To svakako, ali sjeti se Delača i euforije oko njega, a on zapravo nikad nije bio naš igrač i sve je zavisilo od matičnog kluba.FCUM je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:07pa dobro to ali je mali znao eksplodirati. Ako ode Milicevic sve bi dali za SerbecicaShategabri je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:06Jeste u pravu si. Mada on uglavnom nije ni igrao.
A i bio je na posudbi tako da je taj odlazak očekivan.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koševo Zapad
Pa i da ode Milicevic, taman da Besic uskoci. Kad je mogo Mujakic, moze i ovaj. Tu je i Kurdic. Imamo Adukora, mozda ako ode dovesti na ljeto nekog novog na toj poziciji. Nama odbrana nije toliki problem, koliko bi mogo biti napad.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa upravo to, ako taj Mustedanagić šta valja, a ima šlifa sigurno, onda mu dati priliku. Ono sitno minuta što dobije ništa od toga.
Onda ima ovaj mali Varešanović, ipak je prošao Liverpoolovu školu.
Imamo mi dosta nekih igrača koji ako prođu dobre pripreme mogu biti zamjena onim koji odu.
Onda ima ovaj mali Varešanović, ipak je prošao Liverpoolovu školu.
Imamo mi dosta nekih igrača koji ako prođu dobre pripreme mogu biti zamjena onim koji odu.
Koševo Zapad
Na pola smo puta a i ta titula je bitna jer minimun 6 meceva u evropi bi igrali ako racunas da odma ispadnemo plus ogroman novac u slucaju da se nesto i prodje.
-
- Kontakt:
pa zato i govorim,a priča "ma samo opušteno i uživajte"je ekvivalentna onoj alijinoj "mirno spavajte....."forza_juve je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:53Zamalo nismo i veću prednost prokockali, vile nas pronosile. Ja vjerujem da će doći adekvatna pojačanja samo što smo mi nestrpljivi, očito neće da gomilaju igrače na platnoj listi.nukleusmember je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:30valjda nismo toliki debili da prokockamo 9 bodova prednosti
VVVBK
Ja vjerujem u upravu i stručni štab naše brigade![]()
VVVBK
cuj ovog hahahah
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sad sam na Vanja profilu...MortemHz je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:07@Zip, moraš se naučiti poštovati drugačije mišljenje, ovdje nije i nikada neće biti jednoumlje.
Naravno da smije i treba pisati ako nije zadovoljan nečim, ne treba biti slijep oko nekih stvari. Ako se ne slažeš sa nečim onda jednostavno preskočiš ili se možeš upustiti u normalnu, zdravu diskusiju a ne ''Yebo vas plemee debilnoo, Tebi nesto smeta, tebe nesto iritira... Ma more yebite se...''

Dolazi Alaba, a Pogba i Martial produzavaju

GGMU !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Dajte ljudi, malo više povjerenja u SDa i stručni štab. Prije par dana jedno krilo i jednog stopera dali na pozajmice, i sad pišete da ćemo ostat bez još jednog stopera i krila? Da cijela ekipa ostane na tri stopera, od kojih je jedan DMF a jedan junior, te 4 krila od kojih dva sigurno propuštaju prvo kolo nastavka a preostala dva su minute dobivali na kašičicu? Nije niko budala ba, šta vam je. Pitar bi odmah da dobije 6 igrača novih, a da usput i stare zadrži. Nerealni ste.
Najgori su mi ovi stari nickovi koji nastavljaju s pesimizmom iz augusta. Bukvalno sr.ali do meča s Radnikom, tad se najeli gov.ana, i sad ponovo traže razloge za pesimizmom i prozivaju sve redom. A opet će se najest svojih gov.ana. Kako vam ne dosadi jbt?
Najgori su mi ovi stari nickovi koji nastavljaju s pesimizmom iz augusta. Bukvalno sr.ali do meča s Radnikom, tad se najeli gov.ana, i sad ponovo traže razloge za pesimizmom i prozivaju sve redom. A opet će se najest svojih gov.ana. Kako vam ne dosadi jbt?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- Shategabri
- Kontakt:
Baš...trebalo je davno otjerati Rahmana, Tatara...sad Fanima...ove Miličeviće, Adukore i koga sve ne...pa i Tinu treba otjerati.
Koševo Zapad
Ljudi moji koji vam je k.urac, pa navlaci vas ko zadnje levate

- ElCartel11
- Kontakt:
Nema veze ko je ko, da li se sali ili ne. Samo jako i u kost od sad!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mi imamo dubinu. Bilo ko ako ode ne treba se zalijetati i dovoditi neke igrače kojih se kasnije nećeš moći riješiti. Naša snaga nisu pojedinci, naša snaga je fizička sprema - ja to tako gledam. Svi naši igrači mogu da trče i drže ritam dočim nam je opća konkurencija takva da više liče na burad nego na profesionalne nogometaše.
Joj pesimizma, čuj nećemo osvojit titulu. U to bih vjerovao da su konkurenti doveli neke igrace iz Lige petice, ili neke baš baš igračine. A pošto je očigledno da nisu, titula sa ovim kadrom ne bi trebala doći u pitanje. Naš trenutni kadar čak bez Tatara i Miličevića uz jedno dva pojačanja je VRH za ovu ligu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Shategabri
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nek sam i ja dočeko da moderator briše usrefovcima i čaršijanerima postove.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Izbrisa ga Morto k'o gumicom 
Satro opominje Zip-a a suknu ga ovom nedonoscetu

Satro opominje Zip-a a suknu ga ovom nedonoscetu

- feniksptica
- Kontakt:
Insajderfeniksptica je napisao/la: ↑24 jan 2021, 22:41Znaci pocelo je. Bas se cudim otkud tema ovoliko dugo nije zakljucavana

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mercurial, nedimmmm1337, nokee, Rodman i 104 gosta.