FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo da yebem najmilije bijedniku koji šalje postove sa org-a pitarima na fkKURAC.info.
Yebem li ti kompletnu porodicu.
Željezničar za život cijeli!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-remzija-s ... car/44333/Remzija Šetić novi sportski psiholog FK Željezničar
Doktor Šetić je s ekipom od prvog dana priprema za proljetni dio sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koriste od nekog acc poznati stalkeri.SudoHusika je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:21Samo da yebem najmilije bijedniku koji šalje postove sa org-a pitarima na fkKURAC.info.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Najveći problem su finansije zato se ide na stranog investitora,ovdje ima ljudi izgleda koji ne kontaju baš dobro !
Nisu ludi mijenjati statut onako jer im je palo sa neba nešto da promijene,vjerovatno već imaju nekoga - potencijalnog investitora.
To je glavni problem nama trebaju ljudi koji će za godinu dana u klub upumpati milion,dva € kako bi klub funkcionisao od plata,premija,kvalitetnijih pojačanja,oml.pogona,trenera itd uz to kad dodaš prodane karte navijača na stadionu (nadajmo se uskoro) pa eto i sponzore što se spominju Mozzart i GS,pa neki strani sponzor,pa domaći koji su već dugo godina tu,uz to izlazak u Evropu,EL ili LP, pa titula, pa koji transfer i eto ti prilike da taj čovjek vrati svoj novac koji je uložio na početku kad je tebi trebalo.
Vukotić,Misimović,Gredić,Badžak ne mogu obezbijediti toliki za jednu sezonu/godinu
Bio je Megamix sponzor,bio je Garden i SurTec eurosjaj sponzor i organizator snimanja prijateljskih utakmica
Nisu to neke aman zaman cifre od sponzora otpr. 50 hiljada godisnje mozda njih par toliko pa neke 5,10,15 hiljada godisnje, ovako neki generalni strani da imaš barem (500,000€ najmanje) i Mozzart (ovo što trenutno nude tu svotu je fino baš) eh to ti je sponzor i onda imaš ove sitnije sponzore gdje opet dobijaš finu brojku.
Apsolutni podržavam dovođenje psihologa dobro treba razjasniti sa tim momcima u glavama.
Poslje 3:3,Krupe,Sarajeva,Veleža,5:2,1:3 pa te onda sad Krupa,Mladost trehnu. Veliki + za angažman psihologa.
Nisu ludi mijenjati statut onako jer im je palo sa neba nešto da promijene,vjerovatno već imaju nekoga - potencijalnog investitora.
To je glavni problem nama trebaju ljudi koji će za godinu dana u klub upumpati milion,dva € kako bi klub funkcionisao od plata,premija,kvalitetnijih pojačanja,oml.pogona,trenera itd uz to kad dodaš prodane karte navijača na stadionu (nadajmo se uskoro) pa eto i sponzore što se spominju Mozzart i GS,pa neki strani sponzor,pa domaći koji su već dugo godina tu,uz to izlazak u Evropu,EL ili LP, pa titula, pa koji transfer i eto ti prilike da taj čovjek vrati svoj novac koji je uložio na početku kad je tebi trebalo.
Vukotić,Misimović,Gredić,Badžak ne mogu obezbijediti toliki za jednu sezonu/godinu
Bio je Megamix sponzor,bio je Garden i SurTec eurosjaj sponzor i organizator snimanja prijateljskih utakmica
Nisu to neke aman zaman cifre od sponzora otpr. 50 hiljada godisnje mozda njih par toliko pa neke 5,10,15 hiljada godisnje, ovako neki generalni strani da imaš barem (500,000€ najmanje) i Mozzart (ovo što trenutno nude tu svotu je fino baš) eh to ti je sponzor i onda imaš ove sitnije sponzore gdje opet dobijaš finu brojku.
Apsolutni podržavam dovođenje psihologa dobro treba razjasniti sa tim momcima u glavama.
Poslje 3:3,Krupe,Sarajeva,Veleža,5:2,1:3 pa te onda sad Krupa,Mladost trehnu. Veliki + za angažman psihologa.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nezz stvarno šta da kažem nakon svega..
Očigledno je da imamo plan, možda i nekog investitora kroz maglu, ali ne radi se to kad voda dođe do grla. Sad bi i nekog Tana,kralja banana ili one turke iz čelika predstavili ko spasioce a vrlo moguće da su neki šarlatani.
Na hair.
VTŽ
Očigledno je da imamo plan, možda i nekog investitora kroz maglu, ali ne radi se to kad voda dođe do grla. Sad bi i nekog Tana,kralja banana ili one turke iz čelika predstavili ko spasioce a vrlo moguće da su neki šarlatani.
Na hair.
VTŽ
Jasmin Čeliković - novo pojačanje - posudba 6 mjeseci s tim da mu za 6 mjeseci ističe ugovor sa Rijekom
Oni će ga plaćati ovih 6 mjeseci,ako bude standardan i bude dobro igrao može znači ostati duže
Oni će ga plaćati ovih 6 mjeseci,ako bude standardan i bude dobro igrao može znači ostati duže
Mamba21 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 09:33Ovdje je najveći problem što je dobar dio imao koristi od kluba u eri Misimovića, svi znamo da su dolaskom ovih eliminisani, pogledajte drugi forum "naš" i forum fkS nikakve razlike..
Uživajte ljudi, dolaze bolja vremena, molite Boga za zdravlje da svi dočekamo ono što se planira![]()

