Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Možda je i pisao ali 2019.
lako je to provjeritiStrikeWarzone je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:12Mi imamo 13 mil duga isto kao sto ste vi reprezentativca prodali u Tottenham za 2mil eura neki dan.![]()
Pa nismo zeljo majka mu stara na svakoj poziciji imamo po 3 igraca a jos nismo ni krenuli sa pojacanjima uostalom Tatar ima ugovor do kraja sezonesvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:15Trenutno ste na milosti svih igrača, uključujući Tatara koji može ucijenjivati Emira za bilo šta.
![]()
![]()
I ovaj im nosi šarenu lažu...isto djeci od 3 godineAlainProst je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:19lako je to provjeritiStrikeWarzone je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:12Mi imamo 13 mil duga isto kao sto ste vi reprezentativca prodali u Tottenham za 2mil eura neki dan.![]()
od poreske uprave pa nadalje
duzni ste i Bogu i narodu
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... ric/388918
a značajan finansijski dug prema igračima, dobavljačima i državi kao betonski blok oko vrata ............
Znači imamo još fore dvije, tri godine da ovu ne računamo teško da ćemo 9 bodova ispustiti. Ne što smo mi jaki nego što ste vi previše loši.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:02Nije problem, ako se igrači prodaju za dobru cifru.zagor1987 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:34Auu evo us.srali smo se hahah. Pogledaj malo koliko mi ekipu zadrzimo na okupu za razlikubod ostalih cak i jaci klubovi nisu u stanju da zadrze ekipu na okupu sto je logicno cirkusantuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 14:10
Samoprozvani " Bosanski Bayern" nije u stanju 11 senior igračima produžiti ugovore.
Nema veze, Emir ima veze, pa on je zaslužan za osvojenu duplu, naći će Emir Aga rješenje.
Sjetimo se samo Emirovo cirkuzanje i bezobrazluk prošlog ljeta sa Fatosom i Suljićem, Emir se više brine o PR-u i svom imidžu nego o rezultatima.
Ovdje se dešava raspad sistema gdje je Emir dočekao zimu a da 11 senior igrača nisu produžili ugovore.
Trenutno ste na milosti svih igrača, uključujući Tatara koji može ucijenjivati Emira za bilo šta.
Biti Bosanski Bayern odnosno ozbiljan regionalni igrač znači dominirati ligom 5-6 godina, do tada je FKS još uvijek mahalski klub.
Dakle, 5-6 godina dominacije, tek onda razmišljati o EL.
Sve ukazuje na to da će dugoročno Emirovom zahebancijom sve krahirati.
Jahahhahah jao kakve nebuloze jel realno ovo
Karma je cudo
Tako je kockoglavi
Pa i ti bi da ti je došao za preCjednika modni mačak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.