Dobro je neko napisao, eto njega na ljeto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro je neko napisao, eto njega na ljeto
Ako kome me treba vjerovati na rijec, to su fudbaleri.Zukanovic je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:09Jedan od najboljih igrača Borca, Goran Zakarić, još uvijek nije potpisao novi ugovor. Pojavile su se informacije da bi mogao pojačati Sarajevo.
"Što se tiče Zakarića mogu vam reći da imamo dogovor. Ukoliko do našeg polaska u Tursku ne pronađe inostrani angažman, ostat će u Borcu. Vjerujem mu i mislim da su sve ostale informacije zapravo samo špekulacije".
To je vec bilo kad smo prvi put igrali protiv Celtica. Tad se bruku raje uclanilo. Problem je sto nisu aktivni i ne produzuju te clanarine a posto nema utakmica treba naci nacin da se privuku ti derbi navijaci da produze clanske i postanu aktivni clanovi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:53Mi imamo kapacitet da imamo 10 000 članova ali treba vuć za rukav i reklamirat tokom cijele godine.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:36Ma veci broj mozes postici i napumpati iskljucivo da se igraju utakmice i na talasu pobjeda, pozitivne atmosfere na tribinama i svega toga u paketu.
Ici ce ovo do 3000 + i to je to.
Ako pocne prvenstvo sa gledaocima opet i sl., onda ide i vise. Narocito oko perioda evropskih utakmica i sl.
Do početka sezone imat ćemo nekih 3000 aktivnih članova, to je za nas malo, iskreno.
Treba presjeć i obezbjedit neki važniji sadržaj članovima a ostalim to onemogućiti (npr. gledanje prijateljskih utakmica) time bi dobili par stotina članova.
Drugi val većeg broja novih članova bi se trebao očekivati kada, ako Bog da, osvojimo treću u nizu titulu uz dobar rad oko promocije članstva.
Najveći, treći val novih članova bi trebao biti u ljetnom periodu pred evropu i novu sezonu. Obezbjeđenjem grupne faze konferencijske lige bi ti donio dvije-tri milje novih članova kada bi stavio kao i što stavljaš, cirka 50% skuplje karte onim koji nisu članovi, a utakmica će bit dosta, nadam se na Koševu i nadam se uz prisustvo publike.
Primjer, igramo sa Celticom, očekuje se 25-30 milja ljudi, prva utakmica u grupnoj fazi, cijena karte 12KM. UČLANIŠ SE za 20KM i dobiješ besplatno kartu (dao si više 8KM) a imaš popust na sljedećim utakmicama. Dosta bi ih to iskoristilo.
Ma zezam se, samo sam cuo za ovo. Star sam ja za toga
Ma dobro, Rahman je za Liju De Bruyne lično. Mada on ima bubice u glavi koje ga mogu usporit i zakočit. To ako smiri, ne bi trebalo da bude problema u Turskoj. Msm, nije otišao u Englesku pa da se ne može nikako nametnut.
Kakvi problemi?vedinjo98 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 14:11Nadamo se konacno nekim lijepim vijestima u narednoj sedmici aBd, od pocetka godine su bili samo neki odlasci, ostavke, problemi sa svim zivim. Ovo sa Zakaricem nezz koliko je vjerodostojno. Msm ako nema ponude izvana, a mi mu ponudimo dosta vecu platu od Borca, zasto bi kod njih ostao?
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, iliyaa8, PeppermintSA, pitara, rimljanin90, Tarapi i 41 gost.