FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa u pravu su momci lani su pisali po fb uprava napolje i oni se prepali i doveli pojacanja. Sad pisu dje napadac yeboviobitelj oni ce se opet prepasti i dovesti pojacanja. Samo saburli braco.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Gore jedan pise kako je sve u Namovim rukama, ti ovdje pises da navijaci nesto namecu
Da je Husref ispostovan i ostao kao trener do kraja ugovora, onda ne bi bilo price o "izbijanju", jel tako?
Dakle, ako ih je iko "izbio", onda je to uprava sa otkazom.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- feniksptica
- Kontakt:
Mi kad smo tjerali i kad je uprava nama isla u kontru ispostavilo se tad i dobro..Prvo za Husa kad su ga ostavili posle 0-8. mEj primis 8 golova kuci i uprava ga ostavi dok ga tjerau. To su svi zaboravili, i dodje dupla kruna. Tjero se i Amar na pocetku pa posle se ispostavi ko najbitniji. Mi smo jos u procesu izgradnje, ucenja mozese reci kako da se pstane veliki, kako da se postane pravi evropski klub. Logicno da ce biti gresaka na sve strane ali ako su dosad pokazali da znaju ( uprava ) ne vidim razloga da im se i dalje ne da da pokusavaju rade unaprjedjuju. Logicno da ce i oni praviti greske kao is vi, mozda cemo nekad i bez titule ostati ali to je PROCES. Najbitnije je ovdje da svi gledaju korist i dobrobit kluba.Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:39Nece niko otjerati upravu ali necemo je ni hvaliti ako kiksaju. Jednostavno mislim da ne smijemo kiksati s ovakvim uslovima u odnosu na druge.feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:20Probajte onako da vidite mozete l otjerat upravu pa cete vidjet da su to prosla vremena. Vlasniku se ne postavljaju uvjeti, ako je on tako odlucio bit ce. Pa sta su radili Mamicu sve jos mu na presa upadali i covjek nista, sto je zacrto ostvario je
Zato hocemo titulu i nista drugo nas ne zanima. A lakse nam je osvojiti titulu ako imamo bolji sastav, logicno! Ako imas losiji sastav logicno lakse ces prokockati prednost.
Zar je lose ako se to kaze i odmah slijede neki napadi. Svi smo na istoj strani i nadamo se da cemo na kraju slaviti. Neki su veci ootimisti i misle da cak i sa ovim sastavom cemo se prosetati a neki su kao ja uvijek malo pesimisti i uvijek smo malo isprepadani i nadamo se da cemo se malo pojacati.
@JVVVST opet cu izvuc pasus iz posta. Sto se uprava ne hvali kad su ostavili Husa nakon 0-8 i ka dsu ga svi gotovo tjerali ? Pozitivno se presuti a na nesto po vama lose osipa kamenje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uprava je samo jednu gresku napravila, pod uticajem ulice, to sto je u ljeto 2019. produzila ugovor kanceru u klubu.
Ali naucili su lekciju. Malo skupa skola, ali gresku nece ponoviti sigurno.
Husref Musemic nikad vise u FK Sarajevo!!!
-
- Kontakt:
Ko je izbio sa produzenjem ugovora Hodzicu,pa Cruz tri godine uzima lovu nije odigrao 5 tekmi,nek mu je plata 3 hiljade € bila izracunaj koliko je to para,a sta je donio klubu?pa obestecenja za milanovica i zidana duplo su veci iznos od toga sto si naveo,a ni jednog ni na mapi,itd itd al eto to je ok desava se..Evander je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:41I ne trebam se pitati. Ja sam samo navijac.
Ali takodje, necu ni nanositi stetu klubu. Takvi kao ti, izbili ste klubu 120 000KM, radi nametnutog produzenja ugovora Husrefu.
Ko vam je bitniji, Husref ili FK Sarajevo?
Ko kaze da se Zinedin nece pokazati dobrim poslom?Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:51Ko je izbio sa produzenjem ugovora Hodzicu,pa Cruz tri godine uzima lovu nije odigrao 5 tekmi,nek mu je plata 3 hiljade € bila izracunaj koliko je to para,a sta je donio klubu?pa obestecenja za milanovica i zidana duplo su veci iznos od toga sto si naveo,a ni jednog ni na mapi,itd itd al eto to je ok desava se..
