Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jan 2021, 12:15

Doduse zaboravio sam da su vam falili Bastoni i Skinar,eto do mene je,maj bed :)

Al sve je to zato sto me iznerviraju likovi koji pisu Milan je karna,prosralo ih,ne bi dobili ovo ne bi ono,a evo mozda i sam znas da je Milan od 19 prvih kola samo protiv Napolija odigrao sa najjacom postavom,ostalo smo se sve krpili,a eto prvi smo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jan 2021, 12:21

ronaldo99 je napisao/la:
25 jan 2021, 12:15
Doduse zaboravio sam da su vam falili Bastoni i Skinar,eto do mene je,maj bed :)

Al sve je to zato sto me iznerviraju likovi koji pisu Milan je karna,prosralo ih,ne bi dobili ovo ne bi ono,a evo mozda i sam znas da je Milan od 19 prvih kola samo protiv Napolija odigrao sa najjacom postavom,ostalo smo se sve krpili,a eto prvi smo.
Nisam reko da je karna ...al ti si ocekivao da ce imat ovoliko bodova? Mislio si prije sezone da su Kessie, Hakan i sta ti ja znam ko vec neki top igraci ?
=\_1921_/=

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jan 2021, 12:42

invincible1921 je napisao/la:
25 jan 2021, 12:21
ronaldo99 je napisao/la:
25 jan 2021, 12:15

Nisam reko da je karna ...al ti si ocekivao da ce imat ovoliko bodova? Mislio si prije sezone da su Kessie, Hakan i sta ti ja znam ko vec neki top igraci ?
Hakan je i dosao kao jedan veliki potencijal,samo sto je koristen na pogresnoj poziciji,druga stvar u sezonu sam i usao sa vecim ocekivanjima (citaj top4) iz razloga sto je Milan odigrao vrhunski zadnjih 12 kola proslog prvenstva.

Kessie je za mene uvijek bio dobar transfer Milana,on je fajter i takav igrac treba svakome timu,ono sto smo mi Milanisti govorili i pisali je za Benasera da je top pojacanje,,ovdje su nam se smijali,a sad su svi uvidjeli da je jedan od najboljih na svojoj poziciji i u sustini ova 3 igraca su kljuc Milanove igre.

Ziv bio :thumbup:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 jan 2021, 13:28

Koliko je Italija zemlja apsurda dovoljno govori podatak da nema datuma nadoknade utakmice Juve-Napoli. Spominje se i maj čak. :lol:

I recite vi meni kako ovo nije direktni uticaj na kreiranje tabele, imaš ekipu koja s tom hipotetičkom pobjedom može doći na -4 i -2 od vodećih čime bi stvorila dodatni pritisak i sebi dala boost, a ovako kasni stalno. S druge strane, ako bi kojim slučajem Juve došao do niza pobjeda i bez te potencijalne pobjede došao na vrh, opet bi imao "teret" da tu tekmu mora dobiti. Svako odlaganje te utakmice je uplitanje u finalnu tabelu, nonsens je da je polusezona prošla, a tim nosi teret te utakmice od kojeg, 4-5 kola. :roll:

Da se razumijemo, ostajem pri svom stajalištu i prognozi sa starta sezone i ne vjerujem u Juventusov scudetto, ali omogućiti svima ravnopravnu borbu.

Što se tiče ove priče Inter-Milan, mišljenje je isto kao na startu, Inter ima najkompletniji tim lige i uz to trenera koji je osvajao lige za razliku od konkurencije te je favorit, bez opterećenja Evrope i sa svega par tekmi kupa. Uz to nemaju ni neke probleme s povredama i Covidom za razliku od Milana i Juventusa.

Juventus možda i dalje ima taj suhi kvalitet u tragovima da na mišiće osvoji, uz određeni polet koji jeste dobio u mlađim igračima za razliku od onog mrtvila sa Sarriem u drugom dijelu prošle sezone, ali da Juve osvoji mora mnogo toga da se poklopi, a ne mislim da će.

Milan igra najbolji fudbal godinu dana i pored slabijeg rostera od ova 2 kluba. Imena znače do određene granice, ali igra, motiv i hemija Milana je na većem nivou od Intera i Juventusa. Juventus ima dio tima koji je motivisan i mlad i drugi koji je skoro sve osvojio i vidio i koji nema tu snagu i polet da se bori s mlađim. Onog momenta, a to je vjerovatno dogodine, kad se Juve zahvali istim, će se scudetto vratiti. Zato je ovo šansa milanskih klubova koju ne smiju ispustiti.

