Nego jeste li spremni za "Ko je sa nama do 2024. ?"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A Dino zna i zapjevat, sav u transu 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mi clanovi nismo nesto bas velika javnost. Glupo je da nema prijenosa a u Butmiru igramo.SarajevoForza je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:14Utakmica je zatvorena za javnost, bit će samo teksualni prenos.
Pozelio sam pogledat FKS pa taman i da je bajramski turnir.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma covjek rekao da ce mu trebat godina-dvije da se akumulira na filozofiju kluba i novu sredina i da tek tad ocekujemo neke vece promjene.
Uostalom jos nije dobio ni radnu dozvolu? Ili je ono snimano prije pa je mozda u međuvremenu to riješeno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Vi mlađi navijači, treba da pravite igrače ( za nas starije je kasno) i onda da ih šaljete u akadamiju, da ih italijan usavršava. Nemojte da nam on pravi igrače.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 09:46Ybte ljudi kod nas. Lik se specializovo za rad u omladinskim pogonima, 7,8 godina bio u Fiorentini, koja je znala u prošlosti izbaciti odlične igrače, imali nekad jaku školu fudbala u Italiji, ali Bošnji ne valja.
Haj dobro.
Drugo, on neće stvarat igrače, nego će praviti sistem, reorganizaciju, vidjeti gdje se može napraviti upgrade a gdje da se odstrane nekvalitetne stvari. Ako budemo dobre trenere i skaute imali, onda ćemo imati dobre mlade igrače. Neće ih on lično stvarati. A on dok to odradi trebat će godina. Tako sabura.

Ja mislim da treba onaj ko je organizovao proteste, da on predlozi. Ipak su oni prvi ukazali na rumenog, sabrinu, Nama i Tana... I naravno, velika zal je odlazak takvog strucnjaka kod konkurenta, sad je kasno... Nenadoknadiv gubitakfeniksptica je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:19Treba postaviti ljude iz Sarajeva domace, realno. Mislim sta ce covjek iz Azije odlucivat i brinut se o klubu, radi sta hoce. Ja sam za Dinu, mlad sposoban ambiciozan, voli Sarajevo. Jedan od nasbordobijeli je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:17Ispostavilo se da je Jahic totalno nebitan lik,tacno se vidi da se nasi nista ne pitaju. Ocito je da investitori vode klub a naši su obicni pijuni, koliko je bitan predsjednik pokazuje da ce novi biti izabran tek nekad u julu.
Ne znam sto kukate nema pojacanja, mi smo jako dobro popunjen tim i s jednim ili dva igraca mi smo top a i da ne dodju opet ok. Kukate ko da imamo 9 igraca u rosteru.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
rumeni je dobio nogu zbog svojih malverzacija, daleko mu kuca bila od naseZip je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:36Ja mislim da treba onaj ko je organizovao proteste, da on predlozi. Ipak su oni prvi ukazali na rumenog, sabrinu, Nama i Tana... I naravno, velika zal je odlazak takvog strucnjaka kod konkurenta, sad je kasno... Nenadoknadiv gubitakfeniksptica je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:19Treba postaviti ljude iz Sarajeva domace, realno. Mislim sta ce covjek iz Azije odlucivat i brinut se o klubu, radi sta hoce. Ja sam za Dinu, mlad sposoban ambiciozan, voli Sarajevo. Jedan od nasbordobijeli je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:17Ispostavilo se da je Jahic totalno nebitan lik,tacno se vidi da se nasi nista ne pitaju. Ocito je da investitori vode klub a naši su obicni pijuni, koliko je bitan predsjednik pokazuje da ce novi biti izabran tek nekad u julu.
Ne znam sto kukate nema pojacanja, mi smo jako dobro popunjen tim i s jednim ili dva igraca mi smo top a i da ne dodju opet ok. Kukate ko da imamo 9 igraca u rosteru.
Citam Menaf Kodro(menadjer Tatara) kaze da svaki dan ocekuju da se desi transfer,valjda Spanija ili tamo nesto gdje prelazni rok traje kraja sedmice.Kao Turska ne dolazi u obzir.Uglavnom kaze "razletili smo se da nesto nadjemo".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Ako on trazi to znaci da nema ponuda za Tatara, pa ga nudi uokolo. Nije bas za pohvaliti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Jel napadac, jel napadac, jel napadac