A sve koje si naveo, niko nije rekao "volio klub vise od zivota", pa onda poletio da uzme sto vise para od kluba.
Da nije malo kontradiktorno?
-
- Kontakt:
Ja sam podrzavao upravu sto su otjerali Husrefa jer ga je Osim 2 puta napravio bekanom i stigao nas bodovno na tabeli. Nisam mogao iz kuce izaci od stida nakon poraza na Kosevu i da mi je babo rodjeni i ja bih ga otjerao.
Ali bih isto i upravu tjerao ako kiksaju ovu sezonu. Ne mogu da vjerujem da ima neko ko bi ih branio.
Opet kazem nadam se da necemo kiksati i da ce sve na kraju ispasti dobro. I prema tome bezveze sva ova rasprava
Ali bih isto i upravu tjerao ako kiksaju ovu sezonu. Ne mogu da vjerujem da ima neko ko bi ih branio.
Opet kazem nadam se da necemo kiksati i da ce sve na kraju ispasti dobro. I prema tome bezveze sva ova rasprava
bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:54Prvo nisam bio na protestu al pošto sam hinjara neces vjerovati . Protest i sav taj pritisak koji je bio ogroman u tom periodu maksimalno je mobilisao upravu i odradjen je vrhunski prelazni rok, to je tako bilo i ne znam sta je tu spinovanje. Znam ja da je protest bio protiv uprave i da se trazilo da Husref ostane, ja govorim o tome da taj pritisak mobilisa upravu da zapne sve snage. Uprava nije pogrijesili cak sta vise rezultati su pokazali da su pogodili u sridu.skoroalen je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:33Koliko budžeta pokrije vlasnik u Cityju, PSGu, Chelseaju...? Syebaše se da prodaju talente iz akademije da bi opstali i kupovali Havertza, Fodena i Neymara, nema šta. Ne ser.ite. Što bi Nam digao ruke? Uložio čovjek milione do sad, eto baš će dignut ruke i pustit svojih 10+ miliona niz vodu. Može dignut ruke upravo tad kad fkt na godišnjem nivou bude vraćao svoju investiciju, kad budemo redovni učesnici grupnih faza, kad budemo prodavali igrače po 3-4 miliona... Tad nam neće bit problem jer nemamo investitora. A nijedan biznismen neće bacit svoje pare tek tako.
@bordobijeli fkt si najveća hinjara ovdje. Sve nešta izokola, nikad nećeš direktno stat i napisat ono što misliš kao većina ovdje. Kakav bolan pritisak? Znaš koliko ovu upravu boli qrac za vama? Slušaju glas navijača? Slušat će ga možda kad nas na Koševu bude 20 hiljada a na protestima 15, kad blokirate saobraćaj, kad se baš hajka digne. Vas 200 onu noć ne bi izvršili pritisak na konobare MCDa da prave bolje čizburgere. Koliko ste bitni upravi pokazuje slika od 2-3 mjeseca prije uprave, kad su se poslije jedne tekme preko društvenih mreža zahvalili svim navijačima koji su bili na stadionu, a objavili slike istoka i zapada. Ne yebu vas ni 2%. A i ko bi vas yebavao, osvojila se titula, izašli navijači da slave, i pjeva se "mi smo tu i yebemo vam mame". Kakav ste pritisak vršili na proslavi titule?
Ne laži samog sebe. Sve, apsolutno sve urađeno je bilo s ciljem da se vrati Husref. Je l' grafit "za sve vas Husref je Sarajevo" značio da hoćemo bolja pojačanja? I onaj debil što je urlao pred kamerama je jasno rekao da su protesti zbog otkaza Husrefu.
Moj druze kao dijete se ponašaš. Nema veze protest sa pojacanjima.
Imaš vlasnika koji kaže mozes li dovesti, ili izdvojiti toliko i toliko novca za bilo sta. Da on nije rekao moze za Susica 10 ili 15 milja, znas kad bi ga uprava dovela...