Hakan je top veznjak, u jednom momentu lani je bio otpisan od svih, ali je isključivo radom sve demantovao. Eriksena nisam cijenio ni u Tottenhamu, uvijek bi izabrao Hakana kad smo kod toga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

FabioParatici

Post Postao/la FabioParatici » 25 jan 2021, 13:58

Juve osvaja bez problema. ;)

Inter ce biti zrtva administrativno-financijskih zavrzlama, a Milan pada psiholoski nakon poraza od Intera (sutra) i Bologne (subota).
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

#PIRLOOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 jan 2021, 14:17

Bio je jedan sa sličnim avatarom, ali nije tako mislio. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

FabioParatici

Post Postao/la FabioParatici » 25 jan 2021, 14:30

Budala neka. :kafa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

#PIRLOOUT

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 14:49

Čitam da raste INTERes nerazzurra za Džeku.

Nije valjda da misle da će im Edin htjeti sjediti na klupi ili namjeravaju prodavati ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jan 2021, 15:07

Dobro došao nazad @FabioParatici :kafa:
Il Club più titolato al mondo!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 16:38

25 jan 2021, 03:10
Svaka cast Milanu, al ako cemo gledat na papiru nisu ni blizu interu
Vidim da si pravilno napisao inter :) Šta na papiru da gledamo ? Mozda FIFA kartice ?
Prema transfermarktu vrijednost ekipa:
1. Juve 690 M
2. inter 610 M
3. Milan 501 M

S tim sto su Lukaku i Lautaro procijenjeni na 160 miliona.
kakav hakan kaki qurci palci..malo realnosti nije na odmet
Hakan je među pet najboljih veznjaka u Ligama 5 ove sezone i znaci Milanu kao Bruno Manchesteru.
U zadnjih 50 utakmica lik ima 15 golova i 18 assistencija s tim sto su samo 2 gola postignuta iz penala.

malo realnosti nije na odmet
Ne znam na čemu je bazirana tvoja realnost ali realnost je iduca inter je drugi u ligi iza Milana.
Milan je dobio intera u ligi koji eto ima kvalitetnije igrače po tebi.
inter je ispao iz LP iako ima kvalitetnije igrače od Borussije M i Shakhtara, i cak nije uspio izboriti ni EL.
Veliki overachivment i tjt..ja mislim da ce itekako past u narednih mjesec dana
Overachivment je skupiti najvise bodova u zadnjih 40 utakmica i srušiti brojne rekorde ? O padu se vec pricalo u 11 mjesecu, a vidi vraga Milan i dalje prvi plus u skorije vrijeme ekipa ce biti kompletna.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jan 2021, 16:54

meepo je napisao/la:
25 jan 2021, 16:38
Svaka cast Milanu, al ako cemo gledat na papiru nisu ni blizu interu
Vidim da si pravilno napisao inter :) Šta na papiru da gledamo ? Mozda FIFA kartice ?
Prema transfermarktu vrijednost ekipa:
1. Juve 690 M
2. inter 610 M
3. Milan 501 M

S tim sto su Lukaku i Lautaro procijenjeni na 160 miliona.
kakav hakan kaki qurci palci..malo realnosti nije na odmet
Hakan je među pet najboljih veznjaka u Ligama 5 ove sezone i znaci Milanu kao Bruno Manchesteru.
U zadnjih 50 utakmica lik ima 15 golova i 18 assistencija s tim sto su samo 2 gola postignuta iz penala.

malo realnosti nije na odmet
Ne znam na čemu je bazirana tvoja realnost ali realnost je iduca inter je drugi u ligi iza Milana.
Milan je dobio intera u ligi koji eto ima kvalitetnije igrače po tebi.
inter je ispao iz LP iako ima kvalitetnije igrače od Borussije M i Shakhtara, i cak nije uspio izboriti ni EL.
Veliki overachivment i tjt..ja mislim da ce itekako past u narednih mjesec dana
Overachivment je skupiti najvise bodova u zadnjih 40 utakmica i srušiti brojne rekorde ? O padu se vec pricalo u 11 mjesecu, a vidi vraga Milan i dalje prvi plus u skorije vrijeme ekipa ce biti kompletna.
Ma daj... onda kad izvisite na kraju nemon samo rec " sta je mi smo ciljali 4.mjesto"..
=\_1921_/=

