90 utakmica 10 golova 11 asistencija 2 crvena.delinjo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:51Buraz ja kad njega vidim,odmah me automatski vrati na onaj stari Milan,ne znam nije da pratim sad svaku tekmu Milana ,kakav je njegov ucinak uopste ?meepo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:44Juve kad je uzeo 2012 titulu nije bio overachivment ili sreca vec su ljudi uradili prave stvari te sezone,sredili upravu, doveli trenera koji je tad bio perspektivan ,uradili pametne transfere, a sve dotad igrali kao Milan prethodnih sezona i zavrsavali van top 4.delinjo je napisao/la: ↑24 jan 2021, 23:36Ma ovo sto Milan radi je nevjerovatno,moze biti slcuajnost 10 utakmica,oni godinu dana ovako igraju,mozda su u godinu dana 3,4 utakmice izgubili ako i toliko,ne postoji ekipa sa boljom statistikom,to ne moze biti slucajno.
Mada kad vidim onog Castela kako vec u prvoj postavi odmah me vrati na onaj nemocni Milan.
Sto se Castija tiče jbg dobilo ga se kao kusur za SusaAli ne moze se svaki problem adresirati preko noci.
Lik je ispodprosjecan fudbaler nesto tipa Karsdorp u Romi. Trudi se ali ga ne ide fkt.