- ElCartel11
- Kontakt:
Da mi bi znati jel ovi likovi sto su uvijek u negativi guze nesto u životu? Da se im skine najljepsa treba na svijetu oni bi pucali negativu i trazili mane.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Osttribine
- Kontakt:
Ne lupaj gluposti, pojma uopste nemas kada se sa TSS pricalo o mogucem dolasku na zimu u nase redove, eto vi sa protesta natjerali Upravu da odradi dobar prelazni rok, sta sve ovde covjek nece procitati. Cilj protesta je bio samo da se vrati Husref na klupu i da se otjera postojeca Uprava, zalosno, ovo je najuspjesnija Uprava kluba u istoriji kluba ma koliko to nekom smetalo, nisu ni oni u svim poljima zlatni, ali ipak odradjuju ono za sta su placeni, osvajamo titule i to mi je jedino bitno, a hoce li na klupi biti Husref, Vinko ili Braco gumena glava zaboli me. Smarate vise sa Husrefom ljudi, cinjenica je ta da je on nasa igracka i trenerska legenda ma koliko to nekom smetalo i trenutno je uposlenik TC, ne znam zasto stalno potezete te rasprave o njemu. Razisli smo se sa njim i to je to, uzivajte u rezultatima kluba koji nisu nikad bili bolji.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:54Prvo nisam bio na protestu al pošto sam hinjara neces vjerovati . Protest i sav taj pritisak koji je bio ogroman u tom periodu maksimalno je mobilisao upravu i odradjen je vrhunski prelazni rok, to je tako bilo i ne znam sta je tu spinovanje. Znam ja da je protest bio protiv uprave i da se trazilo da Husref ostane, ja govorim o tome da taj pritisak mobilisa upravu da zapne sve snage. Uprava nije pogrijesili cak sta vise rezultati su pokazali da su pogodili u sridu.skoroalen je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:33Koliko budžeta pokrije vlasnik u Cityju, PSGu, Chelseaju...? Syebaše se da prodaju talente iz akademije da bi opstali i kupovali Havertza, Fodena i Neymara, nema šta. Ne ser.ite. Što bi Nam digao ruke? Uložio čovjek milione do sad, eto baš će dignut ruke i pustit svojih 10+ miliona niz vodu. Može dignut ruke upravo tad kad fkt na godišnjem nivou bude vraćao svoju investiciju, kad budemo redovni učesnici grupnih faza, kad budemo prodavali igrače po 3-4 miliona... Tad nam neće bit problem jer nemamo investitora. A nijedan biznismen neće bacit svoje pare tek tako.
@bordobijeli fkt si najveća hinjara ovdje. Sve nešta izokola, nikad nećeš direktno stat i napisat ono što misliš kao većina ovdje. Kakav bolan pritisak? Znaš koliko ovu upravu boli qrac za vama? Slušaju glas navijača? Slušat će ga možda kad nas na Koševu bude 20 hiljada a na protestima 15, kad blokirate saobraćaj, kad se baš hajka digne. Vas 200 onu noć ne bi izvršili pritisak na konobare MCDa da prave bolje čizburgere. Koliko ste bitni upravi pokazuje slika od 2-3 mjeseca prije uprave, kad su se poslije jedne tekme preko društvenih mreža zahvalili svim navijačima koji su bili na stadionu, a objavili slike istoka i zapada. Ne yebu vas ni 2%. A i ko bi vas yebavao, osvojila se titula, izašli navijači da slave, i pjeva se "mi smo tu i yebemo vam mame". Kakav ste pritisak vršili na proslavi titule?
Ne laži samog sebe. Sve, apsolutno sve urađeno je bilo s ciljem da se vrati Husref. Je l' grafit "za sve vas Husref je Sarajevo" značio da hoćemo bolja pojačanja? I onaj debil što je urlao pred kamerama je jasno rekao da su protesti zbog otkaza Husrefu.
