje.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:04U svoju avlijuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:01Zato sto ste govorili “kinezi, pasojedi, peraci para, vijetnamci, kerojedi, nije zeljo prazan stan pa da udje u njega kako ko hoce, privatizacija je za male klubove” i slicne stvari, a jucer ste pojeli sva gov.na koja ste izasrali u zadnjih 8-9 godina.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:58Samo mi nije jasno sto se pitari toliko bave drugim klubom i desavanjima u njemu. Pa vise ga prate nego svoj klub, jazavci. Mene licno boli k.arina za manji sarajevski klub i desavanja u istom.
Pametnije ti je da kineski ides uciti.
PSPHM
-
- Kontakt:
Upravu si, fulio si temuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:07Pogledaj ti naslov teme malo bolje.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:04U svoju avlijuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:01
Zato sto ste govorili “kinezi, pasojedi, peraci para, vijetnamci, kerojedi, nije zeljo prazan stan pa da udje u njega kako ko hoce, privatizacija je za male klubove” i slicne stvari, a jucer ste pojeli sva gov.na koja ste izasrali u zadnjih 8-9 godina.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ahahahaha....tesko je zar nezeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:08Upravu si, fulio si temuJohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:07Pogledaj ti naslov teme malo bolje.
PSPHM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prekretnica sa tabuta u sanduk.joker90 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:02Nisi prvi kojeg je počela k.arina da boli za Zeljom, to vam je masovna pojava među navijačima posljednjih nekoliko godina. Sramota, ali kako hoćete. Dešavanja u našem Željkanu te trebaju zanimati jer je na prekretnici trenutno...zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:58Samo mi nije jasno sto se pitari toliko bave drugim klubom i desavanjima u njemu. Pa vise ga prate nego svoj klub, jazavci. Mene licno boli k.arina za manji sarajevski klub i desavanja u istom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Sto se ovdje pojedinci ponavljaju 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Milioni razloga za mobilizaciju svih snaga u FK Željezničar
Pričajmo o sutra, a ne o jučer
Hahahahahaaha..... jooooooj, pa jel vas vise stid i sramota

Pričajmo o sutra, a ne o jučer
Hahahahahaaha..... jooooooj, pa jel vas vise stid i sramota

Posto mnoge interesuje kao i mene evo vidjenje skupstine zelje iz ugla jednog ucesnika:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zato što su se štrumfovi , bavili tuđim klubom nekada ranije. A sada se nemogu uhvatiti ni zašto.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:58Samo mi nije jasno sto se pitari toliko bave drugim klubom i desavanjima u njemu. Pa vise ga prate nego svoj klub, jazavci. Mene licno boli k.arina za manji sarajevski klub i desavanja u istom.

Ljudi koji misle nesto ozbiljno nece uci u neki klub ako nisu upuceni u njegove dugove ali to je mag Ceric uradio i tek sad trebaju da utvrde dugove. Nadam se da ce se sad javiti mnogi kojima zeljkan duguje jer Ceric je donio pare u klubu pa nema smisla da se odgode ti dugovi od 10 miliona
- forza_juve
- Kontakt:
Čuj agnazovali i psihologa, kada nema plata ne pomaže tu 100 psihologa, hodža, travara a i ovaj psiholog će da radi bez marke naknade, sreća ima lik dodatna primanja pa i njemu samom neće trebati psiholog u okruženju u kojem će raditi.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
ali sve i da je varalica kako mnogi pisu mozda nekog izvara pa nam bude dobro.
U sustini, jedini izlaz s ovim frajerom je da on i Amar pokusaju nekog zajednickim snagama naguzit. Mozda je lakse stranca nego Bosnjaka, ali cisto sumnjam da ce uspjeti.
Jedini spas i lijek za Zeljeznicar je udruzenje gradjana, imaju sve lagano da prepisu od Bordo Prijatelja jedan nacin - ljudi kojima je stalo do kluba pripreme klub za ulaz sigurnog i provjerenog kapitala koji odmah djeluje ili UG Mostarski Rodjeni koji je okupio 100-150+ ljudi spremnih da uzmu lopatu ako treba u bilo koje doba i sami odrade par projekata i dobiju podrsku lokalnih zaljubljenika u klub sto Zeljeznicar itekako ima.
Ali ovaj spas i lijek je nemoguc dok je tu neko ko svoj ego stavlja ispred kluba, ko drzi Manijake u saci ocito, mozda jer je frajer a mozda i zbog titula i rezultata raja ima strpljenja, al puknut ce to, samo da ne bude kad Zeljo vec bude u sanduku ko Celik, zna Robija kako je tesko kopat sad i vracat ga u zivot.
Uostalom, iole normalna individua vidi da je Amar nasilno usao u klub na mangupski nacin jer je Misimovic ocito pokrenuo nesto sto bi ga moglo kostati i poslati mozda i na sviranje klavita
Ugl, Manijaci i simpatizeri Zeljeznicara su jedini krivac za ovakvo stanje.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dug je toliki da ga ne znaju ni utvrditi. Nek im forumaš Admir pomogne, on voli da računa i prebrojavaNakon niza godina transparetnog djelovanja u zvaničnom izvještaju sa Skupštine još uvijek nije objavljena ni riječ o finansijskom poslovanju iako je usvajanje finansijskog izvještaja bila jedna od tačaka dnevnog reda, a nezvanično se može čuti da se ukupna visina duga piše sa osam cifara.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hahahh jesu se prepali. Sad lafo okrecu na sprdnju al drhte. Oni vise mrze Zelju nego sto vole udbasko torpedo.
Umjesto da uzivaju na prvom mjestu, kad ih napusta direktor, kad im najbolji igrac ide za klikere a drugi na tribine oni se brinu o Zelji. Curice drage.
Umjesto da uzivaju na prvom mjestu, kad ih napusta direktor, kad im najbolji igrac ide za klikere a drugi na tribine oni se brinu o Zelji. Curice drage.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Drhtite li Pitari? Jel vas strah?
A 600 hiljada km su za vas klikeri? Golem ste gigant pasagodrina je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:48Hahahh jesu se prepali. Sad lafo okrecu na sprdnju al drhte. Oni vise mrze Zelju nego sto vole udbasko torpedo.

Za koliko je otisao vas Hajdar ili kako ga vec zovete i gdje je otisao?
Prije bih rekao da vi prosipate neku laznu euforiju, ali to i jeste svojstveno za situaciju u kojoj se nalazite kada vam je dobar bilo ko. Davljenik se fata za svaku slamku spasa. Ne brinemo se mi za zeljkana, nego uzivamo u svemu losem sto mu se desava. A juce sam vec napisao sto se tice vaseg novog predsjednika da ce vrijeme pokazati ko je i sta je, besmisleno je sada pricati i da je dobar za vas i da ce vas ugasiti jer niko osim njega i njegovih povjerenika ne moze znati kakav mu je plan. Samo, molim vas, prestanite se lagati kako smo se mi prepali ovoga jer postaje zalosno, vise nije ni smijesno. Ili nemojte ako vam je to neka utjeha u svemu ovome sto ste docekali. Tjesite se i uzivajte, a za mjesec i kusur cemo vidjeti na cemu smo i mi i vi.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.