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 25 jan 2021, 17:08

....a interovci ce optuziti contea, milanovci nisu ni isli na skudeto, juventini ce optuziti neiskusnog pirla...osta otvorena titula ove godine, niko je nece :D

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 17:14

dinoo je napisao/la:
25 jan 2021, 17:08
....a interovci ce optuziti contea, milanovci nisu ni isli na skudeto, juventini ce optuziti neiskusnog pirla...osta otvorena titula ove godine, niko je nece :D
Na kraju će je Atalanta uzeti.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jan 2021, 17:14

Cilj je LPa, dakle top 4 pozicije. Ako završe prvi to će biti veliki uspjeh i iznenađenje, s obzirom da niko nije očekivao tako nagli povratak Milana. Međutim, ako završe drugi, treći ili četvrti, za Milan nije smak svijet, cilj je ispunjen i sa tim. Dok je za Inter sve osim skudeta u ovim okolnostima blam i veliki neuspjeh. Mnogo su uložili, najskupljeg trenera imaju. Već se obrukali u LPa, jedino sezonu spašava titula. U tome je razlika.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jan 2021, 17:33

Romagnoli13 je napisao/la:
25 jan 2021, 17:14
Cilj je LPa, dakle top 4 pozicije. Ako završe prvi to će biti veliki uspjeh i iznenađenje, s obzirom da niko nije očekivao tako nagli povratak Milana. Međutim, ako završe drugi, treći ili četvrti, za Milan nije smak svijet, cilj je ispunjen i sa tim. Dok je za Inter sve osim skudeta u ovim okolnostima blam i veliki neuspjeh. Mnogo su uložili, najskupljeg trenera imaju. Već se obrukali u LPa, jedino sezonu spašava titula. U tome je razlika.
Pa kako sa ovakvim igracinama najboljim u evropi cilj samo LP :kafa: :kafa:
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jan 2021, 17:46

dinoo je napisao/la:
Pa koga drugog...inter ide ma sve ili nista ako ne osovjimo rapsat cemo se..Konte ne kriv jer se ko pi.zda povlaci nakon vodstva..roma skolski primjer
=\_1921_/=

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 25 jan 2021, 17:55

25 jan 2021, 17:46
dinoo je napisao/la:
Pa koga drugog...inter ide ma sve ili nista ako ne osovjimo rapsat cemo se..Konte ne kriv jer se ko pi.zda povlaci nakon vodstva..roma skolski primjer
Sve zavisi kako ko zavrsi "svoju" sezonu. Npr ako conte osvoji 92 boda a neko ispred zavrsi sa 95 kako ces ga kriviti?
90+ inter nije vidio 10 godina.
Eh sad, druga je stvar ako je "to ta" sezona gdje ce Juventus predati palicu, onda je normalno da svi oni koji ne iskoriste tu priliku a ulozili svasta dozive osjecaj neuspjeha (npr inter ako milan uzme).

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 19:11

25 jan 2021, 17:33
Pa kako sa ovakvim igracinama najboljim u evropi cilj samo LP :kafa: :kafa:
Nemoj se ti ništa sikirati mozda inter izbori LP i ove sezone pa da se i dalje mogu brukati u grupnoj fazi protiv kakvih Shahktara,Borussia M,Slavija itd :kafa:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 19:19

@Invincible1921:

Milanov cilj od početka sezone je jasan i takav stoji i dan danas nakon 19 odigranih kola, plasirati se u LP i donijeti neophodan keš u klub kako bi se napokon uložilo u malo skuplja pojačanja.

Interov sa druge strane je također jasan, uzeti naslov, odnosno skinuti Juve sa trona.
Trenutno im to ide od ruke ali ako se drugo mjesto računa kao prvo.

E sad, stanje na tablici nam sugeriše da je Milan jako blizu tom cilju i po načinu igre i po osvojenim bodovima.
Inter ima na papiru usudio bih se reći daleko bolji sastav, uostalom i vrijede mnogo više.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 19:49

OldFashioned je napisao/la:
25 jan 2021, 19:19
Inter ima na papiru usudio bih se reći daleko bolji sastav, uostalom i vrijede mnogo više.
Na FIFA i PES-u inter definitivno ima bolje ocijenjene igrace od Milana.

Lukaku,Lautaro,Brozovic,Barella,Hakimi,De Vrij, Skriniar,Bastoni su extra igraci

Sanchez,Vidal,Young,Darmian,Handanovic,Eriksen,Ranochia,Sensi,Perišić,Kolarov su potrošeni igrači

Vecino,Gile, DAmbrosio su prosjek igraci

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.