Ljudi polako,previse ste nestrpljivi a i po nekim natpisima vidim da ste laici sto se tice trgovine i pregovaranja.
Mi nemamo previse para ,ali onoliko koliko imamo hocemo da napravimo najbolji moguci dil,nekad ide dobro a nekad se izjalovi,ali uglavnom smo svake polusezone jaci i jaci,a tako ce mo biti i ove.Svi bi volili da je to vec sve zavrseno ali ko imalo poznaje trgovinu i kako ide kod nas prodaja igraca moze shvatiti kako i zasto.Evo recimo neko kaze sto ne kesira ko Sisoje i dovede igraca,Pa koliko je on igraca doveo a da su bili promasaj pa sigurno 80%.On ne gradi stadion,on je samo kupio dresove i svu lovu usmjerio na igrace i on ne preza,cim mu neko kaze za nekog igraca on ga odmah dovodi jer ne zna. a mi toliko prostora nemamo,moramo ici na sigurnoJa koliko znam mi nismo imali ni jedan promasaj u dovodjenjima osim mozda Berise ,svi smo ocekivali da ce biti top igrac a on nije,sve ostalo je bilo super.
I sad pojedini ovdje ocjenjuju nase ljude da su laici i da neznaju dovesti igraca

,samo se pitam na osnovu cega to zakljucuju,vjerovatno na osnovu toga sto nam jos niko nije doso
Ljudi Sose obavlja tehnicke stvari,a glavni pregovarac je Hasic i jos neko iz uprave i oni su veoma dobri pregovaraci(i sto se tice prodaje i sto se tice kupovine) a u to sam uvjeren pricajuci sa njim.Pa on jednom otpisanom Civicu nije dao da ode dzaba u Krupu nego je namakao odredjena sredstva za ovo 6 mjeseci sto mu je ostalo od ugovora

(vecina bi ga pustila dzaba),pa sjecate li se kako je iscanco za Muleta,pa doveo Fajica u drugu ligu a bio skoro otiso u Zelju koji se bori za prvaka i tako dalje, itd. Bilo je i prebijanja dilova oko para koje smo morali vracati nave strane i u tim stvarima je bio jako uspjesan i izborio dosta da se dugovi smanje ili prepolove.Hasic je jedan od jacih pregovaraca a vi kazete da u Velezu neznaju dovesti igraca,slabo vi poznajete situaciju.
Posto vidim da ste laici sto se tice pravljenje dilova i trgovinom (pojedini) smanjite malo dozivljaje sa negativnim ocjenama ,imamo super ljude u upravi i samo se opustite a oni ce odraditi na najbolji moguci nacin za klub.Lani nas je Manev dugo vuko i na kraju odusto,on se bio i slozio ali ona njegova menadzerica nabijem je na racqu zatezala.Svi su rekli dajte nam Maneva i oni su ulozili bas veliki trud da ga dovedu ali nije uspjelo,kao u svakoj trgovini postoji granica do koje mozes ici.
Ja se nimalo ne brinem,znam da imamo postene ljude u upravi i sposobne i da ce uciniti sve(u ovom momentu) da naprave najbolji moguci dil za klub ,ali ga isto tako i nece zavaliti u dugove dovodjenjem preskupih pojacabnja pa da onda poslije ispastamo.
Samo malo strpljena i bice sve ok .Nas je klub u dobrim rukama i nista nas nece sprijeciti da jos vise napredujemo iz godine u godinu.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA