FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je Hamza, nemam nista protiv njegovog dovodjenja, iako bih volio vise malo neko zvucnije i iskusnije ime.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hamzi da seljak iz olimpika nije skrsio ligamente bi igrao do sada u ligi 5.
Ko je ikad gledao kako taj momak igra i kako je igrao zna o cemu pricam. I dan danas ima to u nogama. A kome nije jasno utakmica trencin-feynord neka upali i gleda
Ko je ikad gledao kako taj momak igra i kako je igrao zna o cemu pricam. I dan danas ima to u nogama. A kome nije jasno utakmica trencin-feynord neka upali i gleda
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mi ne pretendujemo na drugu poziciju, vec na titulu.
Hajte obojicaaaa, ANTE I HAMZAAAAAA
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Može onda Čataković i daj tog Zakarića dok se Fanimo ne oporavi, uz ostanak Tatara i Miličevića mašala.
Zna li neko gdje je Benjo?
Da nije opet kuci pobjego...?
Da nije opet kuci pobjego...?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa Hamza je ispred Irfe u svemu..posto su neki prizeljkivali Dzeku, dobice nesto slicno njemu; Hamza po stilu igre najvise podsjeca na Dzeku ili van Persieja. Irfo je vise sirovina ala Giroud.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako napisem da smo se dogovorili sa Dinamom oko posudbe jednog bh igraca, hoce li sc sport ili ss.ba odmah to da objave kao imforimacije iz prve ruke?
Hamza je zavrsena stvar.
Prvi mu je izbor da se vrati u Sa pored drugih ponuda.
Prvi mu je izbor da se vrati u Sa pored drugih ponuda.
HZ87
Ko razumije shvatit će...pozz
12. igrač kluba iz Titove 38b
Catakovic
Tatar TSS Izet

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Eh, to bi vec bio fantastican posao. Mislim da u tom slucaju ne bi bilo boljeg napadackog dvojca u posljednjih 20 godina.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
@Benkara, odigram nesta : Gost daje vise golova u drugom poluvremenu i eo fakat skinem, preko 2 kvota 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Apsolutno tačno.
Usporen povredama, ali vrhunski napadač.
A uz to još uvijek mlad, najmlađi od svih spominjanih.
Nama i treba napadač, koji zna postići gol izvan 16-ca.
Hajdee
15.10.2013.
- feniksptica
- Kontakt:
Skupili se gosti ko da je Bajram