Nisam te skontofks74 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:35Vi mlađi navijači, treba da pravite igrače ( za nas starije je kasno) i onda da ih šaljete u akadamiju, da ih italijan usavršava. Nemojte da nam on pravi igrače.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 09:46Ybte ljudi kod nas. Lik se specializovo za rad u omladinskim pogonima, 7,8 godina bio u Fiorentini, koja je znala u prošlosti izbaciti odlične igrače, imali nekad jaku školu fudbala u Italiji, ali Bošnji ne valja.
Haj dobro.
Drugo, on neće stvarat igrače, nego će praviti sistem, reorganizaciju, vidjeti gdje se može napraviti upgrade a gdje da se odstrane nekvalitetne stvari. Ako budemo dobre trenere i skaute imali, onda ćemo imati dobre mlade igrače. Neće ih on lično stvarati. A on dok to odradi trebat će godina. Tako sabura.![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Moraš ti napraviti dijete, koje će abd biti talenat i poslati u akademiju, na usavršavanje. Poenta je u tome , da taj talijan što je došao, nema čarobni štapić i da napravi igrača od djeteta.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 11:16Nisam te skontofks74 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:35Vi mlađi navijači, treba da pravite igrače ( za nas starije je kasno) i onda da ih šaljete u akadamiju, da ih italijan usavršava. Nemojte da nam on pravi igrače.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 09:46Ybte ljudi kod nas. Lik se specializovo za rad u omladinskim pogonima, 7,8 godina bio u Fiorentini, koja je znala u prošlosti izbaciti odlične igrače, imali nekad jaku školu fudbala u Italiji, ali Bošnji ne valja.
Haj dobro.
Drugo, on neće stvarat igrače, nego će praviti sistem, reorganizaciju, vidjeti gdje se može napraviti upgrade a gdje da se odstrane nekvalitetne stvari. Ako budemo dobre trenere i skaute imali, onda ćemo imati dobre mlade igrače. Neće ih on lično stvarati. A on dok to odradi trebat će godina. Tako sabura.![]()
![]()
Ako danas iko potpiše ja stavljam Dušana Hodžića na avatar. 

Posebno zbog fakta da je Serie A sada i oficijelno najjaca liga....prema zadnjoj listi iffhs...Stroj1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 10:05Upravo, nama je trebo neko ko će i biti ta spona između nas i klubova u Italiji. Pa kad klubovi iz Albanije već 2 decenije prodaju igrače u Italiju, zašto ne bi mi. Srbija i Hrvatska to isto rade već preko 2 decenije. Oni su nam najbliži geografski kao liga 5. Tako da je najbolje se na njih fokusirati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
"Zakarić ima čvrst dogovor sa upravom kluba da će u slučaju da ne pronađe inostrani angažman ostati u Borcu, tako da ne bih htio da komentarišem njegov eventualni prelazak u Sarajevo. Bilo kako bilo, stav kluba je da ćemo na njegovu odluku čekati do polaska u Antaliju 29. januara”, naglasio je direktor Borca Dejan Lukendić za Glas Srpske.
Previse para trazi, nece doci sigurno.Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2021, 11:56"Zakarić ima čvrst dogovor sa upravom kluba da će u slučaju da ne pronađe inostrani angažman ostati u Borcu, tako da ne bih htio da komentarišem njegov eventualni prelazak u Sarajevo. Bilo kako bilo, stav kluba je da ćemo na njegovu odluku čekati do polaska u Antaliju 29. januara”, naglasio je direktor Borca Dejan Lukendić za Glas Srpske.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pravim ja djecu povoljno, popust za clanove kluba i prednost prilikom upisa u skolu fudbala.
Imalo smo prije i edukaciju al onda vanja8 poceo zbunjivati ljude pricom da treba zena ispod covjeka da skace pa smo seminare otkazali na neodređen period.
Sad ozbiljno, mislim da nisi u pravu. Ja mogi dijete kuci nauciti kako se treba ponasati i neke osnove kulture ali kroz skolu fudbala i akademiju treba nauciti fudbal... Na roditeljima je da im ne zine guzica ako dijete pokaze neki talent pa se zalete da ga dobro unovce.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: juka55, nedimmmm1337, Venom i 22 gosta.