- feniksptica
- Kontakt:
Nema kluba na svijetu da je uspio pogditi sva pojacanja koja je doveo. Ne treba ocekivati nerealno. Milanovic je bio zelja Husa, Zinedin Vinka Cruz mozda pokusaj kluba da za manje pare dobiju dobrog mladog Brazilca. Za Hodzica mi nije jasno al hajde. Neke lose procjene trenera, neke dobre ko i svugdje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:56Ne lupaj gluposti, pojma uopste nemas kada se sa TSS pricalo o mogucem dolasku na zimu u nase redove, eto vi sa protesta natjerali Upravu da odradi dobar prelazni rok, sta sve ovde covjek nece procitati. Cilj protesta je bio samo da se vrati Husref na klupu i da se otjera postojeca Uprava, zalosno, ovo je najuspjesnija Uprava kluba u istoriji kluba ma koliko to nekom smetalo, nisu ni oni u svim poljima zlatni, ali ipak odradjuju ono za sta su placeni, osvajamo titule i to mi je jedino bitno, a hoce li na klupi biti Husref, Vinko ili Braco gumena glava zaboli me. Smarate vise sa Husrefom ljudi, cinjenica je ta da je on nasa igracka i trenerska legenda ma koliko to nekom smetalo i trenutno je uposlenik TC, ne znam zasto stalno potezete te rasprave o njemu. Razisli smo se sa njim i to je to, uzivajte u rezultatima kluba koji nisu nikad bili bolji.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:54Prvo nisam bio na protestu al pošto sam hinjara neces vjerovati . Protest i sav taj pritisak koji je bio ogroman u tom periodu maksimalno je mobilisao upravu i odradjen je vrhunski prelazni rok, to je tako bilo i ne znam sta je tu spinovanje. Znam ja da je protest bio protiv uprave i da se trazilo da Husref ostane, ja govorim o tome da taj pritisak mobilisa upravu da zapne sve snage. Uprava nije pogrijesili cak sta vise rezultati su pokazali da su pogodili u sridu.skoroalen je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:33Koliko budžeta pokrije vlasnik u Cityju, PSGu, Chelseaju...? Syebaše se da prodaju talente iz akademije da bi opstali i kupovali Havertza, Fodena i Neymara, nema šta. Ne ser.ite. Što bi Nam digao ruke? Uložio čovjek milione do sad, eto baš će dignut ruke i pustit svojih 10+ miliona niz vodu. Može dignut ruke upravo tad kad fkt na godišnjem nivou bude vraćao svoju investiciju, kad budemo redovni učesnici grupnih faza, kad budemo prodavali igrače po 3-4 miliona... Tad nam neće bit problem jer nemamo investitora. A nijedan biznismen neće bacit svoje pare tek tako.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko kaze da bi ih branio?Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:55Ja sam podrzavao upravu sto su otjerali Husrefa jer ga je Osim 2 puta napravio bekanom i stigao nas bodovno na tabeli. Nisam mogao iz kuce izaci od stida nakon poraza na Kosevu i da mi je babo rodjeni i ja bih ga otjerao.
Ovdje se radi o tome da odredjen broj ljudi kao da bi volio da se ne uzme titula, samo da mogu recu "Husref jednako Sarajevo". Na osnovu cega sad prica o neuspjehu?
Znaju svi da odredjena grupa ljudi ovo sve je radila radi finansijske koristi, koristeci one povodljive.
Zaboli me i za Husrefa i za upravu, najiskrenije.
- feniksptica
- Kontakt:
Ocekujem danas tvrdu i neizvjesnu utakmicu, te uigravanje Dervisagica i Dala s ekipom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Najjaci gif ikad hahaha
PSPHM
Iz sasvim opuštene atmosfere i pozitivne euforije o pojačanjima, grupa forumaša ironično započinje priču o otkazu Franka Lamparda i svjesno povlači paralele sa slučajem Husref, forsirajući do te mjere da svjesno izazove reakciju i priču okrene u negativnom smjeru.
Posmatram sa neutralne strane između te dvije struje i mogu reći da u 90% slučajeva ovi koji pljuju bivšeg započinju tu negativu.
Da se razumijemo bio sam za otkaz bivšem treneru i to je bio logičan potez.
Posmatram sa neutralne strane između te dvije struje i mogu reći da u 90% slučajeva ovi koji pljuju bivšeg započinju tu negativu.