Moraćemo ga Dela i ja na kafu zvat pa da vidimo uživoKANA je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:59Mudro zboris (svaka ti je za uzet papir I olovku I zapisati)i ,jednom si to napisao pa sam se jucer toga sjetio.Nego da te brat pita kako ti izgleda ovaj nas novi predsjednik? jel gradjen za tenisa DekiDejan1921 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 11:49Volim dane kada se nešto bitno dešava preskočiti. I na forumu i čitanjem portala. Fino odmorio, jutros pregledo sve što me zanima. Ništa se jučer nije spektakularno desilo osim što smo dobili novog predsjednika i dva nova člana uprave. Klub i dalje funkcioniše kako je i do sad. Bitno je da su utvrdjeni neki novi koraci, kako će to izgledati, vidjećemo. Nisam ni optimista ni pesimista. Vrijeme će svakako pokazati svoje.![]()

Velik si Željezničare !
Kako je lijepo vidjeti kako se sekiraju za nas : od pitara,
robijaša,fukara,ultrasa
U svoj avliju smetljari !
Predsjednik im napustio funkciju i najvjerovatnije neće biti do ljeta izabran novi oni se prepucavaju jel Cerić dobro rješenje za Želju ili ne ! Falim te Bože što nisam dio takvog oboljenja.
Kako je lijepo vidjeti kako se sekiraju za nas : od pitara,
robijaša,fukara,ultrasa

U svoj avliju smetljari !
Predsjednik im napustio funkciju i najvjerovatnije neće biti do ljeta izabran novi oni se prepucavaju jel Cerić dobro rješenje za Želju ili ne ! Falim te Bože što nisam dio takvog oboljenja.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nemas ti sta s njim pricati u junu ako on odigra dobru polusezonu kod nas. Mehdic ce mu zavrsiti angazman makar u Hrvatskoj prvoj ligi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sad ce biti para kod nasStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:22Nemas ti sta s njim pricati u junu ako on odigra dobru polusezonu kod nas. Mehdic ce mu zavrsiti angazman makar u Hrvatskoj prvoj ligi.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kako bi sad bilo dobro da "poludimo" i aktiviramo se oko uclanjenja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ja ne mislim tako,staviti opciju u ugovoru dogovoriti se sa dijetom 6 mjeseci + godina,dvijeStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jan 2021, 13:22Nemas ti sta s njim pricati u junu ako on odigra dobru polusezonu kod nas. Mehdic ce mu zavrsiti angazman makar u Hrvatskoj prvoj ligi.
Opet će imati mjesta u Varaždinu,Istri ili Belupu a ne u Dinamu,Hajduku,Osijeku,Gorici ili Rijeki
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nama malo treba. Na prva dva dobra poteza presjednika mi cemo poludit, tako da do njega je s te strane. Dobra dva poteza i malo marketinga i eto ti 2-3 hiljade clanova.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Remzija je moj drug,oduvjek je navijac Zelje i zbog toga me bio razočarao kad je otišao kod anamo onih.LjoZee je napisao/la: ↑24 jan 2021, 12:21https://fkzeljeznicar.ba/foto-remzija-s ... car/44333/Remzija Šetić novi sportski psiholog FK Željezničar
Doktor Šetić je s ekipom od prvog dana priprema za proljetni dio sezone.
59% - 41%

Za sta je zaduzen Hajro Mandal vidim na tm u strucnom stabu je
Mislim da je puno vaznije da se klub uredi na nacin da bude firma , nego ko ce biti vlasnik ...
Paralela , kad je Moratti prodavao Inter , bio je pozvan na sastanak Italijanskih industrijalaca ..zanimalo ih je zasto prodaje i nudili pomoc ..
On je sve odbio uz objasnjenje da ce Inter ako se ne promijeni nacin funkcionisanja zaostati i ispasti iz top klubova ..
Doveden je Tohir ..Malezijac mislim , koji nije bio siguran ni koji klub je kupio pa mijenjao za Milan ..bar su takve price bile ..i naravno to je ljutilo navijace ..
Ali on je svoj dio posla obavio , uredio menadzment kluba , skresao administraciju ..
Stabilizovao i prodao na trzistu nesto sto je vec imalo i glavu i rep i pravac i plan ...i trebao je dodatak
Koji napokon dolazi na naplatu ..i Inter se vraca tamo gdje zeli da bude i pripada ...
Postoji mogucnost da kinezi budu primorani prodati klub ..
Ali sam siguran da novog vlasnika nece biti tesko pronaci ..
Mislim da ce Ceric biti Tohir ..
Spremice klub za ozbiljne investitore i vlasnike ..ali do tad ima puno posla i treba vremena
Paralela , kad je Moratti prodavao Inter , bio je pozvan na sastanak Italijanskih industrijalaca ..zanimalo ih je zasto prodaje i nudili pomoc ..
On je sve odbio uz objasnjenje da ce Inter ako se ne promijeni nacin funkcionisanja zaostati i ispasti iz top klubova ..
Doveden je Tohir ..Malezijac mislim , koji nije bio siguran ni koji klub je kupio pa mijenjao za Milan ..bar su takve price bile ..i naravno to je ljutilo navijace ..
Ali on je svoj dio posla obavio , uredio menadzment kluba , skresao administraciju ..
Stabilizovao i prodao na trzistu nesto sto je vec imalo i glavu i rep i pravac i plan ...i trebao je dodatak
Koji napokon dolazi na naplatu ..i Inter se vraca tamo gdje zeli da bude i pripada ...
Postoji mogucnost da kinezi budu primorani prodati klub ..
Ali sam siguran da novog vlasnika nece biti tesko pronaci ..
Mislim da ce Ceric biti Tohir ..
Spremice klub za ozbiljne investitore i vlasnike ..ali do tad ima puno posla i treba vremena
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Cwirek, drzgemboadislic i 56 gostiju.