A to su prije godinu dana promijenili i dobija se i za transfere unutar Italije.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Shategabri
- Kontakt:

Koševo Zapad
Jeli ko i za Rahmanovića

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Novi režim, novi botovi kod kona. Čestitke. Samo ne znam da li Dokoljenka i Samke taslači nakon Lutve.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Klub u privatnom vlasništvu akumulirao preko 8,6 mil gubitka u zadnje dvije godine.Šta se u međuvremenu desilo sa onim " najuređeniji klub u državi" i hoće li Nam pokrivati ove konstante gubitke.?
Trebaju gledati model po kojem će Željo krenuti.
Trebaju gledati model po kojem će Željo krenuti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
300 milja nama dosta za vas je to mala cifra al nama je okBeHighirly je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:39![]()
![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, vi nemate nikog da prodati ni ko Rahmanovića

Koševo Zapad
14 miliona duga je isto kao poslovati u minusu od 8 miliona, logika. Pa i nije cudo sto vam je macak u klubu.
Mi nismo najuredjeniji drhtimo od zeljkana i u dugovima smo ogromnim uskoro se gasimo. Ove godine dug ce biti 12 miliona jos se Nam nije javio crno nam se pise
- Shategabri
- Kontakt:
Neće, samo da se dočepamo grupnih faza i nema gubitaka

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Zamisli koliko oni u minusu posluju kad imaju toliko duga, a mi nulirali

Ma oni će odsad od ljubavi da žive.
Koševo Zapad
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sve je to lijepo druže, nadam se da će Italijan još bolje poboljšati rad u akademiji.amypitar je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:26Znači imamo još fore dvije, tri godine da ovu ne računamo teško da ćemo 9 bodova ispustiti. Ne što smo mi jaki nego što ste vi previše loši.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:02Nije problem, ako se igrači prodaju za dobru cifru.
Ovdje se dešava raspad sistema gdje je Emir dočekao zimu a da 11 senior igrača nisu produžili ugovore.
Trenutno ste na milosti svih igrača, uključujući Tatara koji može ucijenjivati Emira za bilo šta.
Biti Bosanski Bayern odnosno ozbiljan regionalni igrač znači dominirati ligom 5-6 godina, do tada je FKS još uvijek mahalski klub.
Dakle, 5-6 godina dominacije, tek onda razmišljati o EL.
Sve ukazuje na to da će dugoročno Emirovom zahebancijom sve krahirati.
Ne da nećemo krahirati, već vizija kluba su mladi i talentirani igrači forsiraju.
Evo otišao je Rahmanovic ,a tu imamo Veresanovica, Salcina,Mustedanagica sve momci do 21 godine, plus iskusni Sušic.
Ja ovde ne vidim krah već viziju kluba, forsiranje mladih igrača što je ispravan put ne samo za Sarajevo već za sve klubove u BIH.
Što se Zinedina i Dal-a tiče, dvojica momaka koji nisu okusili jednu redovnu seniorsku polusezonu, oslonuti se na njih je čista ludost.
Zar nije Velkoski igrao u kup mečevima umjesto Zinedina?
Nebitno, moja poenta je,
Hebibović, Dizdarević, Bešić, Velkoski, Handžić, Tatar, Miličević, Hodžić, Ahmetović, Oremuš itd. Svim ovim igračima za par mjeseci ugovor ističe, ja bi se dobro zabrinuo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa ozbiljno jel' utjeha reći Željo ima 12 mil a Sarajevo ima "samo" 8,5 mil gubitka.? I to u vrijeme kad ima vlasnika i navodno "sređenu" situaciju u klubu.Koliko je sređena vidi se po ovim ciframa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
A znaci tu smo, ybg donedavno ste pricali o milionskim ciframa

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
- Shategabri
- Kontakt:
Ispravka...Željo ima duga 12 miliona. Sarajevo nema dugova.Saurman je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:46Pa ozbiljno jel' utjeha reći Željo ima 12 mil a Sarajevo ima "samo" 8,5 mil gubitka.? I to u vrijeme kad ima vlasnika i navodno "sređenu" situaciju u klubu.Koliko je sređena vidi se po ovim ciframa.
Koliko ko posluje u minusu, to je druga priča.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znaci npr kada ti juniora gurnes u prvi tim, to je lose jer nema nijedne minute za prvi timDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:45Sve je to lijepo druže, nadam se da će Italijan još bolje poboljšati rad u akademiji.amypitar je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:26Znači imamo još fore dvije, tri godine da ovu ne računamo teško da ćemo 9 bodova ispustiti. Ne što smo mi jaki nego što ste vi previše loši.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:02
Nije problem, ako se igrači prodaju za dobru cifru.
Ovdje se dešava raspad sistema gdje je Emir dočekao zimu a da 11 senior igrača nisu produžili ugovore.
Trenutno ste na milosti svih igrača, uključujući Tatara koji može ucijenjivati Emira za bilo šta.
Biti Bosanski Bayern odnosno ozbiljan regionalni igrač znači dominirati ligom 5-6 godina, do tada je FKS još uvijek mahalski klub.
Dakle, 5-6 godina dominacije, tek onda razmišljati o EL.
Sve ukazuje na to da će dugoročno Emirovom zahebancijom sve krahirati.
Ne da nećemo krahirati, već vizija kluba su mladi i talentirani igrači forsiraju.
Evo otišao je Rahmanovic ,a tu imamo Veresanovica, Salcina,Mustedanagica sve momci do 21 godine, plus iskusni Sušic.
Ja ovde ne vidim krah već viziju kluba, forsiranje mladih igrača što je ispravan put ne samo za Sarajevo već za sve klubove u BIH.
Dokurcenko kurca nam se napusi svima kolektivno
Što se Zinedina i Dal-a tiče, dvojica momaka koji nisu okusili jednu redovnu seniorsku polusezonu, oslonuti se na njih je čista ludost.
Zar nije Velkoski igrao u kup mečevima umjesto Zinedina?
Nebitno, moja poenta je,
Hebibović, Dizdarević, Bešić, Velkoski, Handžić, Tatar, Miličević, Hodžić, Ahmetović, Oremuš itd. Svim ovim igračima za par mjeseci ugovor ističe, ja bi se dobro zabrinuo.

Dal strasan igrac, sto ce se i mnogi uvjeriti, a od pola nabrojanih sto im ugovor istice, svakako ni ne trebaju da ostanu, a pod to mislim : Dzafic, Dizdarevic(Mozda), Handzic, Hodzic, Ahmetovic(prije valjao, hvala mu za sve, ali vakat je da se penzionise i da ga zaposlimo u akademiju), Besic(Idalje je s ekipom, ako se pokaze dobro, produzit cemo mu ugovor.). Za Velkoskog mi je vala svejedno, mozda ne bi bilo lose da ostane radi atmosfere u ekipi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma nema smisla o ciframa sa vama raspravljat pricacemo na pocetku lige i na kraju nemamo potrebe sa vama da pricamo o finansijama,titulama jer vas nema nigde 9 godina nema smislaSaurman je napisao/la: ↑25 jan 2021, 15:46Pa ozbiljno jel' utjeha reći Željo ima 12 mil a Sarajevo ima "samo" 8,5 mil gubitka.? I to u vrijeme kad ima vlasnika i navodno "sređenu" situaciju u klubu.Koliko je sređena vidi se po ovim ciframa.
Kako 300 milja zar nije 1,5 miliona eura bila priča

Na kraju prodaja Hajdarevica i Rahmanovica tu negdje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.