-
- Kontakt:
10 put pišem, cilj protesta bio rušenje uprave i ostanak Husrefa. Ali plod tog pritiska i sve sto se dešavalo siguran sam da je uticalo da taj prelazni rok bude spektakularan. Pricalo se s Sušicem i prije al tad su odriješili kesu i doveli ga. I na kraju opet po ko zna koji put napisat cu ova uprava vuce dobre poteze, imaju rezultat, klub napreduje i sve to govori da rade dobro.Osttribine je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:56Ne lupaj gluposti, pojma uopste nemas kada se sa TSS pricalo o mogucem dolasku na zimu u nase redove, eto vi sa protesta natjerali Upravu da odradi dobar prelazni rok, sta sve ovde covjek nece procitati. Cilj protesta je bio samo da se vrati Husref na klupu i da se otjera postojeca Uprava, zalosno, ovo je najuspjesnija Uprava kluba u istoriji kluba ma koliko to nekom smetalo, nisu ni oni u svim poljima zlatni, ali ipak odradjuju ono za sta su placeni, osvajamo titule i to mi je jedino bitno, a hoce li na klupi biti Husref, Vinko ili Braco gumena glava zaboli me. Smarate vise sa Husrefom ljudi, cinjenica je ta da je on nasa igracka i trenerska legenda ma koliko to nekom smetalo i trenutno je uposlenik TC, ne znam zasto stalno potezete te rasprave o njemu. Razisli smo se sa njim i to je to, uzivajte u rezultatima kluba koji nisu nikad bili bolji.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:54Prvo nisam bio na protestu al pošto sam hinjara neces vjerovati . Protest i sav taj pritisak koji je bio ogroman u tom periodu maksimalno je mobilisao upravu i odradjen je vrhunski prelazni rok, to je tako bilo i ne znam sta je tu spinovanje. Znam ja da je protest bio protiv uprave i da se trazilo da Husref ostane, ja govorim o tome da taj pritisak mobilisa upravu da zapne sve snage. Uprava nije pogrijesili cak sta vise rezultati su pokazali da su pogodili u sridu.skoroalen je napisao/la: ↑26 jan 2021, 08:33Koliko budžeta pokrije vlasnik u Cityju, PSGu, Chelseaju...? Syebaše se da prodaju talente iz akademije da bi opstali i kupovali Havertza, Fodena i Neymara, nema šta. Ne ser.ite. Što bi Nam digao ruke? Uložio čovjek milione do sad, eto baš će dignut ruke i pustit svojih 10+ miliona niz vodu. Može dignut ruke upravo tad kad fkt na godišnjem nivou bude vraćao svoju investiciju, kad budemo redovni učesnici grupnih faza, kad budemo prodavali igrače po 3-4 miliona... Tad nam neće bit problem jer nemamo investitora. A nijedan biznismen neće bacit svoje pare tek tako.
-
- Kontakt:
Pa nije igrac sam sebi dao ugovor,ja ti pricam o tome ko je kriv sto su pare izbijene iz kluba,sam si to spomenuo,znaci dupli arsini,jedne krivis,a drugi dobri a isto uradili, cak i vise para otislo kroz pogresne transfere nego u prvom slucaju,al eto ima Nam pa nadam se da ce primjetiti kao i kod husrefa ko ne radi dobro svoj posao i da ce isto reagovati.Evander je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:54Ko kaze da se Zinedin nece pokazati dobrim poslom?Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 10:51Ko je izbio sa produzenjem ugovora Hodzicu,pa Cruz tri godine uzima lovu nije odigrao 5 tekmi,nek mu je plata 3 hiljade € bila izracunaj koliko je to para,a sta je donio klubu?pa obestecenja za milanovica i zidana duplo su veci iznos od toga sto si naveo,a ni jednog ni na mapi,itd itd al eto to je ok desava se..
A sve koje si naveo, niko nije rekao "volio klub vise od zivota", pa onda poletio da uzme sto vise para od kluba.
Da nije malo kontradiktorno?
Ti si zreo za koroneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:06Najjaci gif ikad hahaha
Pivo, tučnjava i nogomet!
-
- Kontakt:
Haver ! je napisao/la: ↑26 jan 2021, 11:07Iz sasvim opuštene atmosfere i pozitivne euforije o pojačanjima, grupa forumaša ironično započinje priču o otkazu Franka Lamparda i svjesno povlači paralele sa slučajem Husref, forsirajući do te mjere da svjesno izazove reakciju i priču okrene u negativnom smjeru.

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Hajdeee, jurisicduska, MaroonBjelave, mire971, N3R3D, rishovski, skoJaa i 89 gostiju.