Vanja mislim da ovaj hoce da se druzi sa bizijem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo Skoro bio napravio sam novi profil red-a da se svadja sam sa sobom, da ostane u formi. Nije znao da nije banovan.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovaj garant policajac, on samo pendrecenju vjeruje i ima taj neki police sleng " Hajde dodji, ako smijes..."BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:09Vidim to moderno ovdje, pa da ne ispadnem papak![]()

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mora Huso reklamirat svoju stranicu

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Svaka cast na pogadjanju, a ne ko nekiVanja8 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:14Ovaj garant policajac, on samo pendrecenju vjeruje i ima taj neki police sleng " Hajde dodji, ako smijes..."![]()
![]()
![]()

Nisam se ni s kim pokl'o odavno, nervozan sam.feniksptica je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:13Ovo Skoro bio napravio sam novi profil red-a da se svadja sam sa sobom, da ostane u formi. Nije znao da nije banovan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:19Svaka cast na pogadjanju, a ne ko neki![]()

Dobar ovaj napadač što je doš'o 

Valjat ce nam zadnjih 5 kola dok uđe u formu

Valjat ce nam zadnjih 5 kola dok uđe u formu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Kad je TSS potpisao za FKS, kojeg datuma ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Za bolje i nisi.
Provalio si me zahahahahahhhBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:16Mora Huso reklamirat svoju stranicuAduka87 je napisao/la: ↑25 jan 2021, 19:10Hahahahahahahaha eo necu vise <3ThrillerHz je napisao/la: ↑25 jan 2021, 18:53
Druze prestani da nam kacis sran.ja s ove stranice, vec nekoliko puta nam plasiras ovu debilanu![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja, ne možeš pobjeći od mene sa kojeg kod akaunta pisao Vanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo
Proigro zadnja 3 kola
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Hahahahahahahhahahhahahahaha

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko se sjecam igrao je odmah kad je dosao. Povreda je dosla poslije. Kad hoces da ismijavas moras malo bolje bit upoznat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Drug, nebi tvojih napadačakraljlavova je napisao/la: ↑24 jan 2021, 21:06Mozda budu dva napadaca sutra predstavljena pa ce mo zadovoljiti sve strujefks74 je napisao/la: ↑24 jan 2021, 21:04Zar ti ne znaš ništa?kraljlavova je napisao/la: ↑24 jan 2021, 20:53Ako ce nam nedim biti prvi napadac onda nesto nije u redu kod nas
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mnon46, N3R3D, napoleon72, relativizam, rimljanin90, SHZ82 i 55 gostiju.